Mazda CX-5 2017-test een SUV meest technologisch

Mazda CX-5 2017-test een SUV meest technologisch

De nieuwe Mazda CX-mei 2017 kreeg een ingrijpende renovatie, met die aanzienlijk verbetert de dynamische mogelijkheden, apparatuur zet uit en werkt zijn imago.

Nieuwe Mazda CX-5

Nieuwe Mazda CX-5

Nieuwe Mazda CX-5

Nieuwe Mazda CX-5

Mazda is een merk iets anders bij het overwegen van hun producten. Zijn werkwijze is gebaseerd op een gemeenschappelijke filosofie, bekend onder het merk zelf als SKYACTIV. Wanneer thuis neem een ​​nieuw model, zij vormen in termen van technologie generatie waarin het zich bevindt. Nu is de merknaam is ondergedompeld in het einde van wat zij noemen de zesde generatie van het product, wat overeenkomt met technologie SKYACTIV I. Deze technologische concentratie Het heeft zijn volledige renovatie gepland in 2018 met de toekomstige Mazda 3, die verantwoordelijk zijn voor het merk model SKYACTIV II zal zijn. Inmiddels zijn gamma moet blijven worden bijgewerkt om op de hoogte blijven van wat er in de markt gebruikelijk is.

de SUV CX-5 Het presenteert sinds 2012 en heeft een groot verkoopsucces, waarmee het merk tot veel getallen over de hele wereld te laten groeien heeft geleid, maar vooral in de Europese markt oogstte. Het had een grote update in 2015, waar hij voornamelijk gewerkt om de uitrusting en het interieur te moderniseren. Gezien het feit dat hetzelfde model duurt meestal ongeveer zes jaar te koop, met een mid-life update de Mazda CX-5 moet volledig worden vernieuwd in 2018. Echter, Mazda heeft ervoor gekozen om hem wat pillen nu wat de SKYACTIV II zal zijn en het behoud van de structuur, de modernisering in de diepte, zodat u kunt houden tot de generatiewisseling, op basis van de SKYACTIV II toe te passen, mag niet vóór 2018 of 2019.

dus, de nieuwe Mazda CX-mei 2017 evolueert veel meer dan je verwacht een upgrade. Het chassis heeft 55 procent van de items die zijn vervangen of aangepast. De auto is in principe hetzelfde, met dezelfde strijd en 10 millimeter in lengte. echter, Het is vertraagd pijler 35 mm en 100 mm langwerpige kap. Het is ook lager 35 mm en de tracks zijn enigszins verbreed. Esthetiek is agressiever, met de nieuwe stijl brand design. De koplampen met LED-type, waardoor de omvang ervan heeft verminderd en “scherper” de voorzijde, die nu geeft meer bekendheid aan het net met de enorme logo van Mazda. Verander de zijvouwen en achterzijde vermindert ook de grootte van de optiek. Het resultaat is een veel meer sportieve uitstraling en dynamische, zendende het gevoel van het zijn kleiner en compacter dan voorheen. Mazda talk aerodynamische verbeteringen, CX verminderen met 6 procent en waarin actieve luchtrooster in de benzinemotor van 2 liter. er is een nieuwe rode, genaamd Red Soul Crystal, helderder en diepte en nieuwe velgen. De voorruit vermindert de dikte en de ruitenwissers nu verborgen onder de kap wanneer deze niet gebruikt.

CX-5

In het chassis nieuwe CX-mei 2017 Zij hebben de voorste schokken veranderd. Nieuwe handhaven hardheid maar verhogen de binnendiameter en hebben een tweede veer van verschillende stijfheid te filteren onregelmatigheden rebound. De rechter en linker demper nu verschillende referentie mocht de richting van de spiraal en hardheid specificaties afhankelijk van de zijde waar gaan gemonteerde passen. Silent blocks werden aangepast en verschillende ophanging verbindingen met het chassis en er zijn nieuwsgierig details zoals het adres rechtstreeks is verankerd zonder elastiek leden om een ​​antwoord te bieden en voelen zich meer direct en nauwkeurig. Ter compensatie van eventuele trillingen, de onderste armen van de voorwielophanging nu hydraulische bussen. De pilaren A en B staalsoorten 3 procent stijver; samen hebben we spreken van een verhoogde lichaamstemperatuur stijfheid van 15 procent. Al het werk is gericht op het verminderen van geluid, trillingen en het genereren van een gevoel van premium auto, terwijl het verbeteren van de veiligheid en de dynamische mogelijkheden.

de CX-mei 2017 opgenomen in de stabiliteitscontrole het G-Vectoring Control-systeem -eigen- ontwikkeling, een apparaatbesturing stabiliteit Het werkt op het motorkoppel, remmen en de besturing inwerken op het wiel nodig heeft. In de voorruit nu is er een camera die werkt met magnetron radar. Als gevolg hiervan heeft nu cruise control functies “Follow&Stop “en” StopGo”, dat wil zeggen, dat wanneer actief je de CX-5 kan stoppen als de auto ons vooruit stopt, en dan terug naar de mars zonder tussenkomst van de bestuurder, ideaal voor jams hervatten.

de nieuwe CX-mei 2017 Het handhaaft het huidige aanbod van motoren in zijn laatste evolutie, al uitgebracht in de Mazda 6. Dus heeft de benzine SKYACTIV-G 2.0 (165 pk en 160 pk in de AWD-versie) en Diesel 2.2 SKYACTIV-D (met 150 pk en 175 pk), met identieke krachten. De tandwielkasten zijn handmatige en automatische 6-speed is beschikbaar met voorkant of vierwielaandrijving. Laatstgenoemde omvat kogellagers, waarmede beweren de vermindering wrijving met 30 procent, wat resulteert in een daling van het verbruik met 2 procent. Vanaf de zomer première benzinemotor SKYACTIV-G 2.5, die een cilinder deactivering systeem kenmerkt.

CX-5

de Binnen in de CX-mei 2017 Ook het bevat nieuwe functies. de is nieuw stuurwiel en nu het heeft Er zijn twee soorten Head Up Display; een, de basisinformatie geprojecteerd op een klein scherm dat automatisch vouwen. De tweede voert de projectie op de voorruit zelf, met een goede kwaliteit en het imago en definitie. de achterklep nu elektrisch aangedreven, gemanipuleerd kan worden vanaf de command-toets. De kwaliteit van de materialen en de aanpassingen zijn beoordeeld en hebben gewerkt om geluidsisolatie te verbeteren. Het centrale scherm 7 inch en er zijn twee USB-aansluitingen op de armsteun achter. De stam heeft een onderpaneel 9 mm dunner en de kloof is opnieuw ontworpen, waarbij laadruimte groeit tot 506 liter, volgens officiële gegevens. De middenconsole is hoger, naderen de versnellingspook het stuurprogramma 40 mm driver (60 mm automatisch). Alle trims hebben nieuw design en stoelen alle zitplaatsen.

Het resultaat van alle ontwikkelingen leek me meer dan bevredigend. waardeerde het werk om het rollen te filteren. Dynamisch auto is beter dan voorheen en dat het niveau van de Mazda CX-5 was al hoog. Ik kon rijden eenheden waren alle pre-series en toch, aanpassingen waren brandschoon en leverde geen problemen op te sporen. Ik vond de kwaliteit van de schorsing, filteren van de onregelmatigheden en verbetert het dynamische gedrag, maar vooral verbeterd stuurgevoel, veel nauwkeuriger en gehoorzaam dan voorheen. Met deze update kan de komst van nieuwe concurrenten zonder problemen doorstaan. de komst van een hybride versie is niet gepland op basis van deze generatie, die in Mazda moet vanaf 2020 (ze werken met Toyota). Er is nog geen prijzen voor Spanje, maar werd verzekerd dat niet heel anders dan vandaag de dag zou zijn. De Mazda CX-5 2017 zal gaan over de verkoop in juni.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

CX-5 2017 dus Europees bereik van deze SUV

Mazda6 Wagon 2.5 i Aut

Mazda MX-5 RV

De beste en slechtste SUV’s, volgens Consumer Reports

Adblock
detector