Eerste proef: VW Caddy Trendline 2015 102 CV

Eerste proef: VW Caddy Trendline 2015 102 CV

De vierde generatie VW Caddy heeft een nieuwe template en het opslaan van mechanische reiniger, samen met een uitgebreide aanvulling van actieve veiligheidssystemen.

Eerste proef: VW Caddy Trendline 102 pk

Eerste proef: VW Caddy Trendline 102 pk

Eerste proef: VW Caddy Trendline 102 pk

Eerste proef: VW Caddy Trendline 102 pk

de vierde generatie VW Caddy, welke Het is gemaakt in de Poolse fabriek Poznan, en het is te koop. Een nieuw model, waarin de kenmerken worden gehandhaafd, met uitzondering van lichte veranderingen op de grille en de grootte van de optica, die nu kan dragen verlichting H4, H7 of bixenon, samen met de kleuren gebruikt in bumpers, lichaam en spiegels op basis van afwerkingen en versies.

de nieuwe caddy Het handhaaft het formaat lichaam met twee lengtes 4406 en 4875 mm en configuraties, met boxcars tot 3,2 kubieke meter, gemengd vijf stoelen en volledig afgewerkt glazen maximaal zeven zitplaatsen.

In deze versies met karakter “Familiar” VW Commercial Vehicles bevat drie verschillende eindes met namen Conceptline, Trendline en Confortline, dat, plus een specifieke toewijzing interieur, onderscheiden zich door te gaan geschoeid met legering 15, 16 en 17 inches.

VW CaddyEén van de sectie waarin de vierde generatie Caddy ziet verlengde zijn kwaliteiten verwijst naar de elementen en beveiligingssystemen, dat is ruim aanbod aanzienlijk, in sommige gevallen als seriële apparaten en in andere facultatief. Om de reeds verplicht ABS, ESC, systeem drukregeling band of airbag wordt nu toegevoegd de gordijn airbag en het bieden van bescherming voor de passagiers achterin.

Caddy all out fabriek het systeem controle vermoeidheid de bestuurder en van de Trendline versie met de voorzijde Assist, wiens verfijnde radarsysteem detecteert en waarschuwt door optische en akoestische signalen, of het uitvoeren korte remmen, dat de afstand van het voertuig dat ons voorafgaat niet correct, activeren van de remmen automatisch om een ​​botsing te voorkomen.

VW Caddy 2015Te voorkomen voordat het remmen

Daarbij bereidt het remsysteem te maken met een noodstop, die stad is geplaatst bij het voertuigwiel onder de 30 km / h.

Dit systeem wordt aangevuld door de automatische besturing van afstand, die kan worden gebruikt met snelheden tot 160 km / h en aanpast automatisch snelheid afhankelijk van het voertuig dat we vooruit.

Ze zijn ook beschikbaar andere inrichtingen zoals het systeem achteruitrijcamera, die van parkeren automaat zowel de transversale als longitudinale, het optische parkeersysteem 360 graden.

de boord de nieuwe Caddy is geweest geretoucheerd, vooral in het centrale gedeelte, waar hogere apparatuur versies krijgen een nieuwe navigatiesysteem met touchscreens van 5 en 6,5 inch, met het runnen van verschillende mogelijke programma’s, waaronder USB-aansluitingen en Bluetooth mobiel en computers.

VW Caddy 2015De “kapel” in de voorkant van de bestuurder houdt zijn vorige formaat en de manier waarop ze worden aangeboden data, twee hoofdgebieden large en een klein scherm met het overzicht van de computer.

Een andere belangrijke toevoegingen te vinden in het nieuwe aanbod mechanisch inclusief vier opties dieselbrandstof, een tot benzine in Spanje van de drie mogelijke, als alternatief voor aardgas.

In het eerste geval concentreert VW alle bevoegdheden op een exclusieve blok 2.0, afgezien van de vorige 1.6L waarbij 75 tot 102 pk. De inwerkingtreding van de norm Euro 6 betrof de oprichting van een filtersysteem en gasbehandeling door SCR, voor wat heeft een storting AdBlue 16 liter.

Alle nieuwe motoren zijn inclusief systeem Start / Stop serie, waardoor ze om het verbruik terug te brengen tot 1,2 l / 100 km. De basismechanica zorgt voor stroom 75 CV maximumkoppel van 225 Nm, geassocieerd met een verandering vijftraps, dezelfde die de schroef van 102 pk, die een maximaal koppel van 250 Nm levert en kan worden uitgerust met technologie voorziet BlueMotion.

VW Caddy 2015Deze “oplossing” een combinatie van verschillende maatregelen, zoals reductie 15 mm chassishoogte, een rek van overbrengingsverhoudingen of beheer specifiek voor motor, aldus consumptie verkregen 4 L / 100 km.

Deze motor heeft goed zat toegenomen verplaatsing, vooral op de bodem van de teller, waarbij de eerste drie verhoudingen duw willen tot 1.500 kg lading met een gewicht van deze korte versie.

lager verbruik

Als u van plan bent om een ​​driving voeren “Thrifty” kunnen we stellen onze maximumtarief bij 2000 rpm, waarbij 25 mkg door deze bank komt genereus naar het adres inspanning, hoewel de motor strekt zich uit tot 3000 rondjes over als wat we willen is om een ​​toon af te drukken “Racing”.

deze versie BlueMotion 102 pk, dat is de mechanische meest gevraagde door de klanten, heeft een mooi jogging op de rug van wegen waar we allebei kunnen werken relaties uit het verleden afhankelijk van de helling van het profiel aanwezig route, die veel moeten steiler of moeten laten “die” de motor beneden 1.300 ronden dus het zal niet in staat zijn om herstellen met een redelijk tempo.

hefboom veranderingen, het handhaven van een positie enigszins lager vooruit van beide zetels, Hij verdient het niet verwijten, zoals het adres, wiens elektrische assistentie niet schuldig aan blandona en houdt het gevoel van het hebben bevestigd controle en stabiliteit in zones snelle bochten.

de campus powertrains Het sluit met twee hogere prestaties, een van 122 hp die alleen beschikbaar is voor versies 4Motion en een 150 pk met een koppel van 34 mkg van 1750 rpm, in beide veranderingen zes versnellingen seriële of DSG te duur.

Als variant een benzine Verwijst, met aanduiding TSI, geen vraag in ons land is gebaseerd op een blok 1,4 liter met kracht 125 pk en 20 MKG koppel gelijk de versie runs EcoFuel, ook aangepast aan aardgas en rendering macht burn 110 pk.

Tenslotte de uitrusting we noemen de nieuwe zelfdichtende banden, waarin zij een polymeer gaas geplaatst aan de binnenzijde van het loopvlak om te voorkomen doordringen vreemde voorwerpen minder dan 5 mm. Bij een lek onmiddellijk gevuld deze viskeus deeg hole, terwijl verdrijft het vreemde lichaam heeft veroorzaakt.

Deze band heeft het voordeel, naast de veiligheid die zorgt voor de stroomvoorziening afzien wiel vervanging en besparen dus gewicht en verbruik.

Data sheet VW Caddy 102 pk

MOTOR

type

Turbodiesel viercilinder

verplaatsing

1968 cc

Boring / Slag

81 x 95,5 mm

samendrukking

16.0: 1

maximaal vermogen

102 pk bij 4400 tpm

maximumkoppel

25 MKG tussen 1500 en 2500 rpm

feeding

Common rail

GIETEN

schorsingen

leiden

Onafhankelijke McPherson met stabilisatorstang

achterkant

starre as met bladveren

adres

ondersteunde rack

draaicirkel

11.1 meter

REMMEN

forwards

geventileerde remschijven

korte broek

discs

TRANSMISSION

tractie

leiden

Gearbox

Manual 5 + 1 snelheden

koppeling

Dry enkele schijf

banden

205 / 55R16

brandstoftank

60 liter

MATEN EN GEWICHTEN

Long / breedte / hoogte

4,406 / 1,794 / 1,822 mm

gevecht

2.681 mm

tarra

1.563 kg

MMA

2.365 kg

payload

802 kg

Adblock
detector