De lelijkste auto's in de wereld zijn ...

De lelijkste auto’s in de wereld zijn …

Er zijn maar weinig auto’s of lelijk esthetisch sierlijk, wat u wilt bellen. Sommige nooit een voet op de Europese markt, maar anderen. Ieder van hen, niet meer verkocht.

De lelijkste auto's

De lelijkste auto's

De lelijkste auto's

De lelijkste auto's

Fiat Multipla

Fiat Multipla

mogelijk Fiat Multipla Het is een van de auto’s dupe van kritiek vanwege hun uiterlijk. Hoewel we niet kunnen ontkennen dat het is heel handig en zeer ruim. We zullen nauwelijks een dergelijk voertuig met twee rijen stoelen die zes tegemoet te komen. Hoewel het werd verkocht 1998-2010, en in 2004 verloor de voorkant beide ontevreden velen.

SsangYong Rodius

SsangYong Rodius

Hoewel het aanzienlijk is verbeterd esthetiek door de jaren heen, de SsangYong Rodius Het blijft de ‘nice’ minder dan het bereik, met de SsangYong Korando SsangYong Tivoli of een meer modern en visueel aantrekkelijk design.

Seat Toledo

Seat Toledo

De derde generatie Seat Toledo (2004-2009) probeerde minivan tikken over zijn salon, het bijwonen van de mode in die tijd was het segment. Op het niveau van de bezetting kan werken, maar esthetisch niet helemaal overtuigend. veel taxichauffeurs Ze kozen ervoor om te werken met één.

Renault Vel Satis

Renault Vel Satis

Verkocht tussen 2001 en 2009, Renault Vel Satis gedeelde elementen als modellen Renault Laguna en Renault Espace, hoewel het ontwerp was niet de beste die we hebben door de jaren heen leidende industriële merk auto’s gezien. Het gebeurde als de Seat Toledo hierboven, door het mengen van segmenten die niet goed doen trouwen.

Hyundai Atos

Hyundai Atos

De kleine stedelijke op de markt in 1997 en het uiterlijk was niet het meest succesvol. Too vierkant lichaam dat niet helemaal op het standpunt heeft ingevuld bij het in 1999 maakte plaats voor een meer afgeronde lijnen, maar kon de ‘schade’ niet te repareren. de ondergewaardeerde kwaliteit de Hyundai Atos Ook het hielp niet veel, in plaats van op wat Hyundai Hij heeft goed werk verricht in de afgelopen jaren, het bereiken van inhalen met de Europese markt. In Noord-Amerika riep hij Hyundai Amica en we hebben gezien in andere markten onder de namen Dodge Atos of Kia Visto.

Hyundai Matrix

Hyundai Matrix

Hyundai Hij lanceerde deze auto ontworpen door Pininfarina, hoewel sommige nog steeds niet begrijpen hoe het kwam zo’n auto, te produceren na het zien van het traject van de Italiaanse carrosseriebouwer. de Hyundai Matrix, echter, antwoordde hij zijn doel: een praktische en grote leefruimte auto. Hoewel we zo’n Toyota Matrix, de laatste met een esthetisch veel minder dan minivans en over het algemeen mooier kunnen vinden.

Subaru Tribeca

Subaru Tribeca

aankomst van Subaru het segment SUV in 2005 was het niet bepaald de meest esthetisch succesvol. Het werd ontwikkeld op basis van Subaru Legacy en de voorste was misschien wel de minst ‘getrouwd’ met de algemene vormen van de auto. In 2008, de Japanse firma voerde een facelift model slaagt erin om roader. Natuurlijk, de mogelijkheid tot zeven inzittenden tegemoet te komen was een zeer aantrekkelijk detail.

Subaru Impreza

Subaru Impreza

Zoals alle grote, de Subaru Impreza Hij bracht een belangrijke hobbel met de tweede generatie tussen 2000 en 2007, vooral met de sedan lichaam, durf zelfs te combineren met de sportieve versie WRX. Ze waren niet de beste jaren van de Japanse firma eens in de buurt.

IKCO Bardo

IKCO Bardo

Iran lanceerde dit merk IKCO Bardo type “pick-up‘Maar met een ontwerp en een aandrijflijn die goed zou kunnen zijn de jaren 40’, dat iets zegt. Ja, er zal zijn om mensen die hij leuk vindt.

Mahindra E20

Mahindra E20

De enige van deze lijst is te koop vandaag is de Mahindra E20. We praten over een 100% elektrische auto maar zeer beperkt in bereik (100 km officieel aangekondigd en we weten heel goed dat niet bereikt) en snelheid (80 km / h). Dus het esthetisch doet, dat er niet in slaagt vooral leuk te zijn.

Pontiac Aztek

Pontiac Aztek

gekozen een van de lelijkste auto’s van alle tijden, Pontiac Aztek Het was op verkoop tussen 2001 en 2005. Het is heel dicht bij wat de werkelijke SUV, maar hun uiterlijk, vooral in de SVR-versie van de foto, laat veel te wensen over. Een paar jaar geleden begon hij met de handel goed in de tweedehandsmarkt onder jongeren in Noord-Amerika; De redenen?, Verschijnen in de hitserie Breaking Bad als de eerste auto van de hoofdpersoon, Walter White.

Toyota Yaris Verso

Toyota Yaris Verso

Een Toyota Het leek op een kleine stad te mengen met een mini-minivan een goed idee zou kunnen zijn. Het resultaat dat we niet kijken we, maar het zou veel praktisch, ik twijfel er niet zijn. Zeker, het heeft zijn diehard volgelingen.

U kunt ook geïnteresseerd

Auto’s waren een mislukking

De 10 lelijkste auto’s in de wereld

De meest absurde prototypes van de geschiedenis

Adblock
detector