GTA Spano, Spaans toon 925 paarden

GTA Spano, Spaans toon 925 paarden

De definitieve versie van de Spaanse supercar GTA Spano zal worden gepresenteerd op de 2013 Geneva Motor Show. 8.4 V10-motor van 925 pk, een spectaculair en futuristisch design en een optreden van hart belofte om deze droom naar de andere auto Olimpo zichzelf verheffen. Aanvankelijk zal slechts 99 eenheden worden vervaardigd met een snelheid van 570.000 euro (exclusief belastingen) elk.

GTA Spano, de Spaanse sportieve droom

GTA Spano, de Spaanse sportieve droom

GTA Spano, de Spaanse sportieve droom

GTA Spano, de Spaanse sportieve droom

Na de presentatie van een aantal prototypes en testen van verschillende eenheden, ten slotte Spaans bedrijf Spania GTA (Voorheen, dit bedrijf met de naam GTA Motor) heeft met veel bombarie de presentatie van de definitieve versie van GTA Spano supercar.

De oprichter van het bedrijf, Domingo Ochoa en de directeur van Project Engineering, Sento Pallardó, voldoen aan de droom van de ontwikkeling van een Spaanse supercar met de hand gemaakt, zoals de illustere Latijns-Zwitserland of Pegasus een paar decennia geleden. En is dat de GTA Spano Het is pure tonen vanuit oogpunt. Het ontwerp is een hele uitdaging voor de zintuigen, met veel spectaculaire gebieden. In het zijaanzicht, bijvoorbeeld, kunnen we zien hoe de deuren volledig zijn geïntegreerd in een uitgesproken boog waar bevinden zich eveneens de luchtinlaten. Deze, naast een aërodynamische functie, ook aan meer praktisch oliekoelradiatoren functies stuurbekrachtiging en remmen.

GTA SPANOHet voorste gedeelte GTA Spano ofwel het gaat ongemerkt en centraal staan ​​twee luchtinlaten en koepelvormige kap. Spania GTA bronnen in staat zijn geweest om het inhalen geweest GTA Spano we zien in Genève 2013 U zult kleine veranderingen in exterieur en interieur waarvoor je kunt zien op de grote foto galerij, die wij bereid hebben. Aan de andere kant, de rug plaatst ons ook hart racen met een grote spoiler, wikkeling aërodynamische vormen, een dubbele uitlaat, beide inlaten en grote diffuser lucht. Kortom, een meer typische esthetiek van een ruimtevaartuig een auto die ‘vlees en bloed’.

de grote glasoppervlak GTA Spano is een van de onderscheidende kenmerken. Dit element maakt veel licht in het interieur, waardoor het gevoel van ruimte in de cabine. verantwoordelijk voor Spania GTA Ze hebben een nieuw systeem dat de meer of minder licht regelt om het interieur in te voeren, aan de gelukkige en rijke klant aan te passen gepatenteerd. En we benadrukken dit laatste detail omdat elk van de 99 units direct produceren kost 570.000 euro (Bedrag dat de toepasselijke belastingen worden toegevoegd).

Ontdek al het nieuws van Geneva Motor Show 2013GTA Spano, Spaans toon 925 paarden

sportief en elegant interieur

de leer en koolstofvezel Ze verspreiden overal in de binnenland de GTA Spano. Een van de belangrijkste elementen zich op het grote LCD-scherm met touch-technologie waaruit de vereiste parameters van de cabine (lichaamslengte, regulering van de achterspoiler systeem meer of minder licht het glazen plafond worden behandeld, bijvoorbeeld).

GTA SPANOde zitplaats Ze hebben een sportief design specialist Recaro Het zet haar zegel van kwaliteit. Zij elektrisch verwarmings- en koelsysteem. binnen de GTA Spano geen binnenspiegel en maakt gebruik van een camera en LCD-scherm set-systeem achteraan om beelden weer te geven wanneer het omgekeerde operatie wordt uitgevoerd. En de techneuten? Nou, ze kunnen om hun muziek in MP3-formaat luisteren ook aansluiten van hun mobiele apparaten (iPod of via Bluetooth voor smartphones). En ‘bagage’ dragen? de GTA Spano ook heeft geholpen twee stammen, met 100 liter 130 liter voor en achter.

V10 925 pk

De originele motor GTA Spano is van Amerikaanse oorsprong, in het bijzonder het gebruik van een 8.4 V10 een Chrysler Viper Vierde generatie (stroom 8,4 V10 SRT Viper bevat dezelfde mechanische basis, hoewel verscheidene veranderingen), gemonteerd in langsrichting achterste positie. Na tal van aanpassingen, Spania GTA kondigt een maximaal vermogen van 925 CV en maximumkoppel begrensd op 124,40 MKG.

ingenieurs Spania GTA Zij hebben zich verdiept in de mechanische ingewanden. De belangrijkste verandering is in de compressor is ingebouwd, waarvan de prestaties sterk verbeterd. In totaal hebben de voordelen ze aangekondigd voor GTA Spano moeten beven beginnen, met een maximale snelheid van 350 km / h en een versnelling van 0 tot 100 km / h in 2,9 seconden. Als u nog niet het grootste deel van hoeft te maken 925 CV, de GTA Spano Het heeft een elektronisch regelsysteem vermogensregeling, met een minimum waarde van 450 pk. een sequentiële zeventraps automaat met stuurwiel peddels aan de ene kant, en aan de andere kant, ook sequentiële handgeschakelde zeven-snelheid: Voor tandwielkasten, twee alternatieven worden aangeboden.

Koolstofvezel, titanium en kevlar

De GTA Spano gebruikt de lichtste en revolutionaire materialen die in de automobielindustrie in het chassis en de carrosserie. Aldus, koolstofvezel, titanium en kevlar overvloedig. Het eindresultaat is verrassend, met een maximale massa van 1350 kg, met alle vloeistoffen en comfort apparatuur, waaronder

GTA Spano. vel

MOTOR

Locatie: Central rear longitudinale

Verplaatsing: 8.400 cm3 / V10

Maximaal vermogen: 925 pk bij 6300 tpm

Maximumkoppel: 124,40 MKG

Afmetingen, gewicht en MOGELIJKHEDEN

Lengte / breedte / hoogte / slag (m): 4,60 / 1,98 / 1,18 / 2,8 m

Gewicht: 1.350 kg

Brandstoftank: 100 liter

Trunk 100 liter (voor) / 130 liter (achter)

TRANSMISSION

Aandrijving: achterwielaandrijving

Transmission: 7-snelheid opeenvolgende automatische. met stuurwiel peddels / 7-snelheid opeenvolgende handmatige.

SCHORSING

Double wishbone configuratie multirregulables schokdempers elektronisch gestuurde voertuighoogte

Wielen en banden

Banden: 19×9,5 voor / achter 20×12

Pneumatische Pirelli P Zero 255 / 35ZR19 (voor) en 335 / 30ZR20 (achter)

REMMEN

carbon-keramische systeem AP Racing, geforceerde ventilatie, 6-zuiger remklauwen en ABS-systeem

PRESTATIES

Maximum snelheid meer dan 350 km / h

Acceleratie 0-100 km / h: 2,9 seconden

Adblock
detector