2016 Porsche Macan, prijzen en details van de vernieuwing

2016 Porsche Macan, prijzen en details van de vernieuwing

2016 Porsche Macan vernieuwd grote nieuws komt als de nieuwste multimedia informatiesysteem en Porsche Communication Management (PCM).

Porsche Macan 2016 foto's van deze SUV gerenoveerde

Porsche Macan 2016 foto's van deze SUV gerenoveerde

Porsche Macan 2016 foto's van deze SUV gerenoveerde

Porsche Macan 2016 foto's van deze SUV gerenoveerde

de Porsche Macan compacte SUV vernieuwt haar assortiment vooruit 2016. Het grote nieuws is te vinden in de beschikbaarheid van laatste ontwikkelingen multimedia-informatie systeem, navigatie en entertainment Porsche Communication Management (PCM).

het systeem Porsche Communication Management (PCM) de 2016 Porsche Macan nu het omvat real-time verkeersinformatie over de status van de geprogrammeerde route in de browser, de integratie van een punt Wi-Fi internet en gemakkelijk en intuïtief gebruik van het systeem, waarvan de werking is vergelijkbaar met de smartphones (Smartphones) technologie.

de Porsche Macan 2016 PCM-systeem Ook biedt het een nieuwe zeven-inch scherm met een betere resolutie kleurenafbeeldingen en beter lezen. Touch screen technologie PCM-systeem gaat een stap verder, want het heeft een bewegingssensor die detecteert dat een bewerking duizendsten van seconden uitvoeren voordat aanraken van het scherm met een vinger. Op dat moment worden alle relevante rubrieken van het menu weergegeven. Aan de andere kant, de mogelijkheden van de verbinding Bluetooth, USB en SD maken integratie met smartphones dus je kunt extra informatie op te slaan PCM-systeem.

de multimedia-apparaat PCM Porsche Macan 2016 Ook omvat het prominente rol als een nieuwe module aansluiten, een compartiment smartphone Geïntegreerd in het centrale armsteun, waarbij opladen van de accu en het ontvangstsignaal wordt geoptimaliseerd. De eigenaren van een iPhone Ze kunnen ook het toestel verbinding met de auto naar de applicatie te gebruiken AppleCar Play® (Inclusief voice control Siri®).

Porsche Macan 2016 met ingebouwde LED-type oplicht

de 2016 Porsche Macan debuteert eerste koplamp met Geïntegreerde LED-technologie type. Deze verlichting systeem kan worden gecombineerd met optionele technologie adaptieve verlichting Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus). Met de interactie van beide systemen, drivers Porsche Macan Zij zullen voor hen meer verlicht hebben, naast het automatisch aanpassen van de auto verlichting aan de lichtomstandigheden in elk weg of wegdek.

Tot slot, versie Turbo de 2016 Porsche Macan Het zal ook nieuwe pakketten zijn voorzien personalisatie Esthetiek in buitenkant en de binnenland dat zal een aantal verschillende stijlen sportiviteit van deze variant te versterken.

de hernieuwde Porsche Macan en het ondersteunt orders, hoewel de eerste leveringen aan klanten niet zal worden gemaakt begin van 2016.

2016 Porsche Macan prijzen

– Porsche Macan S: 70.212 euro

– Porsche Macan S Diesel: 66.972 euro (banden “All Season")

– Porsche Macan GTS: 85.823 euro

– Porsche Macan Turbo: 95.682 euro

Adblock
detector