De strijd van de eeuw: auto's vs Floyd Mayweather Conor McGregor

De strijd van de eeuw: auto’s vs Floyd Mayweather Conor McGregor

Miljoenen en miljoenen euro’s aan auto’s met bokser Floyd Mayweather en Conor McGregor vechter die zullen vechten op 26 augustus.

Mayweather garages en McGregor

Mayweather garages en McGregor

Mayweather garages en McGregor

Mayweather garages en McGregor

Sport, exclusieve versies, een hoop geld en een aantal andere horterada. Dus we kunnen garages samenvatten en Conor McGregor Floyd Mayweather, UFC vechter en vechter respectievelijk, zullen vechten op 26 augustus in wat sommigen hebben aangedurfd call “De strijd van de eeuw”.

Wil je zien wat ze in hun garage? Geef je een tip: Floyd Mayweather staat bekend om bluffen het geld dat up heeft op Instagram foto’s met zakken vol aantekeningen en in zijn derde confrontatie met Conor McGregor geprobeerd om de vechter het gooien van proppen van geld om zijn tegenstander uit te lokken.

auto Mayweather

Floyd Mayweather, een lange lijst

Laten we duidelijk zijn, We zullen niet te beoordelen de lijst van auto Floyd “Money” Mayweather omdat dit ons zou nemen dagen. En het is dat de wereldkampioen boksen in vijf verschillende categorieën heeft een garage eindeloos sieraden. Om u een idee te geven, zijn Ferrari, Porsche en Rolls-Royce “normaal” zijn niets op wat komt.

Een van de meest prominente Italianen, de bokser moet de deur van zijn huis een Lamborghini Aventador (276.000 euro), Ferrari 458 Spider, een Ferrari 588 GTB Fiorano en Ferrari Enzo, ter waarde van meer dan 200.000 euro per stuk, vooral de laatste.

Europese geografie we gaan over naar Frankrijk, waar Floyd was op dag drie Bugatti Veyron, twee bescheiden versie van 1,5 miljoen euro per stuk en een ander heel bijzonder, zijn Bugatti Veyron Grand Sport, grenzend aan 3 miljoen. Een korte stop in Duitsland, omdat Mayweather heeft een spectaculaire Porsche 911 Turbo Cabriolet, en we gaan naar het Verenigd Koninkrijk.

Ondanks de gebruikelijke branie bokser, Floyd Mayweather heeft niet plakkerig, dus ik kon de kans om een ​​ander model van de eilanden hebben niet missen. Twee Rolls-Royce Phantom Zij rusten in hun garage, een converteerbare (Drophead lichaam), en twee Bentley, een Bentley Mulsanne en Bentley Flying Spur. Gezien de aanpassingsmogelijkheden van elk van deze auto’s, durven we niet een schatting van hoeveel geld wordt geïnvesteerd in die 24 wielen maken.

Als u geen van deze modellen wilt of u wilt een lange reis te nemen, maak je geen zorgen, kunt u altijd overtuigen Floyd dat u de sleutels te laten aan zijn privé-vliegtuig. Ja, de zelfde foto komt uit op de top en het kost niets meer en niets minder dan 30 miljoen euro.

auto McGregor

Conor McGregor, een meer bescheiden garage waar iedereen zou dromen

Ik moet zeggen, voor zover verzameling auto’s betreft, is Mayweather het eerste evenement van de verwachte aanval won op 26 augustus. Niettemin garage Conor McGregor heeft meer dan één schijf met een van ons zou dromen.

Het eerste wat we doen is “slecht shot” om te zien hoe McGregor heeft getransformeerd zijn Rolls-Royce Phantom in hun specifieke marketing tool, met een opvallende “The Notorious” (Zoals eveneens bekend) aan de zijde van het voertuig. We doet bijna pijn om te zien uw luxe auto is nu dichter bij een oud busje waarmee circussen worden geadverteerd in dorpen lijken.

Waarop Conor Als je meer moet hebben liefde is de omgeving van zijn geliefde Ierland, zoals gebruikelijk is bij het reizen naar Dublin gebruik maken van een BMW i8 gepersonaliseerd met RHD. In aanvulling op goed weer, McGregor heeft een Rolls-Royce Dawn, een cabriolet dat is zeker ontspannen kijken naar de groene landschappen van zijn vaderland.

Nu hebben we gezegd dat het verzamelen van de veelgeprezen fighter is bescheidener dan Mayweather, dus we kunnen alleen maar benadrukken haar Lamborghini Aventador Roadster, een BMW 730d en Range Rover Sport. Modellen die zijn er zeker van ieder van ons als we verwerpen de weg te geven.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle auto’s van Cristiano Ronaldo

De beste auto’s van rappers

Messi betaalt zijn Ferrari in een half uur

Adblock
detector