Luotettavuus: kapakoissa kanssa vähemmän ongelmia

Luotettavuus: kapakoissa kanssa vähemmän ongelmia

Ei ihme Mercedes C-luokka on luotettavin auto sedan segmenttiin. Sen alkuperä ja sen hinta siihen aihetta. Kuitenkin yllättävän hyvä yleinen luokittelua salonkia, kuten Renault Laguna ja Seat Exeo, täyttämällä palkintokorokkeelle.

luotettavuus salonkia

luotettavuus salonkia

luotettavuus salonkia

luotettavuus salonkia

Mercedes C Class

Luotettavuus: 17,5 ulos 20

Luotettavuutta C-sarja on aina ollut erinomainen, joskus jopa paremmin kuin muut mallit Mercedes-alueella. Mutta tietyt Diesel 220 CDi ja CDi 250 joutuneensa hinaajia ja inestabilidadades järjestelmää. Syy, brändiään Delphi suonensisäisesti kärsinyt virtaongelmista. Kyllä, sairaaseen yksiköissä niitä on korvattu ilmaiseksi. Tietyt V6 320 CDI kärsivät tehohäviöitä johtuen epäpuhtauksien läsnäolo, leikata sähköinen yhteys voi tapahtua sisällä kampiakselin asentoanturi. Automaattivaihteistot vaativat uudelleenohjelmointi ja hihnapyörät ilmastoinnin kompressori on muutettu jälkimarkkinoilla.

Laatu: 4 tähteä

He mainitsevat ylellisiä materiaaleja ja kokoonpanot saavat millimetrin sisällä. On valitettavaa, sanoa läsnäolo halpa materiaalien alaosat ovet. Lisäksi parantaa äänieristys ja suodatuksen tärinän, katto on kaksinkertainen ja lattia hyötyy paksu matto. Tauko portin tyynyt on korvattu.

valtatie Kommentti

Mercedes Class C, jossa valmistus luotettavuus on vielä kesken, olisi ensimmäinen paikka huomattavan hallitsi luotettavuutta. Mutta ensimmäinen on uhattuna joka puolelta rakentajat ei niin paljon suosiota kuin Renault Laguna ja Seat Exeo.

Renault Laguna

Luotettavuus: 17 20

Unohdettu katastrofaalinen debyytti toisen sukupolven, Laguna nauttii poikkeuksellisen luotettavuuden. Katoamisen polttoaineen havaita tietyissä malleissa on korjattu korvaavan jälkimarkkinoilla varausta. Tiettyjen dieselmoottoreiden kärsivät toimintahäiriö eliminoitu järjestämällä uudelleen injektion tietokone. Sarja ääneen peltien on muutettu takuuaikana. Viitaten multipleksoidun sähköisen arkkitehtuuri on nyt hallinnassa. Kuitenkin laskettaessa ilmasto on aikataulua on muutettu työpaja paremmin lämpötilan valvonta. Ei mitään vakavaa lyhyesti.

Laatu: 4 tähteä

Laguna tarjoaa erinomaisen rakentaa laatua. Asetukset ja enrases kehon elementit ovat tarkkoja ja säännöllisiä. Kojelaudan on muovattu suurtiheysvaahdon. Ottaa huomioon luotettavuuden elementtien mukavuutta, vedoten toimintahäiriöitä yhdistelmä välineitä, jotka voidaan näyttää virheellistä dataa.

Käsityksemme

Vuonna 2007 perustettu Laguna suhteessa kirjeen sen tiekartan. Force tekee aluksi ongelmia takia koettu lähes moitteetonta laatua ja luotettavuutta. Hän saa ansaitun toiseen asentoon.

Seat Exeo

Luotettavuus: 17 20

Luotettavuutta Exeo, hieman uusittu keväällä 2012, osoittaa hyvää tasoa laajalti, koska se vie Istuin tarjoamia osia ja testattu enemmän kuin useimmat malleja VW-konsernin. Yksi toistuva havaittu vika: ongelma käynnistystä joissakin yksiköissä. Sen syy, virtajohto boot, joka voi huonontua kitkan muiden kappaletta. Se on asetettava uudelleen.

Laatu: 4 tähteä

Exeo enää Audi A4 vanhempi sukupolvi, joka on tehty joitakin kosmeettisia koskettaa. Myös, sisällä, pinta on hyvin germaaninen: kiinteiden aineiden ja muutoksia millimetrin.

Käsityksemme

Jos joku voi aiheuttaa sinulle hymyn A4 kulkee vanhan auton uuteen Exeo se on ehdotus varteenotettavia: kierteiden laatu on parempi ja luotettavuus hallitsevat.

Mazda 6

Luotettavuus: 16,5-20

Jos vanhan sukupolven Mazda 6 aiheutti jonkin verran ongelmia omistajilleen tässä tapauksessa ei ole annettu mallin, joka on lopettanut vuonna 2012. Toteamme ympäri ostoksia ohjelmoida uudelleen moottorin hallintamoduuli tietyissä diesel emittoivat valkoista savua, jotta voidaan poistaa riskin moottorin kiihdytyksen.

Laatu: 4 tähteä

Mazda 6 hyötyy antoisa esitys runsaus pehmeiden materiaalien yläosissa kojelautaan. Vaikka enrases voitaisiin tarkentaa, kokoonpano ei jätä paha paikka maalata Mazda.

Käsityksemme

Harkitsee Japanin Alfa Romeo kuin Mazda on onnistunut haaste tuottaa malleja, joissa urheilullista luonnetta unohtamatta myöskään valmistuksen ja luotettavuuden legendaarisen Japani.

Toyota Avensis

Luotettavuus: 16,5-20

Hyvin suunnitellut alusta alkaen, Avensis kärsii muutaman oikaisuja. Useita satoja bensiini versioita kutsuttiin muunnelmalla polttoaineen syöttöputken. Avensis vaikutti jättimäinen puhelun tarkistaa lopussa 2009, kaasupoljin, vialliset ja on saatava ylimääräinen Taco.

Laatu: 4 tähteä

Avensis hyötyy tiukkaa rakentamisesta. Pehmeiden materiaalien yläosien kojelauta ovat myös miellyttää silmää ja koskettaa. Kokoonpanot ovat myös voimassa.

Käsityksemme

Paitsi kaksi puhelua tarkistaa, ilman toistuvia vika on tahrannut Avensis kilpailussa, jossa luotettavuus on erinomainen. Toisaalta siinä ehdotetaan laatu esitys puuttuu edelleen muissa Toyotas.

BMW 3-sarjan

Luotettavuus: 16,0 ulos 20

3-sarja on lakannut myydä 2012 ei ole kokenut toistuvia epäonnistumisia ja on osoittanut hyvää luotettavuutta. Jotkin korjaavat toimenpiteet olivat tarpeen alussa uransa. Ne keskittyvät viallinen dieselruiskutusjärjrestelmä pumput, automaattinen vaihteisto ja hydraulinen laakerit on asennettu yhdystangot etuakselin.

Laatu: 4 tähteä

Koettua laatu on tyydyttävä, mutta muovi trimmaus voi päästää ääniä loiset kiertävän epäsäännöllinen tie. Äänieristys ei ole yhtä hyvä kuin monet sen kilpailijat.

Käsityksemme

Vaihdetut Sarjan 3 tarjoaa seesteisyys luotettavuuden. Mutta BMW Audi näyttää myöntyneet toimialueen laadun viimeistely ja materiaalien valintaan.

Volkswagen Passat

Luotettavuus: 16 20

Yleensä Passat ei ole lopettanut parantaa lanseerauksesta lähtien vuonna 2005. Vuonna 2010 rasiasarjassa DSG 6 vielä hyötynyt päivittää ohjelmisto korjata ongelman takia tietokonevika. Lisäksi 2,0 TDi 140 hv, parhaiten myynti, voi kärsiä ongelmista Käynnistäminen tietokoneeseen liitetyllä häiriö injektion tietokone. TDI 170 voi kärsiä menetyksestä tehon valaistuksen ohjaus hiukkassuodattimen. Ilmastointi ongelmat ovat mahdollisia, sillä sähköisen ristiriita vallan ja Bluetooth-järjestelmä. Lopulta jotkut varustettuja malleja 2.0 TFSI valaistus voi kärsiä moottorin vikaantumisvaroitussignaalia, ongelma poistuu yksinkertaisella uudelleenohjelmointi.

Laatu: 4 tähteä

Ulkopuolella kokoonpanot eri kehon osien ovat parhaita markkinoilla, vaikka ei ole täydellinen, koska säätämällä konepellin sinetöidä pystyssä. Sisällä ja erityisesti kojelaudan kokoonpanot ovat hyviä. Mutta tietyt materiaalit ovat tavallisia, etenkin alaosat.

Käsityksemme

Muotoillakseen 2010 loppuun mennessä antaa Passat kiistaton asema. Luotettavaa hyötyy myös hyvin varovainen valmistava teknisiä vaihtoehtoja, jotka tulevat viittaus.

Chevrolet Cruze

Luotettavuus: 15,5 ulos 20

Rakennettu alustan Opel Astra, Cruze on tuotettu Koreassa. Ne ovat erittäin luotettavia, ne ovat peräisin kokenut “elin pankki” General Motors ryhmään. Kuitenkin pieni määrä oli vielä mennä takaisin kauppaan korjata polttoainevuotoja sekä bensiinimoottoria ja diesel.

Laatu: 3

Sisustus hyötyy palkitsevaa esityksen. Mutta jäljitelmä alumiini insertit emme saa unohtaa halpa materiaaleja. Vetämiseen on järjestetty korjaamaan vian turvavyötä.

Käsityksemme

Chevrolet tarjoaa sedan hyvän luotettavuuden tasoa. On totta, että Cruze ansaitsisivat enemmän cudados päättyy mutta hintana se on vaikea löytää jotain parempaa.

Lexus IS

Luotettavuus: 15,5 ulos 20

Lexus osoittaa erinomaista luotettavuutta, mutta ei mitenkään moittia. Vuoto jarrunestettä tarvitse vaihtaa kupit pääsylinteri. 220D kärsii epäonnistumisia suonensisäisesti. Lisäksi suurin osa IS jälkeen markkinoille 2005 ovat hyötyneet muutoksesta osoitteen elementit, mukaan demultiplekseri heikkeneminen vetoketju mekanismi.

Laatu: 4 tähteä

Tavoitteena Lexus, Toyota on premium merkki, on jo perustettu saksalainen sedans. IS viimeistely on oikea, ilman plus. Useat turvavyön kelauslaitteiden jouduttu muuttunut työpajassa.

Käsityksemme

Lexus IS on erittäin luotettava ja tarjoaa valmistuivat Japanin standardeja, eli hyvä, vaikka se on välimatkan päässä paras.

Skoda Octavia

Luotettavuus: 15,5 ulos 20

Kuten muutkin salonkia VW-konsernin Octavia on lakannut myydään vuonna 2012, nauttii luotettavuus hyvällä tasolla. Kuitenkin, useita laatikoita DSG on ohjelmoitava uudelleen. Pistos tietokone on myös ohjelmoitava uudelleen tiettyjä TDI uhrien käynnistysongelmia, epävakaa joutokäynti, kiihdytys ääliö tai loistaudit tärinää. Myös jotkut epäonnistumisia turbo.

Laatu: 4 tähteä

Asetuksia runkopellit ja maaleja eivät aiheuta kritiikkiä. Sisällä kokema laatutaso on parantunut, mutta on vielä jäljessä paras.

Käsityksemme

Skoda Octavia ei ole mitään muuta kuin VW, Audi tai jopa riippuen lattiassa, joka sisältää samat komponentit, ja paljon halvemmalla.

Audi A4

Luotettavuus: 15,0-20

Nuoret viat ovat parhaillaan hävitettyä. Noin 2,0 TDI uhrien toimintahäiriöitä, elementin säteilijä kaasun kierrätystä olisi korvattava. Joissakin turbot näyttää rajallinen. EGR venttiilit ovat aikaisin epäonnistuminen. Vihdoin versiot Quattro ja S4 ovat olleet epäonnistumisia kytkinkeskiön ero.

Laatu: 5

Audi ehdottaa tänään paras kannalta päättyy. Ja tämä A4 ei ole poikkeus, vaikka se ei ole täydellinen. Aroma materiaaleilla on korkea ajoneuvo valikoima ja asetukset, millimetrin.

Käsityksemme

Huolimatta ongelmista alussa uransa on ollut hyvänlaatuinen, sen luotettavuus ei ole yksi parhaista. A4 on jäljellä, kosto, olla viittaus segmentin viimeistelty laatu.

Volvo V60

Luotettavuus: 15: 20

Ensimmäinen V60 kärsi tietokoneesta vikoja: ohjauspyörän säätimillä, vakionopeussäädin, navigointi, moottori laskin. Epäonnistumisia eliminoitu työpajassa. Ongelmallisempi, se voi aiheuttaa oikosulkuja pääasiassa sähköliitin turvatyynyn ohjausyksikön, jossa anturi kojelaudassa.

Laatu: 4 tähteä

Ulkoinen laatu ei vastusta. Sisällä sen esittämisestä (keskikonsolin ilmassa) ja sen maaliin, V60 on saksalaiset nähden on Saksan salonkia, kuitenkaan tasoittaa.

Käsityksemme

Sen linjat ja vakavuus Valmistuksen V60 kunnioittaa perinnettä kotiin keskittyen turvallisuutta ja vakautta. Täysin luotettavia on vakava vaihtoehto saksalaiset.

ford Mondeo

Luotettavuus: 14,5 ulos 20

Käynnistettiin huhtikuussa 2007 Mondeo in 2013 malli tulee täysin renovated- on yksi luotettavimmista Fordin. Useita yksiköitä on myös hyötynyt muutos takaiskuventtiili alipainepumppu Jarrutustehostimiksi. He ovat myös havainneet joitakin sähköisen ongelmia sähköiset ikkunannostimet tai avaimeton käynnistys järjestelmä. Toimintahäiriöt äskettäin ajovalot tarvinneet tietokonetta väliintuloa.

Laatu: 4 tähteä

Säädöt ja huuhtele kehon elementit ovat oikein. Sisällä lisäsi hoito on kiistatonta. Kojelauta huokuu vakautta ja ovet hyötyvät kaksinkertainen levyjen paksuus.

Käsityksemme

Hyvin rakennettu, hyvin kunnolla päättynyt, varsinkin kun restyling syksyllä 2010, ja nykyään hyvin luotettava, Mondeo on mainittu yhtenä kuninkaat arvosta.

Peugeot 508

Luotettavuus: 14,5 ulos 20

Kuten Renault, Peugeot myös luotettavampia malleja, että ne, jotka korvasi sen käynnistämisestä lähtien ehdotettu. Joten ensimmäinen 508 myydään kärsiä toistuvia epäonnistumisia boot 407. Ei hätää, moottorin vikaantuminen tai toistuvia laskin, EGR-venttiilin lukituslaitetyypiltä laitteiden tai turbot. Kuitenkin 508 ne on todettu varsin lukuisia tapauksia vahingossa syttymisen todistajien tai satunnaista ongelmia mukavuutta toimintoja. Koska joskus tarpeen lopettaa, sammuta moottori ja lukitse auto noutaa toimimattomaksi toiminto.

Laatu: 4 tähteä

Tämä on sedan Lion Brand on lähinnä Saksan, ilman niiden voittamisessa. Ruumiin osat ovat täysin vieraantuneet ja enrases ovat säännöllisiä. Sisällä hengittää laatu vakavasti. Kojelauta näyttää veistetty lohkon. Kyynärpäät huomiota huipulle pariovet vastaanottaa joustavan linjaliikennettä.

Käsityksemme

tinkimätön tyyli hienostunut, miellyttävä viimeistely innoittamana Saksaksi sedaneita? Tuotettu Rennes samalla merkkijonon Citroen C5 508 on terve ja tasapainoinen mekaaninen perusta.

Citroen C5

Luotettavuus: 14 20

Useita päätöksiä on havaittu Citroen C5, lähes kaikki hävisivät takuun. On toisaalta turbos on korvattu 1,6 HDi ja 2,0 HDi laskimet on ohjelmoitava uudelleen. Nämä samat dieselmoottorit, jäähdytysnestevuodot ovat valitettavia, koska epäonnistuminen EGR-venttiilin. Harvinaisempia kampiakselin tiiviste voi olla vastuussa vuotaa voiteluainetta. Merkittävä puhelu on järjestetty korvaamiseksi takaiskuventtiili tyhjöpumppu Jarrutustehostimiksi yli 20000 kappaletta C5. Elektroniikan kohdistuu joitakin bugeja: tietokoneet hallita sähköiset ikkunannostimet ja kaapelit ovat muuttuneet.

Laatu: 4 tähteä

Ulospäin suunnittelu ulko linjat hyötyvät todellinen valmistuksen laadun. Sisällä kojelauta käyttää runsaasti pehmeitä materiaaleja ja hyötyy tarkan säädön. Mutta joitakin aukkoja viimeistely itkuvirsiä. Vuonna Tourer kuomu oppaita ne on takuuvaihdetut sekä tietyt sylinterit.

Käsityksemme

C5 vahvistaa, että hyvän suunnittelun ja laadukas viimeistely voi haastaa ylivallan Saksan markkoja. Se parantaa sähköisen luotettavuuden.

Opel Insignia

Luotettavuus: 13,5-20

Pienetkin epäonnistumiset nuoret ovat moninaiset: tyhjentyneen akun toimintahäiriö GPS, ilmastointilaite, EGR venttiili. Noin 1,6 bensiini kärsivät ylikuumenemiselta viallinen termostaatit. Ravista 2.0 CDTI kiihtyvyyttä tai ylikuumenemisen FAP tarvitse ohjelmoida uudelleen moottorin laskin. Fingersafe funktio etuikkunat tarvinnut muistaa.

Laatu: 3

Sekä ulkona että sisällä Opel Insignia näyttää tyydyttävän esityksen. Ne havaittiin joissakin yksiköissä tapauksissa veden sisäänpääsyn matkustamoon.

Käsityksemme

Suunnittelun ja esittely, Insignia ei muista hänen edeltäjänsä, Vectra. Ja nuoruudestaan ​​viat koskevat vain rajoitettua jopa kappalemäärä.

Adblock
detector