Brand new Skoda einde van het jaar 2018: Karoq, Fabia, Kodiaq RS ...

Brand new Skoda einde van het jaar 2018: Karoq, Fabia, Kodiaq RS …

Het is een van de merken op de verhoging en zal blijven versnellen in de komende maanden. Skoda bereidt grote lanceringen in de komende twee jaar. Karoq, Fabia, Crossover … Dus groeien zijn gamma.

Skoda: al hun aankomende releases in foto's

Skoda: al hun aankomende releases in foto's

Skoda: al hun aankomende releases in foto's

Skoda: al hun aankomende releases in foto's

ondersteund door nieuw product en voor een belangrijk kwaliteitssprong geprofiteerd van zijn lidmaatschap van de Volkswagen-groep, Skoda elk jaar beter zijn imago in de markt en, natuurlijk, de verkoop. Zijn laatste grote release was de Kodiaq een indrukwekkende SUV en zeer concurrerende prijs vandaag is een goed voorbeeld van het potentieel van het merk.

Zo zijn voorbeeld te volgen, Skoda bereidt grote lanceert dit najaar. In feite, kunnen we beginnen met een model dat sleutel in de toekomst zou moeten zijn weten: Nieuwe Skoda Karoq. Ontwikkeld in samenwerking met de Ateca hetzelfde platform Seat, Het zal zeker een belangrijke range auto. Achter hem, de nieuwe Fabia en een onuitgegeven versie van Kodiaq voltooien een 2018 waarbij de gateway een 2 zijn019 waar het merk de complete renovatie moet voltooien range. Je hebt.

Skoda Karoq. november 2017

Skoda KaroqSkoda heeft een nieuwe SUV in het gamma, officieel van november… hoewel ondersteuning orders. Het nieuwe model Start zal naast de huidige Yeti (Die zal nog steeds optreden voor enige tijd later, verwijderd uit de catalogus) en de grote Kodiaq. de nieuwe Skoda Karoq Het zal daaronder aangebracht, met afmetingen van 4,38 meter. Aldus scheidt hem slechts 2 centimeter Ateca Seat, Volkswagen Group SUV MQB platform met het hebben van meer genen gemeen. In Autopista.es kunnen we proberen en deze nieuwe SUV die de ruimte, veelzijdigheid en kwaliteit zal de nadruk leggen, en u kunt al onze indrukken op de link die wij aanbieden hieronder lezen.

meer informatie | Eerste Test: Skoda Karoq

Skoda Fabia. juni 2018

Skoda FabiaEen van de meest verwachte releases in de komende maanden Skoda is de nieuwe Fabia. Ja, ondanks de lancering van de nieuwe Ibiza en Polo, het nut Skoda de MQB platform A0 niet vrijgeven van de nieuwste modellen van de Volkswagen Group in hetzelfde segment. Echter, de Fabia 2018 een update ontvangt voornamelijk gericht op de esthetische niveau, in apparatuur en technologie, en zowel de vijfdeurs carrosserie en de familie Combi. Voor nu, kunt u ver de meest exclusieve nieuwe Fabia informatie op de link, en de eerste recreaties van wat er zal worden in de galerie.

meer informatie | Zo zal de nieuwe Skoda Fabia 2018

Kodiaq Skoda RS. november 2018

Skoda RS KodiaqEn aandacht voor de première zullen we zien en in de herfst van volgend jaar, want het is de eerste SUV voorzien van sport acroniem RS Skoda. Ja, we praten over de Kodiaq, een groot succes voor het merk, die in staat is met drie zeer brede rijen stoelen, met veelzijdigheid en kwaliteit zeer goede prestatie. Deze nieuwe versie zal beschikken over bieden een meer agressieve imago en een meer dynamische set punt in je frame.

meer informatie | Zo zal de Skoda RS Kodiaq

Skoda Crossover. 2019

Skoda CrossoverWe sluiten deze kalender nieuws met voorproefje van wat Skoda al aanwezig in 2019. Ja, want hoewel dit jaar zal ook Prachtige renovaties en spaceterug (Eye aan de laatste omdat het belangrijk zal zijn), hebben we alle informatie over een nieuwe SUV zal het merk naar de Karoq en Kodiaq aanvulling lanceren. We spreken hier van een model dat op dezelfde Zittingdrager Arona, een segment momenteel gedomineerd door Renault Captur en Peugeot 2008 vallen Born ja, zodat deze de MQB platform A0 de VW-groep, en ongeveer 4.20 meter lang, tot nu toe kennen we onder de naam Crossover. Wilt u alle details van hoe het zal zijn weet, heb ik op de onderstaande link.

meer informatie | Zo zal de Skoda Crossover

Adblock
detector