Renault Megane TCe 100: een goedkopere testen Mégane

Renault Megane TCe 100: een goedkopere testen Mégane

De economie commando’s, maar niet voor het uiterlijk of het gedrag van het chassis, Renault Mégane deducirías dit is de toegang, de goedkoopste van het bereik. Ik probeerde het.

Renault Megane TCE 100: probeer de goedkopere bereik

Renault Megane TCE 100: probeer de goedkopere bereik

Renault Megane TCE 100: probeer de goedkopere bereik

Renault Megane TCE 100: probeer de goedkopere bereik

De nieuwe generatie van de Renault Mégane toont grote vorm. We hebben al geprobeerd en geconfronteerd met een Volkswagen Golf 1.6 TDI diesel versie 1.5 dCi, vergeleken met alle concurrenten en zelfs een eenheid 1.6 dCi 130 pk waarmee we uitvoeren van een test op lange termijn tot 50.000 km worden afgelegd;. Maar vandaag gaan we nog een stap. Bij deze gelegenheid, grondig getest engine 1.2 TCe benzine Directe inspuiting en turbo, waardoor Renault een Mégane die een iets minder dan 19.000 euro kost, ongeacht de promotionele kortingen, vandaag de dag te maken, is meer dan 2.000 euro …. wat leidt u een afgewerkte versie vinden Levensenergie voor iets meer dan 16.500 euro. Geweldige prijs.

Renault Megane TCeMet dit alles, is getrouw ook erkennen dat Renault Megane TCe 100 dit heeft meer krachtiger rivalen nog minder geld, zoals Toyota Auris 120T, Druk Nissan DIG-T 115 of Peugeot 308 1.2 110 PureTech; of andere gelijkelijk potente ook goedkoper, zoals Mazda 3 1.5 SkyActiv-G, Ford Focus 1.0 Ecoboost, Hyundai i30 1.4 MPI 100 of Kia Ceed 1.4 VVT. Maar de nieuwigheid altijd gewogen.

Renault Megane TCe: laag verbruik

In het bijzijn van iedereen, Renault Megane TCe 100 Dit zorgt voor een soepele motor en besteedt weinig, in het bijzonder in de stad, waarbij we meten 6,9 l / 100 km gemiddeld. En langs de weg besteedt 5,7 l / 100 km. Deze twee aspecten maken hem tot een grote stad auto, maar het is waar dat hij geen krachten spaarde onder -Talen regeling op grond van de jaren 1700 rpm- en het toont iets in de continue veeleisende afgescheurd het veld. Het is meer een kwestie van motor met een geest van Diesel -de maximale vermogen bij 4500 rpm, maar, in tegenstelling tot die, welke haar nog meer gewicht te rekken, aangezien dit Renault is aanzienlijk lichter: Opel Astra alleen wat meer is, en ongeveer 30 kilo, omdat dit Mégane gecodeerd op onze schaal 1.294 kg. Het is, naar onze mening, de Opel Astra zijn belangrijkste rivaal, waardoor 1.0 Turbo motor 3 cilinders iets hoger. Het heeft zelfs het dichtst prijs van al haar deelnemers in het geval dat de basis-versies te vergelijken.

Beoordeel uw auto gratisen weg, deze 1.2 TCe verhuist naar Renault Megane maar vloeiend, ja zelfvoldaan. En, zoals we al zeiden, met ingetogen verbruik: niet zo laag als de BMW 116i of zoals Kia cee had en de Opel Astra. Help In plaats daarvan, zesversnellingsbak, met een laatste lange relatie: 47,3 km / h per 1000 rpm, een record alleen overtroffen BMW 116i. Het is dus niet de flexibiliteit dat de motor wat het beste onthult deze versie geeft, maar het chassis, waaraan niets is gewaarschuwd zijn basisvoorwaarde voor hun kwaliteit loopvlak op asfalt.

Renault Megane TCe 100: Het leven aan boord

en het invoeren beoordelen hun ruimte, moeten erkennen dat Renault Megane TCe 100 dit Het biedt niet de beste bewoonbaarheid van het segment. In feite is de concurrentie discreet vergelijking met 71 cm achterruimte been. Zijn beste waarde zeker gevelbreedte: 143 cm. In zijn slurf, het kan echter bogen op zorgen voor een mogelijkheid die hem plaatst tot de beste Klasse: in het bijzonder, heeft onze Technical Center in blokjes gesneden 410 liter load.

Interior Renault Meganede Mégane zitplaatsen zijn comfortabel TCe 100, maar misschien in zijn rijpositie gezien het feit dat de remhendel niet elektrische- -hier is te dicht om te veranderen. de uitvoering van deze versie is analoog toegang. Tapgat de computer op de snelheidsmeter, de naald is de straal van de cirkel en mis gradatie km / h in dezelfde kleur onderscheiden. Wordt gebruikt als de digitale snelheidsmeter. Het is ook duidelijk dat de verfijning die de Renault Mégane andere uitrustingsniveaus niet gevoeld zo veel in dit bereikt: de instrumentatie, die niet kan worden geconfigureerd wordt vereenvoudigd, en hetzelfde geldt voor het centrale scherm.

Kortom, we hebben getest TCe 100 een Renault Megane is een basisversie, maar het lijkt niet, hetzij door het inzetten van het chassis op asfalt, of zijn foto, en ja meer voor hun apparatuur. Het is echter duidelijk dat deze soepele en verfijnde motor 1.2 TCe niet reageert ebullient dwingen smoorklepdruk: true, maar geen liefde. Zo gezien als een familie auto, gewoon lopen. Het is meer kans om dat te doen met een laag stroomverbruik.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wat Renault Mégane kiezen? Koopwijzer

We testten de Renault Megane TCe 205 pk

Renault Megane, Opel Astra en Peugeot 308: antidiesel strijd

Adblock
detector