Ford Fusion 2017: Amerikaanse Mondeo, all-wheel drive en V6 biturbomotor

Ford Fusion 2017: Amerikaanse Mondeo, all-wheel drive en V6 biturbomotor

Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport versie zal sport en twee hybride varianten, een plug, die uiteindelijk Europa kon bereiken op te nemen.

Ford Fusion, Amerikaans Mondeo zal zijn sportiever en minder uitstoot

Ford Fusion, Amerikaans Mondeo zal zijn sportiever en minder uitstoot

Ford Fusion, Amerikaans Mondeo zal zijn sportiever en minder uitstoot

Ford Fusion, Amerikaans Mondeo zal zijn sportiever en minder uitstoot

Ford Mondeo wordt een wereldwijde auto, elke nieuwigheid geïntroduceerd op de Amerikaanse markt must obserbarse zorgvuldig in ons land. Niet verrassend grote sedan doorwaadbare plaats Het wordt geassembleerd in de fabriek Almussafes (Valencia) en het kan elk van de door het consortium genomen beslissingen beïnvloeden. Daarom is de verschijning van 2017 modeljaar Ford Fusion -naam van de Amerikaanse versie van de Mondeo- en nieuwe versies is belangrijk.

De eerste hiervan is de Sport versie van de Ford Fusion, een sportprestaties variant Altras en vierwielaandrijving staat zijn om het grootste deel van het fantastische kader van het Amerikaanse model Mondeo te maken. Zijn motor, zoals dat hoort bij de Amerikaanse markt is een V6 benzinemotor met 2.7 liter cilinderinhoud en 325 twin-turbo aankondigen pk maximaal vermogen en een maximumkoppel van 48,4 mkg of wat hetzelfde is, blinkt uit in bijna 50 pk en 14 mkg Japanse mededingers 3,5 V6 motor waarmee het wordt gemeten. Zijn kracht bereikt alle vier de wielen via een four-wheel drive van de nieuwste ontwikkeling en zit op een Bestuurde continu variabele demping kunnen van de ene stevig tot soepel die het effect tegen kleine trechtervormige door regen idioot te minimaliseren.

Ford Fusion hybriden

Radicaal verschillend in hun benadering zijn de Ford Fusion Hybrid en de plug-in hybride Fusion Energi (Met een i) in twee versies die prestaties te verbeteren en kon bereiken zijn elektrische motor aangedreven 137 km / h. Beide première software dat maakt ze winnen verfijnde running, het maximaliseren van het rijden sensaties die kan bieden en het verbeteren van het opladen tarief van regeneratief remmen, nu in staat vangen 95% van de energie gedissipeerd.

Fusion Ford Mondeo 2017Bovendien hebben elektromotoren hun efficiëntie verbeterd, wat resulteert in de verbetering in de gecombineerde brandstof economie en in het geval van de plug, een toename van autonomie in elektrische modus, die in dit geval is dan 30 km voordat naar conventionele hybride modus, maar niet genoeg om het blauwe label emissieloze bereiken zou Spanje-. Hoewel, wie weet als in een toekomstige evolutie 7.6 kWh accu Het kan worden vervangen door een hogere prestaties. Momenteel kan deze worden opgeladen slechts 2,5 uur in een conventionele plug

Het uitrusten van Ford Fusion 2017

de veiligheid en wat het heeft te maken met de uitrusting Het is naast drijven, een andere pijler van de Ford Fusion. Zo houdt de voetgangers detectiesysteem en voorzien van een nieuwe rijbaanbehoudsysteem die komt om het verkeer waarschuwingssystemen naderen van de achterkant van het voertuig aan te sluiten.

Integratie met het universum multimedia Het wordt gegeven door Sync3 systeem, de laatste versie van een interface die de connectiviteit, verbindingssnelheid en verbeterde voice recnoocimeinto is verbeterd. Bovendien, vanaf nu zal het mogelijk maken door de toepassing Connect Sync start de auto vanaf de mobiele afstand, gevestigd naast het starten en stoppen en plug-in versies programmeert de meest gunstige tijd voor het opladen.

Adblock
detector