Skoda 4x4: de nieuwe Kodiaq Scout en Yeti

Skoda 4×4: de nieuwe Kodiaq Scout en Yeti

Na de premium merken en VW, heeft Skoda zich tegenwoordig gevestigd als auto’s van de fabrikant bieden all-wheel drive, met niet minder dan zeven modellen. En degenen die komen …

Skoda auto's 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq toekomst ...

Skoda auto's 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq toekomst ...

Skoda auto's 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq toekomst ...

Skoda auto's 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq toekomst ...

Gedurende de 25 jaar Skoda heeft behoord tot Volkswagen-groep, de Tsjechische merk heeft verschillende technologieën ontwikkeld door de moedermaatschappij opgenomen. Slechts een van hen, die zich heeft gevestigd als een benchmark in Skoda, Het heeft de uitvoering van zijn aandrijfsysteem totaal dat ofschoon in de jaren 40 was er een Skoda model dat première -de KFZ 15-, niet het merk uit te breiden tot in de late jaren ’90 met de komst van de Octavia. Op dit moment, begaafd all-wheel drive versies vertegenwoordigen 15 procent van de omzet in ons land, percentage zou kunnen groeien met de komst van het volgende product wordt ontwikkeld door Skoda in het veld SUV.

Skoda 4×4: SUV komst

modellen zoals Skoda Yeti, Octavia Combi Scout, RS of Superb in twee carrosserievarianten, een efficiënt systeem AWD variabele krachtverdeling tussen de twee assen, staat maximaal naar 85 procent van het koppel op de as met verlaagde hechting aan motor bevorderen. De aandrijving wordt gestuurd door een meervoudige plaatkoppeling tussen de assen die aangrijpt of automatisch uitgeschakeld koppel aan de achteras via een elektronisch gestuurde elektrohydraulisch inrichting, waarbinnen de driving axle evalueert via Uschap motorregeling de regeleenheid ABS / ESC en stuurhoeksensor de hoeveelheid torsie die te allen tijde moet worden verdeeld bepalen.

Beoordeel uw auto gratisDe ervaring opgedaan in de loop meer dan vijftien jaar produceren voertuigen met vierwielaandrijving vormt de basis voor de nieuwe Skoda Kodiaq specialist die de markt tijdens het zal hit eerste kwartaal van volgend jaar. Het is een SUV 4,7 meter lang, ontwikkeld op MQB platform groep, die ook dient als basis voor het nieuwe Tiguan Volkswagen en Seat Ateca. Een beetje later, in de maand september, Skoda zal lanceren een nieuwe editie van Yeti, Ook gebouwd op de MQB platform, 4,05 meter lang, een meer gerichte beroep segment SUV. Het merk sluit niet uit dat de lancering van meer modellen op het grondgebied van het succes geregistreerd. In feite is het in studie verhandelbaarheid in Europa, een Chinese coupé variant, oorspronkelijk ontwikkeld voor de markt, Ik succesvol op de Europese markten zou kunnen zijn.

Skoda KodiaqSkoda Scout 1.6 TDI, de meest betaalbare Scout

De Skoda Scout, exclusief verkrijgbaar in de variant van Octavia familie, Het werd gelanceerd in 2014 in zijn huidige generatie. De bodemvrijheid van de Scout is 31 hoger dan de Octavia millimeter en is standaard “-pakket slechte wegen” extra bescherming van de bodemplaat, lichtmetalen velgen 17 inch banden 225/50 R17, en lagere bewakers bedekt met zwart. Een van de belangrijkste eigenschappen is dat Het kan sleep er toe twee ton.

Een belangrijke ontwikkeling in het bereik Skoda verkenner Het is de integratie van 1.6 TDI 110 pk, toestaan lager de prijs van de toegang versie tot 23.100 euro (Ondersteuning en promotie inbegrepen), en zal gaan over de verkoop van in september uitsluitend met zes-versnellingsbak. dus, Scout bereik zou bestaan ​​uit versies 1.6 TDI 110 pk 2.0 TDI 150 en 184 pk en benzine 1,8 TSI 180 pk. Hoewel het niet het model van het merk met betere vaardigheden Offroad (de Yeti heeft gunstiger levels TT) biedt een bodemvrijheid van 171 mm en een hoek van 17 graden, profiteren van een stam capaciteit van 610 liter en een gecertificeerde verbruik in gemengde cyclus 4,7litros.

De krachtigste diesel Skoda Scout, de 2.0 TDI 184 pk, Het biedt automatische versnellingsbak DSG zestraps, met een verbruik van 5,0 l / 100 km en 129 g / km CO2. de 2.0 TDI 150 pk is alleen bij manuele zesversnellingsbak, verbruikt 4,8 liter / 100 km en stoot 125 gram CO2 per km, terwijl Scout 1.8 TSI 180 pk Dit huis heeft zestraps DSG en bereikt een verbruik van 6,6 liter / 100 km en 154 g / km CO2.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De toekomst Skoda tot 2019

Alliance Skoda en VW, in beeld

De Skoda Octavia viert 20 jaar

Adblock
detector