2017 Volkswagen Beetle: nieuw leven voor de Beetle

2017 Volkswagen Beetle: nieuw leven voor de Beetle

De legendarische Volkswagen Beetle wordt geactualiseerd in de laatste generatie, met een lichte esthetische accenten en in het bijzonder met de ontwikkelingen in het assortiment van de apparatuur.

Volkswagen Beetle 2017 nieuw leven

Volkswagen Beetle 2017 nieuw leven

Volkswagen Beetle 2017 nieuw leven

Volkswagen Beetle 2017 nieuw leven

De laatste Volkswagen Kever, zoals we die nu kennen, kwam op de markt in 2012. Nu, vier jaar later, bekend als 'Beetle' wordt bijgewerkt in versies gesloten en Cabrio cabriolet. De veranderingen zijn niet groot, alleen bepaalde esthetische accenten carrosserie en passagiersgedeelte ontwikkelingen in apparatuur en zonder verandering van de mechanische traject.

Dus de vernieuwde Volkswagen Beetle presenteert nieuwe bumpers voor en achter, donkere koplampen, nieuwe velgen (17 en 18 inch) en nieuwe vent de kap in de sportieve afwerking, bekend als het R-Line '. in de binnenland, helderder panel instrumenten, nieuwe decoratieve elementen en wat is een klassieker in de Kever, de nieuwe individualisering opties auto. Om dit alles wordt toegevoegd nieuwe bekleding en esthetische pakketten Ze totaal meer kleurrijke het passagierscompartiment.

Volkswagen Kever 2017

zoals voor uitrusting verwijst, het bereik van de geactualiseerde 'Beetle' ontvangt veranderingen: 'Basic', 'Design' en 'R-line' zal de fundamentele regels van de Duitse auto-apparatuur. groene 'Bottle Metallic' wit 'Silver Metallic': de VW Beetle 'Basic' en 'Design' twee nieuwe koetswerkkleuren zijn opgenomen. De lijn omvat verschillende sportieve bumpers, hoofdsteunen en specifieke stuurwiel, R-Line logo's, ...

De Volkswagen Beetle heeft een pak optionele sportiever interieur ook wel 'R-Line' en andere drie speciale afwerking: 'Denim', met het lichaam in een blauwe 'stonewashed Metallic' doet denken aan kleur spijkerbroek en 17-inch wielen; 'Exclusive', meest onderscheidende serie, sierlijsten, aluminium details en leer 'Nappa' in het passagierscompartiment; en 'ALLSTAR', een optie die we al wisten, met een duidelijk en volledig uitgerust als standaard (dual zone climate control, navigator, 17-inch wielen, ...).

Volkswagen Kever 2017

U kunt ook geïnteresseerd

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Volkswagen Beetle: 70 jaar van een pictogram van de weg

Adblock
detector