GLA Mercedes 200D: het testen van de SUV met alle metingen

GLA Mercedes 200D: het testen van de SUV met alle metingen

De GLA is een van de ster modellen van Mercedes en net vernieuwd. Met een geweldig design en een grote persoonlijkheid, we proberen en meten van deze nieuwe SUV in diesel versie van 136 pk.

We testten de nieuwe Mercedes GLA 200d, Grote SUV!

We testten de nieuwe Mercedes GLA 200d, Grote SUV!

We testten de nieuwe Mercedes GLA 200d, Grote SUV!

We testten de nieuwe Mercedes GLA 200d, Grote SUV!

Toen hij aankwam in de 2013 variant SUV Klasse A, velen gezien als een andere compacte Mercedes GLA gebruik, bepaald, ja, een onderscheidend design. Vandaag de dag, nog altijd is er silhouet en coupe op een enigszins verhoogd platform Zij brengen u naar een model stereotypen buiten de markt te zien.

de Mercedes GLA is 8 centimeter hoger dan klasse A, maar nog steeds 10 cm lager (1,49 meter in totaal) dan een Audi Q3, bijvoorbeeld. U kunt zelfs het in een optionele sportonderstel, 15 millimeter verlagen van de hoogte om het meer te maken "compact" nog; ook kiezen voor een ophanging "off road", waarmee u te verhogen in dit geval 30 mm hoogte standaard en dus de bodemvrijheid, maar nog steeds onder het gemiddelde van de compacte SUV.

GLA Mercedes 200D: sensaties

Daarom besturen van de Mercedes GLA heeft zijn eigen definitie, heel bijzonder. Je kijkt naar een rijgevoel dat je meeneemt, zien en aanraken veel sportiviteit en kwaliteit… op een hoogte niet veel groter dan in een conventionele compact. Door het ontwerp, vormen en licht geeft je ook die extra ruimte die betrekking heeft op een lichaam SUV. Aan de voorzijde, zal de enthousiaste bestuurder worden geïntegreerd bijna als een sport coupe. Als zodanig, stoelen, het stuurwiel, trapas (optionele AMG elementen van de lijn, zoals je ziet in de foto’s), horloges doos … alles brengt u naar een genieten uitstekende presentatie, ergonomie en het gevoel van het rijden.

Mercedes GLAAchter het script in de nieuwe Mercedes GLA is het vergelijkbaar. De zitting heeft een zeer bepaalde bank als 2 + 1 plaatsen, met harde en verhoogde middengedeelte. De achterste pilaren en sport rugleuning van de voorzetels ook "straft" ruimte is er terug, ongeacht wat de meter zegt.

SPACE Mercedes GLA 200D 7G-DCT
gevelbreedte 139 cm
achterste breedte 133 cm
fronthoogte 88-95 cm
hoogte achterzijde 92 cm
beenruimte 72 cm
romp 340 liter

En bewegen, voel me niet de Mercedes GLA 200d dragen een "omvangrijk" SUV, maar eerder een dynamisch compact. Pisa firma, Het gericht is heel natuurlijk gebogen en al snel stuurt u alle vertrouwen om snel te rijden op alle soorten wegen. u ontvangt Veel -centrum gevoel en stabiliteit lineaire en kromme na minimaal walsen geleide snel en eenvoudig. Je ziet er niet of voelen in een auto "opzichtig".

de Mercedes GLA is dus een wendbare SUV evenwichtige reacties en verbergt niet ronde rug als je de mars tussen curves te dwingen. Electronics grijpt heimelijk, het induceren en / of hun gedrag te corrigeren in de bochten. bewijs van goede manieren is hun vermogen en de manier om te beteugelen, in uitstekende en zeer vaste afstanden. Op basis van opties, en ook met inbegrip van all-wheel drive, kunt u de GLA een capabele SUV off-road te maken, maar als het standaard deze GLA 200d komt, heb je een solide basis voor rollen op wegen met een zekere nonchalance de onderzijde niet aan te raken en niet het gevoel dat je hem verslaan op min of meer grote kuilen.

GLA Mercedes 200DGLA Mercedes 200d Motor en prestaties

Nog steeds aanwezig in de nieuwe Mercedes Diesel GLA blok 2.1 liter, wachten op de ultramodern Aluminium motor 2.0 vrijgegeven door de nieuwe E-Klasse gaat om de volgende generatie en GLA. dus niet blijven 2.1d is een tekortkoming, helemaal niet, in het licht van de resultaten. In ieder geval kan het lijken "veel engine" voor zijn hoge verplaatsing van slechts 136 pk (Audi en BMW bieden 150ps twee afzonderlijke 2,0 liter), maar buiten de omvang en het gewicht van de motor (hoger dan een vergelijkbare 1,6 Diesel), duwt bij lage snelheden kracht van 2 liter en verbruikt als 1,6 .

VERBRUIK Mercedes GLA 200D 7G-DCT
verbruik stad 6.6 l / 100 km
consumptie Highway 4.8 l / 100 km
gemiddeld verbruik 5,5 l / 100 km

Vergeleken met andere motoren 1,6 Diesel Soortgelijke macht Dit 2.1d Mercedes heeft eerste uitzonderlijke snelheid. Levering vol en progressief uit inactief in de GLA, schaal zonder abrupte veranderingen, met een zeer constante versnelling gehele draaibereik. Geen behoefte om het bovenste gedeelte om alles wat hem geeft bieden scannen. Hun maximale waarden snel komen, dus dat in het echte leven 2,500 rpm zijn genoeg om fraai te ontmoeten.

geassocieerd 7 dubbele koppeling 7G-DCT gears, veranderingen in snel achter elkaar in de Mercedes GLA 200d en de ervaring van de 7e versnelling volledig operationeel is vóór 1500 rpm. Op de weg, net iets meer dan 2.000 tpm draaien op 120 km / h en heeft voldoende middelen om snelheid te winnen zonder terugschakelen. Ze zijn CV "pecherones"Die het mogelijk maken veel opluchting cruise en bijgevolg zie de helft van de consumptie in de weg uitzonderlijk laag.

De combinatie is ook aantrekkelijk voor andere nummers en sensaties. Hun consistente push vanuit stationair draaien met zich meebrengt snelle acceleratie, de Mercedes GLA oplosmiddel in elke situatie te voelen. 7G-DCT is handig (de hefboom zich achter het stuur) biedt superior te gebruiken en ingrijpt in hun goede prestaties en het verbruik. Het heeft een ECO-modus (evenals Comfort en Sport) Welke wordt uitgeschakeld, wanneer we versnellen om te profiteren van de traagheid van de auto en ook een individuele modus, waarin we de wijziging als handmatige sequentiële kunt instellen en ons direct schakelen van het stuurwiel peddels.

PRESTATIES Mercedes GLA 200D 7G-DCT
Acel. 0-100 km / h 8.79 s
Acel. 0-1000 meter 30,6 s
Inhalen 80-120 km / h 6,56 s
Loudness 100 km / h 68,0 dB
Loudness 120 km / h 69,0 dB
Remmen van 140 km / h 70,1 m
Weight scale 1576 kg

Mercedes GLA: nieuwe technologie

Met de vernieuwing van de nieuwe Mercedes GLA was de tijd ook om nieuwe technologieën op te nemen en verrijken van de apparatuur. De SUV opent kamers projecteren van een Aerial en perifere visie Car en hands-free toegang en starten. Met deze optie, het deksel slurf elektrische aandrijving, met handsfree passeren van de voet onder de bumper. Ze krijgen ook de fLED-ringen vervangen van de dubbele xenon. Dergelijke lampen voorzien van standaard apparatuur en capaciteit, kwaliteit en lichtfuncties zijn uitstekend.

GLA Mercedes 7G-DCTUiteindelijk is de nieuwe Mercedes GLA speelt met een eigen stijl SUV-formaat, genoeg om te zien en ook het gevoel als een compacte sportveld. En die deur naar binnen ook: een SUV meer emotioneel dan functionele, van hoge kwaliteit, technologie en geweldige prestaties.

KORTINGEN (april 2017) Mercedes GLA 200D 7G-DCT (vanaf 36.000 euro)

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle nieuwe auto’s en Mercedes SUV’s in 2020

GLC Mercedes, Audi Q5 en BMW X3 SUV wat is beter?

Mercedes GLB 2018 tussen GLA en GLC

Adblock
detector