Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C

Væpnet til tennene sporty følelse og dynamikk, utfordrer Diesel Alfa Romeo Giulia hans rivaler i premium-segmentet med sine egne argumenter. Vil det være nok?

2016 Alfa Romeo Giulia overfor rivaler

2016 Alfa Romeo Giulia overfor rivaler

2016 Alfa Romeo Giulia overfor rivaler

2016 Alfa Romeo Giulia overfor rivaler

Det var en tid da idrett salonger De var virkelig idrett. Bensin fors dyser for sine seks-sylindret motor og importert mer lyd enn forbruket. Men det som virkelig teller var deres ytelse, maksimal hastighet, og i noen tilfeller, hans prestasjoner i ulike touring car-serien. Utstyret, komfort, den sikkerhet den effektivitet, og selv så fasjonable tilkobling, De er begreper som har funnet formen etter like godt ha vært skiftende behovene til drivere. Uten å gå videre, nå diesel En sang og likevel premium som er en modell, eieren se svært nøye forbruket, hvis bare for å måtte stoppe sjeldnere å fylle drivstoff, for å vise frem hvor avansert teknologi er motoren eller for å være mer miljøvennlig. Dette forhindrer ikke at fasiliteter er strålende, faktisk utviklingen har gått i alle retninger, og diesel nå lite eller ingenting å gjøre med de av svunnen tid. den mykhet, respons og glede av bruk de gir er helt forenlig med hva som forventes av en ambisiøse high-end bil som vi sammenligner disse sidene. Av disse, ja, er Lexus unntak fordi den bruker en bensin hybridkonfigurasjon med å få forbruk diesel, med en samlet kapasitet på 223 hk. De andre modellene testet-Audi A4, BMW 3-serie, Mercedes Class Jaguar XE og C er mellom 170 og 190 hk, og av dem, bare med manuell girkasse er det Alfa Giulia, men eventuelt tilbyr også en automatgir som vil sikkert ha en sjanse til å prøve senere.

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes Klasse C: back to basics

Hvordan kunne det være noe annet, i denne type bil Det er av stor betydning Kjøring touch. For å skille seg ut fra de generelle sedaner har i tankene kalibrering styring, fjæring, pedaler, skift hver med sin spesifikke programmerings, inkludert BMW og Jaguar, som deler ZF 8 speed– reaksjoner i chassis, motorrespons og kalibrering av elektroniske hjelpemidler … Personligheten til hver dikteres ikke bare av sin utforming eller spesifikke funksjoner i hvert merke, og det er ingen tilfeldighet at alle bortsett fra de Audi A4 gjøre bruk av bakhjulsdrift. Tradisjonelt denne konfigurasjonen der arbeidet til drivhjulene og uavhengige retningslinjer har tilbudt sine fordeler-og ulemper som vender mot beboelighet og enkle kjøre-særlig i visse strømmodeller. den Alfa Romeo Giulia Det er en klar forpliktelse til dette konseptet, og ignorerer ønskene ikke noen fans, tar opp denne mekaniske konfigurasjon som ikke tilbyr den italienske merkevare fra Alfa 75.

Alfa Giulia, Audi A4, Lexus IS 300h, Mercedes C-klasse, BMW 320d og Jaguar XEAlfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: gå i detalj

i Alfa Giulia ledelsen tar en ledende rolle. Det er den mest direkte forskjellen på mye, mer egnet for en superbil som for en sedan, men det nettopp ligger dens sjarm. Nøyaktigheten er absolutt og er så rask som krever litt tilpasning fra vår side, fordi den første gangen du bøyer et hjørne kan ende opp med å snu også. En høy hastighet krever går konsentrere seg om kjøringen, er de tilstrekkelig til å vise bevegelser millimeter en ramme umiddelbart adlyde våre bestillinger. Følelsen er god, bilen reaktive og smidig notat, men veldig klar og stabil samtidig. På toppen av det hele, er tyngdepunktet svært lav, og bare åpne panseret av noen av hans rivaler for å verifisere at motoren ligger svært nær bakken. I sin tur, vektfordeling mellom togene er nesten 50% -specifically 51/49% – og ikke tilfreds med denne, Det er med den minste forskjell. Resultatet er at det tillater noen høye hastigheter rundt banen typen og et skritt kurve angitt intensjoner Alfa Romeo å igjen være referanse for sportslig. Det er den som gir større nøyaktighet i kø, og dette må gjøres hvis vi virkelig vil gjøre henne flau skarpt og effektiv fremre ende, siden neppe avviker fra den trygge veien merket som i stor grad overvinne grensene for logikk. Om nødvendig baksiden rundet svingen, men alltid under oppsyn av en-liten påtrengende elektroniske hjelpemidler, men ikke desconectables- at modulere utviklinger av rammen, for ikke å forstyrre kjøring, men for å gi enda mer presisjon, som om under hjulene hadde en virtuell skinner. derfor, Det gir mye selvtillit til alle tider, så noen ganger du føler seg svak, men ikke fordi den er treg, men for det gode arbeidet rammen. Blant sin liste over alternativer det er elementer for å ytterligere avgrense sin atferd som en pakke bestående av adaptive spjeld og differensialsperre. Motoren, som deler kapasitet og dimensjoner av Mercedes-Benz, Det gir en svært umiddelbar respons -the drivakselen karbonfiber at det har noe å gjøre med det- og sterk selv på svært få runder, og har bemerkelsesverdig evne til å slå noen regime, så det støtter alle typer kjøring og skuffer ikke. En av ulempene at vi vil finne vurderer segmentet den står overfor er at ikke så raffinert som sine konkurrenter på nivået av vibrasjoner eller lyd under akselerasjon det er så isolert, til tross for ikke å være ubehagelige. Ja, vil kontrollene dette være det siste du kommer i tankene. I mellomtiden, suspensjonen er litt fastere, men ikke ubehagelig og en fabelaktig kvalitet på bacheo.

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: god design

Som for utførelser og utformingen av interiøret, den Alfa Giulia ikke kampen sammen med ekte spesialister "Haute couture" presentere i dette segmentet, selv om det er noen detaljer som kan kritisere gourmeter. Din systeminformasjon og underholdning er ikke så avansert som de som finnes i Audi og BMW, og dreieknapp som den er håndtert ikke har et snev så vær forsiktig kjøring. Heller ikke lyden lukket hanskerommet er så studert, men som vi har sagt, bare de mest die-hard elsker luksus prioritere disse elementene på problemstillinger knyttet til kjøring, som er der Alfa Giulia ut mer.

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: ultimate raffinement

Hvis det som virkelig teller er interiøret og utstyret tilgjengelig, Audi A4 Det er vanskelig å slå. Realiseringen lista praktisk talt nivåer Audi A8, også lydisolasjon og fravær av enhver mekanisk robusthet. Siden døren åpen så spesielle merknader og høy dose av kvalitet, med noen tilpasningsmuligheter så bredt som lommen tillater kjøperen. Både estetisk (les omgivelseslyset på flere farger, forskjellig møbeltrekk, innsetninger og designlinjer) som tekniske elementer (Matrix LED-lykter, forskjellige typer av suspensjonen, Head-up display, virtuell bokskontroll, aktiv styring…) Og komfort (lydutstyr Bang & Olufsen, nettleser Google Earth, forbindelse Internett) Du kan settes opp til å finne en bil nesten skreddersydd. Men det lenger unna Audi A4 konkurrentene er delta utallige kjøre som kan inkludere mange av dem for nå eksklusivt til merke med de fire ringene. Den ene er logisk effektivitet assistent, noe som tyder på når man skal løfte av gassen for å maksimere sirkulasjon treghet (Systemet beregner den riktige tid for å nå den høyre hastighetssignalet uten begrensning må stoppe), eller modus Intelligent vranglås, som det tar hensyn til frontal radardata til å engasjere seg eller frigjøre fly som trafikkforhold, noe vi også unngå å ta på bremsen og gir mer komfort enn et konvensjonelt system kjører stearinlys. Security tilbyr også innovative funksjoner som en varsling for passasjerer Hvis de forsøker å forlate kupeen og et kjøretøy nærmer seg bakfra, eller et hjelpemiddel for å unngå hindringer, som øker styrevinkel hvis føreren ikke har slått nok.

Alfa Romeo Giulia og sine rivalerAlfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: elektronikk, hellig hånd

Som i resten av biler av denne sammenligningen, kan virkemåten beskrives som strålende. Selv som forhjulsdrift, akselererer i sin tur lukker racing linjen litt, men det gjør på grunn av bakakselen rundt svingen, men fordi hans Emulator elektronisk begrenset slip, basert virker på de indre bremsene og avlede noe av kraften til utsiden forhjulet, fører til at bilen omgjord krummer innover. Dette gjør du involverte mer kjøring, og selv tvunget til å foreta en korreksjon i retning, noe som kan være litt påvirket hvis du dra nytte av all motorkraft i krappe svinger der du får veldig god trekkraft takket vellykket kalibrering av elektroniske hjelpemidler. den ESP Den har en Sport-modus svært lite påtrengende, men holder alt under kontroll for enkel bak rattet er den som definerer alle Audi, oppnå samtidig høy effektivitet. deres reaksjoner er meget nøytral og bare på glatte fortau blir noe understyring. Videre er adressen uninformative og ikke la altfor føle hva de gjør dekk, men til slutt du blir vant og skjerpe sansene vet hva som skjer. Hans kjøring kan ikke opphisse mye som sine rivaler, men hvor godt de fungerer og samhandle med alle systemer i tilfelle av så mange-Maxime, siden ingen venstre eller den minste detalj til tilfeldighetene. I likhet med sine rivaler, tilbringer hun veldig lite, hjulpet av en 7. nesten 80 km / t 1000 rpm, marsjen av større lettelse som kan finnes i denne sammenligning. Motoren, fabelaktig ved berøring, respons og presse fra svært lave turtall, flyttes syvende fritt bare over 130 km / t, ellers er det så langt forhold som serverer utelukkende for llanear og hvis du trenger å akselerere plutselig den umiddelbar endring S tronic-clutch Det er ansvarlig for å redusere én eller flere hastigheter.

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: atletisk balanse

I vår forrige sammenligning med de samme salonger (komplett test på Highway 2942), hvor bare manglet Alfa Romeo Giulia, vinneren ble BMW 320d. Rask, omfattende og utført med besettelse med detalj -Cuesta finne en dårlig slutt selv de mest insospechados- steder, og en av hemmelighetene til hans suksess er hans verdig dynamisk likevekt. Med denne generasjonen ikke lenger søker sportsånd fremfor alt gir det en atferd der Komfort er også et problem. Etter restyling, ble styring og oppheng rekalibrert med stor suksess, blir en av de modeller som gir en mer behagelig og tilfredsstillende kjøring enhver omstendighet. Fra sa oppdatering fordeler adaptive demping De er mindre tydelig, mens tidligere nesten nødt til å kombinere høye doser ekstra kjørekomfort og presisjon. den Motor / girkasse montering er trolig den beste i kategorien, og ytelse, og at tilpasning til Euro 6 lovgivningen har mistet noen grep. Sammenlignet med Alfa Giulia, er ikke så ekstremt nøyaktig i sportslig kjøring, er forakselen mindre skarpt og kroppen hans har større svinger til det ytterste, men gir større skyvekraft. den Sport + moduser og Traction stabilitetskontroll (fullstendig utkoblbart) gitt større bevegelsesfrihet for "spille" med den bakre aksel, kan takket være den rike strømmen føre til at gass basen uten å være altfor krevende, men generelt er en meget nøytral bil.

Navigasjon og multimedia informasjon på den tiden

Noe også verdt å understreke er dens utmerket navigasjonssystemet Alfa Romeo Giulia, Mens det er sant at BMW vanligvis utstyre den øvre ende valg i deres avdelinger testet for pressen. Både størrelse og synlighet av skjermen og drift, er en av de beste alternativene på markedet. Håndteringen er veldig intuitivt og tar hensyn til informasjon fra real-time trafikk, faktisk kan du unngå mye av syltetøy anbefale alternative ruter. Andre interessante funksjoner er dens adaptive frontlykter ført (Med aktive skygger for å unngå blending) eller head-up display, også svært vellykket. En av de få punktene som kan forbedre er i forhold til kjørestilling, og pedalene er noe forskjøvet mot venstre, selv om versjoner med automatgir ikke lagt merke til mye. I alle fall, du blir vant raskt.

Jaguar XE: sexy katte

En annen modell som tar hensyn til atferd som gir et ekstra punkt sportsånd er Jaguar XE. Enten ved gasspedalen eller via rattet kan gjøre ryggen din er den mest deltakende når du runder svinger, pluss den fronten er en del av kurven uten å nøle et øyeblikk, adlyde våre bestillinger uten spørsmål og med lite understyring. Dens effektivitet kurve er meget høy, Selv om krengning kan noe belastet når vi i nærliggende områder er avhengig av konfigurasjonen som er valgt for suspensjonen, som det er flere mulig-, nettopp på grunn av farten til grensen for heft alt høy dekk grep kombinert med et oppsett som ikke gir en bemerkelsesverdig komfort. Den beskjedne resultatene av elektroniske hjelpemidler ikke forstyrrer kjøringen, slik at vi har en bil som, hvis vi bringer et snev av moro å kjøre veldig velkommen og i tråd med deres image, alltid med en generell følelse fine, stor personlighet og det spesielle ved å bli laget av aluminium. motoren diesel Det føles mer enn sine tyske rivaler eller Lexus, men mindre enn Alfa Giulia, og inni deg puste moderne og veldig ryddig miljø, sitte av gode, godt valgt materialer og riktig disponering av alle kontroller.

Noen elementer, slik som munningen av tanken AdBlue i bagasjerommet i stedet for utvendig, som i Audi eller Mercedes, gjør oppgaven med å tanking additivet er mer ubehagelig. Også lavere takhøyde i baksetet svekker beboelighet av baksetepassasjerene, men ikke kritisk, forståelig som prisen for å ha en body design så tiltalende.

Alfa Romeo Giulia og sine rivalerLexus IS 300h: luksus hybrid

Lexus Han har fulgt sin egen vei som et fremdriftssystem er opptatt av, siden Det tilbyr ikke alternativ Diesel i sitt utvalg. I stedet bruker en effektiv hybrid bensinmotor, som har et overføringssystem i likhet med en kontinuerlig variabel drift. Dette har fordeler og ulemper. På den ene siden gir mykhet vanskelig å matche, Grenseløst med å levere kraft (unntatt i sportsmodus eller ved hjelp av ratt skovlene, situasjoner som simulerer noen utstrekning faste tannhjul). På den annen side, når plutselig akselerasjon eller ønsker å dra nytte av gode dyder rammen ved å utføre en drivende sann sportsånd, er svaret ikke så umiddelbar som vi ønsker og presse ikke alltid tilsvarer hastigheten på motoren forbrenning. Det er en skam, fordi den ikke forsvare noe galt med svingete, hvor det er smidig og meget nøyaktig, med progressive reaksjoner og alltid viser en glans. den lavt tyngdepunkt på grunn av plasseringen av batteriene i sin favør, mens den samlede vekten fordeles nøyaktig 50% på hver akse, som i det BMW.

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: total komfort

I faktisk bruk i kjøresituasjoner som kan oppstå under vanlige reiser, skjer dette sjelden, så i generelle termer har vi en bil som gir en Soaring fornøyelse å bruke og raffinement, retning med feilfri og eksepsjonell kjørekomfort. Selv bremsepedalen presenterer den kunstige følelsen av mest hybrid og elektriske, som doseringen er perfekt både myke stopper og i bytrafikk, hvor denne Lexus IS 300h gir oss et meget lavt forbruk og en veldig avslappende kjøring, med sporadiske øyeblikk av fremgang i elektrisk modus i total stillhet. Alt krydret med et interiør toppet med en referanse kvalitetsstandarder.

Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C: kjøreglede

Retur til betydningen gitt til den dynamiske delen i denne type saloon for den nyeste generasjonen av Mercedes C-klasse Det lagt særlig vekt på å utvikle detaljerte ordningen suspensjoner, med utstrakt bruk av aluminium og høyfast stål meget strukturelt. Unødvendig reise mange kilometer om bord for å sikre at dets smidighet har blitt bedre, et resultat av en logradísimo fremre ende, den beste som er blant hovedpersonene i denne sammenligningen etter Alfa Giulia, som det gir ypperlig styrekapasitet. Lar rytmer kurve vertigo, men for å trekke ut essensen av rammen er nødvendig å kople ut stabilitetskontroll, som likevel forblir sovende modus-faktisk utgjøre en Sport- stilling. Dette større kjøreglede uten å svekke sikkerheten og en bedre balanse mellom tog oppnås fordi bakakselen avrundede kurver litt avhengig av hva vi gjør med den høyre foten. Vi var skuffet over å vite hvordan er denne modellen bør utstyre luftfjæring fordi det er det eneste segmentet som tilbyr på sin liste over alternativer, og det vil helt sikkert få enda bedre resultater både når det gjelder dynamikk og komfort og kjøreegenskaper, selv om sin pris, allerede høy, vil øke betraktelig. Det er rikelig med kraft tilgjengelig, ja CV 170 offiserer har vist seg å være 186 hk til vår bank roller, å være bilen spesielt rask. Det er den beste skritt 80-120 km / t oppnås og 7-hastigheten automatisk girkasse momentomformer har svært god ytelse, til tross for ikke å ha treghet modus. Enda mer bemerkelsesverdig er det strålende Stopp / start-system, spesielt skånsom mot både stoppe motoren og boot, og så fort som i første pistonada og bilen begynner å bevege seg, så selv du tenker på. Audi og BMW De er veldig nære, men endring av dobbel clutch Audi A4 Det tillater ikke en slik nøyaktig dosering start av marsjen.

Til syvende og sist, er svært høy i noen av disse nivået biler og ingen skuffe, men snarere tvert imot. De er biler som selv ved lave hastigheter, kjører dem stille i den daglige modus, har noe spesielt, mangler i modeller av genera merkevarer. Hvis det ikke var nok, foruten å være upåklagelig nivå av dynamikk, sine datamaskiner med overraskelse tur meget lave forbrukstall. De gir ikke opp noe, og det er ikke overraskende at forbli objekt for begjær for enhver fan bil.

Sammenlignende salonger, data

måling Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel Audi A4 2,0 ​​TDI S tronic BMW 320d Steptronic Jaguar XE 2.0 D Automatic Lexus IS 300h Mercedes C 7G-Tronic Plus 220d
Power (*) 180 hk ved 3750 rpm 190 hk ved 3800 rpm 190 hk ved 4000 rpm 180 hk ved 4000 rpm 223 hk 170 HK ved 3000 omdr./min
maksimalt dreiemoment (*) 38,8 mkg ved 1500 rpm 40,8 mkg ved 1750 rpm 40.81 mkg ved 1750 rpm 43,9 mkg ved 1750 rpm N.D. 40,8 mkg ved 1400 rpm
0-100 km / t 7,97 s 7,94 s 7.39 s 8,57 s 8,47 s 7,66 s
0-1000 m 28,6 s 28,76 s 28.27 s 29.51 s 29.05 s 28,60 s
Ekte urban forbruk 6 l / 100 km 6,1 l / 100 km 7,1 l / 100 km 7,7 l / 100 km 4,0 l / 100 km 5,9 l / 100 km
faktiske bruken veien 5,2 l / 100 km 4,8 l / 100 km 4,8 l / 100 km 5,6 l / 100 km 5,2 l / 100 km 4,4 l / 100 km
Ekte gjennomsnittlig forbruk 5,5 l / 100 km 5,32 l / 100 km 5,72 l / 100 km 6,44 l / 100 km 4,72 l / 100 km 5,0 l / 100 km
Frenada 100-0 km / t 37 m 36,3 m 38,4 m 36,3 m 39,3 m 37,8 m
vekt 1502 kg 1,645 kg 1.600 kg 1,648 kg 1,690 kg 1,634 kg
Bredde / etter 142/137 cm 142/137 cm 141/139 cm 144/138 cm 141/134 cm 140/136 cm
Space bena tilbake 80 cm 74/79 cm 80 cm 76 cm 76 cm 74 cm
bagasjerom 390 liter 470 liter 445 liter 410 liter 430 liter 440 liter
priser 35,050 euro 40,210 euro 40,350 euro 39,861 euro 35,900 euro 43,177 euro

(I asterisk * offisielle data, resten av dataene, egne målinger av Technical Center Highway).

Du kan også være interessert i:

Audi A4 2.0 TFSI vs Lexus IS 300h Ultra, alternativer til Diesel

Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel: Vi testet sedan mote

BMW 320d Aut vs Mercedes C 220 d 7G Tronic. Cochazos!

Adblock
detector