SsangYong Rexton 2017: alle foto's en definitieve gegevens

SsangYong Rexton 2017: alle foto’s en definitieve gegevens

De nieuwe generatie SsangYong Rexton beschikt over een hernieuwde inzet voor en een grotere connectiviteit en technologie te ontwerpen, alle met behoud van haar karakter-road.

SsangYong Rexton 2017: de laatste foto's van de nieuwe SUV

SsangYong Rexton 2017: de laatste foto's van de nieuwe SUV

SsangYong Rexton 2017: de laatste foto's van de nieuwe SUV

SsangYong Rexton 2017: de laatste foto's van de nieuwe SUV

Houd je essentie het aanpakken van de nieuwe behoeften van een publiek dat steeds ziet er beter wegligging, apparatuur en drukkwaliteit is wat heeft getracht SsangYong in de vernieuwing van het Rexton, de presentatie van zijn vierde generatie in de Seoul Motor Show en kom naar Spaanse markt begin volgend oktober aan de bijna 19.000 verkochte exemplaren sinds zijn eerste verschijning in de markt verder te vergroten.

Na de verschijning in 2015 Tivoli en in 2016 XLV dit 2017 Het is duidelijk op de productoffensief SsangYong omdat het de vernieuwing van Rexton, een belangrijk model voor het bedrijf door de traditie en van populariteit in de Spaanse markt is de vierde generatie bereikt. Terwijl het handhaven van zijn basisstructuur, met een Onafhankelijke kader Stiles en rails Mercedes oorsprong, de Rexton 2017 is bijgewerkt met behulp van hoge sterkte staal, materiaal ook gebruikt in het lichaam van een grote SUV die u in staat om te kiezen tussen de versies van vijf of zeven zitplaatsen. Deze afmetingen kunt u om te concurreren in onze markt met een Hyundai Santa Fe en Kia Sorento, maar trouw aan haar geschiedenis door middel van een dichtstbijzijnde karakter aan alle traditionele land. Niet voor niets heeft bovengenoemde zeer bewezen effectief tegen de ruwe behandeling afzonderlijke framelichaam, ook een groot deel van het licht staal met hoge sterkte en transmissie klassieke snit, die tot goedkopere versies 4×4 geeft familie en anderen achterwielaandrijving met de vooras verbindbaar iets wat steeds zeldzamer keer dat een overdracht geval die het mogelijk maakt boeiende lagere versnellingen om obstakels te overwinnen orografische entiteit en geldt als een van de 4×4 SUV.

SsangYong Rexton 2017Deze mogelijkheden toestaan SsangYong articuleren van een gebied waarin de achterste voortstuwing exclusieve niet noodzakelijk synoniem geworden met een lage, maar hogere doses kunnen apparatuur aantrekkelijk voor het hele gezin zijn. Op dezelfde manier is het ook gepland uiterlijk 4×4 versies met minder verfijning in apparatuur meer gericht te werken en off-road liefhebber.

SsangYong Rexton ontwerp 2017

Visueel is de Y400 -dat is de interne naam van de Rexton– herinnert de Tivoli dynamische spanning lijnen langs de zijkanten en voorzijde waar de merkidentiteit gepresenteerd waardeert dat SUV licht zijn en wordt verlengd tot 2020 zou datum waarbij een emissievrije SUV wordt gestart met een techniek nog niet goed gecommuniceerd een extended-range elektrische die maakt gebruik van technologie van de Mahindra Group en al op de markt naast SsangYong Korando, ook gebaseerd op het kleine platform en hebben het voorrecht van het vrijgeven van een benzinemotor turbo 1.5 die moet op voordelige wijze vervangen de 1.6 atmosferische mounts de Tivoli vandaag.

SsangYong Rexton 2017: interieur

de interieur SsangYong Rexton 2017, Ondertussen houdt een klassiek en elegant ontwerp, gedomineerd door instrumentatie op een 7 “achter het stuur, een Centraal touchscreen 9,2 inch en een kleurrijke materiaal, mooi gebaar dat als versies zelfs kan onder meer hoogwaardige materialen zoals leer Napa te laten zien hoe de Zuid-Koreaanse bedrijf wil haar SUV te positioneren met waarden die verder gaan dan de prijs. Zo zal er een hebben apparatuur opmerkelijk, zowel in termen van comfort -met de mogelijkheid van een poort motorizado- stam, zoals technologieën rijveiligheid, waaronder ook randapparatuur AVM 3D-camera systemen en bestuurder assistentie die in de ADAS (dode hoek sensor, Alarm risico van kop-staartbotsing, noodstop autonoom en alert Cambo onbedoelde lane, maar geen actieve cruise control met remfunctie), Naast het opnemen van de Apple connectiviteit carplay, Android Auto en, afhankelijk van de versie, een stijging 9 airbags.

SsangYong Rexton 2017de SsangYong Rexton 2017 roemt binnenruimte en laadvermogen. In feite, in de eerste metingen in de internationale presentatie op de Seoul Motor Show hebben we in staat om een ​​niet verifiëren romp regelmatige proporties 114 cm lang, zoals veel van breedte en 47 dat zou een hoge geven capaciteit zou overschrijden 610 liter gemeten aan de bak te maken van een dubbele bodem. Het is ook ruim de binnenland, vooral gul in dimensie breedte, naast 1,5 meter voor- en achterzijde en voldoende voor de achterpassagiers hun voeten onder het voorstoel ruimte.

SsangYong Rexton 2017: motoren

Van de twee motoren die zullen onder meer de SsangYong Rexton 2017 alleen naar Spanje turbodiesel 2.2 l en 181 CV, en zullen beide versie doen zes-versnellingsbak automatische 7 en de bron Mercedes, maar met de selector in het midden van de stuurkolom cockpit ipv. Het maximumkoppel figuur staat op 43.84 MKG, beschikbaar tussen 1500 en 2500 rpm.

Wat betreft de afmetingen van de nieuwe generatie SsangYong Rexton, kondigt een 4,85 m lengte, een breedte 1,96 m en Hoogte 1,80 m, terwijl wielbasis is 2,86 m.

U kunt ook geïnteresseerd

– SsangYong Y400, de opvolger van de Rexton SUV zal debuut in april

– SsangYong XAVL, zodat de nieuwe zeven-seater SUV

Adblock
detector