Citroën C-Elysée 2017: Test en prijzen

Citroën C-Elysée 2017: Test en prijzen

Eerste contact de vernieuwde Citroën C-Elysée. Vigo voor de wereld, is de Franse auto niet wilt dat de draad tussen saloons “low-cost” te verliezen. Je wijzigingen, louter esthetische en technologische.

Citroen C-Elysée 2017 meer technologie

Citroen C-Elysée 2017 meer technologie

Citroen C-Elysée 2017 meer technologie

Citroen C-Elysée 2017 meer technologie

de compacte saloons Ze lijken te krijgen in het belang van de laatste tijd. De recente komst ook de Fiat Tipo duidelijke focus “low-cost”, Het lijkt erop dat gerichte aandacht hebben voor dergelijke voertuigen. Mismamente Citroen hebben gezien ook erkennen dat de komst van concurrentie zijn vertegenwoordiger in dit segment de C-Elysée, heeft ertoe geleid dat veel meer mensen “zijn ingesteld in dit soort silhouet” dat leek te veel belangstelling te grijpen.

2017 zal men interessante strijd ook in dit segment van compacte saloons “low-cost” -of met een goede prijs, naar gelang uw voorkeur om het te bellen tussen Dacia Logan, de voornoemde Citroen C-Elysée en Fiat Tipo en “broeders” Seat Toledo en Skoda Rapid. Elk met een persoonlijke aanpak, maar er zijn. En deze, De Fransen hebben bijgewerkt het gezicht van het eerste kwartaal van dit jaar, de C-Elysée.

Een auto die beschikt over gereduceerde prijs amplitude interieur en romp, en het is bereid in Spanje, in de Vigo fabriek, voor iedereen, vooral voor opkomende markten. Uw huidige generatie wordt verkocht sinds 2013, dus al het spelen van een -update, hoewel het zich richt op de esthetische sectie vooral aan de voorkant, met nieuwe grille en koplampen en de voor- en traseros- in technologisch. Dit laatste is zeker de meest interessante en die we zullen detail beschreven.

de machineonderdeel, ja, blijft ongewijzigd Nadat de toevoegingen die het traject in 2015 opnieuw: in diesel, 1.6 BlueHDi blok stuurt 100 pk en vijf-versnellingsbak; in benzine, PureTech 1.2 82 pk en manuele zes en 1.6 VTi 115 pk, verkrijgbaar met deze EAT6 automatische transmissie en koppelomvormer.

Citroen C-Elysée 2017

Citroen C-Elysée 2017: nieuwe technologie

de nieuwe Citroen C-Elysée, boven alles, het is technologisch meest dan voorheen. Het openen van gat in het dashboard vinden we ook vernieuwd nieuwe horizontale en touch screen 7 inch, hanteerbaar als een tablet. In haar schoot, de “Citroën Connect Nav” -systeem kunnen driedimensionale kaarten en verkeer kwesties waarschuwingen en incidenten in real-time weer te geven (gratis dienst gedurende de eerste drie jaar van de auto). Het maakt ook gebruik door Voice control.

Voeg daarbij de “Mirror Screen” systeem, dat wordt weergegeven op het scherm van uw smartphone en bepaalde programma’s op het scherm van de auto, en hebben een technologische ensemble dat het waar is, wordt aangeboden vanuit de tweede en hogere niveau van de uitrusting (Shine). Dit laatste systeem is compatibel met “MirrorLink”, “Apple carplay” en nieuw in de Citroën huis, ook met “Android Auto”.

En van de niveau van de basisuitrusting (Feel), de C-Elysée heeft cruise control en snelheidsbegrenzer, achterste detector parkeerhulp en lage bandenspanning. Als de nieuwe bovengenoemde connectiviteit ze willen, de superieure afwerking (Shine) voegt de “Mirror Screen” touch screen en achteruitrijcamera. De nieuwe “Citroën Connect Nav” wordt toegevoegd als optie, hoewel in de aanloopfase van de auto wordt aangeboden geschenk.

Citroen C-Elysée 2017

Citroen C-Elysée 1.6 BlueHDi 110: testen

Zoals we al zeiden, de nieuwe Citroën C-Elysée verandert niet in een sectie die direct het gedrag van de auto beïnvloedt. Het blijft een sedan, naast de compacte afmetingen met grote bewoonbaarheid en ruimte (Vooral met 506 liter stam), is het zeer getoond comfortabele en handige, motto van het merk.

Het voelt een lichte auto (Deze versie zegt 1.165 kg op de schaal) met een goede setup (Deel van het platform en de “oude” C3) en een leuke touch besturing (Vermogen) van het wiel van royale afmetingen. de dieselmotor blijft om op te vallen blij om te gebruiken, de elastische en karakter goede respons van ruim onder aan de kassa.

Zei stuurwiel, dat als we een paar jaar geleden gevonden in een eerste contact, nog meer regelgeving dan hoog is, doet je beseffen dan dat dit een auto filosofie “low-cost”. Je vindt er geen grote “luxe” in sommige details, zoals motorgeluid isolatie of naar binnen, waar harde kunststoffen domineren. Maar het is waar dat met de komst van de nieuwe 7-inch touch screen de cabine is nu aanwezig en modern.

Citroen C-Elysée 2017

Citroën C-Elysée 2017: de prijzen

– benzine:

C-Elysée PureTech 82 FEEL: 11.100 euro.

C-Elysée PureTech 82 SHINE: 12.000 euro.

C-Elysée VTi 115 FEEL: 12.300 euro.

C-Elysée VTi 115 SHINE: 13.200 euro.

C-Elysée VTi 115 EAT6 FEEL: 13.600 euro.

C-Elysée VTi 115 EAT6 Shine: 14.500.

C-Elysée VTi 115 GLP VOEL: 14.350 euro.

C-Elysée VTi 115 GLP SHINE: 15.250 euro.

– diesel:

C-Elysée BlueHDi 100 FEEL: 13.400 euro.

C-Elysée BlueHDi 100 SHINE: 14.300 euro.

(Prijzen promotionele korting van 2.500 euro inbegrepen, indien gefinancierd, bovendien een korting van 1.300 euro en de prijs wordt toegevoegd base is minder dan 10.000 euro)

Citroen C-Elysée 2017

U kunt ook geïnteresseerd

Citroen C-Elysée, efficiëntere motoren

Citroën C-Elysée, Fiat en Skoda Rapid-type, drie interessante opties

Adblock
detector