Volkswagen Touareg 2018: eerste gegevens en beelden van de nieuwe SUV

Volkswagen Touareg 2018: eerste gegevens en beelden van de nieuwe SUV

Aftellen naar de première van de nieuwe Volkswagen Touareg, de grote SUV van de Duitse firma. Het zal debuut in september, maar hier is een voorbeeld van hoe het zal zijn.

De nieuwe VW Touareg komt in november 2017

De nieuwe VW Touareg komt in november 2017

De nieuwe VW Touareg komt in november 2017

De nieuwe VW Touareg komt in november 2017

Laatste uur en de laatste minuten van de stemming de Nieuwe Volkswagen Touareg, de derde generatie grote SUV van de Duitse firma. Volgens de laatste informatie die Autopista.es heeft zijn wereldpremière zal plaatsvinden op de komende Frankfurt Motor Show in medio september zal worden gehouden om te beginnen verkopen kort daarna (in november).

de ontwerpen Volkswagen Touareg 2018 Het zal een van de belangrijkste veranderingen van de nieuwe generatie van het model dat hij vervangt zijn. Verwacht niet dat een grote esthetische revolutie, omdat veel van de stilistische kenmerken al gezien in de laatste levering VW Tiguan en Arteon saloon, goed aanwezig buiten de Touareg (Als reconstructies van onze tekenaar C. Schulte). de frontaal oppervlak, bijvoorbeeld, het heeft veel overeenkomsten, terwijl de achterstand neemt bepaalde details Tiguan, maar robuuster en gelabeld vormen.

VW Touareg 2017VW Touareg 2018: Technologische Interior

aanvankelijk interieur van de VW Touareg zal beschikken configuratie vijf zetels. Vergeet niet dat in de SUV range van de Duitse firma, vindt u nu een voertuig van dit type met een interieur voor zeven inzittenden (De nieuwe VW Tiguan Allspace). Met betrekking tot het door de stijl binnenland, Dit kunnen we wegstrepen technologisch en minimalistisch met grote digitale display achter het stuur -12,3 inches formaat- als een van hun belangrijkste onderscheidende. Niet onopgemerkt door de nieuwe Head-Up Display projectiesysteem relevante informatie op de voorruit, plus het nieuwe touchscreen multimediasysteem geplaatst in het centrale gebied van het dashboard.

Lovers connectiviteit Zij kunnen de meeste van hun Apple of Android-apparaten te gebruiken in de nieuwe VW Touareg, dankzij de implementatie van de nieuwste evolutie van het systeem MirrorLink. Gesture recognition systeem driver, gebieden draadloos opladen (Inductie) voor mobiele apparaten, elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie (afhankelijk van de versie) … technologie, comfort en veiligheid aan boord worden reisgenoten Touareg 2018, een SUV die ook zullen sommigen onder rijfuncties semi-autonome als de nieuwe evolutie van een adaptive cruise control met automatische snelheidsregeling en scheidingsafstand het ervoor rijdende voertuig vooruit.

VW Touareg 2018Volkswagen Touareg 2018: Enkele belangrijke technische punten

in de Volkswagen-groep Ze zijn duidelijk: synergieën, synergieën en meer synergie. Bij grote SUV, in zijn huidige assortiment kunt u auto’s van de wil van de Audi Q7 en de Porsche Cayenne te vinden. Juist deze twee modellen zal dienen als uitgangspunt voor de technische ontwikkeling van de nieuwe generatie VW Touareg.

Betrekking tot de buitenafmetingen, wordt verwacht dat de VW Touareg 2018 Je hebt een vergelijkbare lengte met het huidige model (ongeveer 4,8 meter; Er wordt aan herinnerd dat de nieuwe Tiguan Allspace meet 4.70 m en 4.49 m Tiguan). Wat betreft de motor bereik, zal de derde generatie van de SUV Duitse beschikken over verschillende versies van benzine, diesel en hybride motoren vier TSI cilinder varianten van de toegang tot benzine, in aanvulling op krachtigere versies V6 zowel diesel als benzine . De hybride variant naar alle waarschijnlijkheid worden genoemd GTE (plug-in hybride) en het kan gelijk zijn aan die drijft de Passat (in de salon, het maximale vermogen 218 hp).

U ziet, met al deze argumenten van de Nieuwe VW Touareg 2018 Het zal worden, zonder enige twijfel, in alle vlaggenschip van de Duitse firma, een privilege gedeeld met de niet minder indrukwekkend Arteon.

Adblock
detector