Panthermobile: The Pink Panther auto van de toekomst

Panthermobile: The Pink Panther auto van de toekomst

Modern Pink Panther kunt uw auto hersteld Panthermobile, een voertuig op basis van een Oldsmobile die op een veiling werd gekocht in 2011.

Panthermobile

Panthermobile

Panthermobile

Panthermobile

de Panthermobile Hij ging op de veiling 2011, maar de auto Pantera Rosa de toekomst behoefte aan een diepe mechanische en esthetische restauratie.

En we hebben het hier over een voertuig ontwikkeld op basis van een Oldsmobile Toronado 60s’. Verantwoordelijk voor de restauratie van een deel Galpin Auto Sports, een bedrijf gevestigd in Californië.

Deze originele auto, die van de kleur roze domineren, wordt geleverd met een lange, laagbouw lichaam met een voorste stam waarin de bestuurder rijdt, net voor de motor en in een voorwaartse positie om de wielen van de vooras . Als een voorwaartse cabine ontdekt, is de bestuurder verplicht om een ​​helm te dragen en zelfs zou zeggen dat vliegeniersglazen.

Aan de achterzijde vinden we een cabine stoffering roze waar de bewoners kunnen ontspannen en genieten van een drankje. In feite is er een ruimte die bestemd is voor gebruik als een minibar. Een bewakingscamera gelegen in dit gebied, laat de bestuurder te controleren van het ene scherm wat er gebeurt in de achterklep

de Panthermobile Het wordt aangedreven door een benzinemotor V8 zeven liter beweegt de voorwielen.

de volgende Pantera Rosa en je kunt verplaatsen van een auto volledig gerenoveerd.

U kunt ook geïnteresseerd

De 50 duurste auto’s verkocht op een veiling

De duurste auto’s van 2016 en 2017

Adblock
detector