Toyota Prius 2016: analysera den efter körning

Toyota Prius 2016: analysera den efter körning

Om du gillar Toyota Prius nuvarande generationen 3 kommer den fjärde generationens Prius love it. Om du inte vill, försöker han att köra den och berätta.

Toyota Prius IV, våra test foton

Toyota Prius IV, våra test foton

Toyota Prius IV, våra test foton

Toyota Prius IV, våra test foton

Ursäkta. Jag har lagt framför näsborrar New Toyota Prius sektioneras så att han kunde se alla sina hemligheter, men utan ordentlig vägledning Jag kunde bara se en bil som alla andra. Faktum är att det enda som fångade min uppmärksamhet inte verkar så mycket sekretess, eftersom det var överflödet av isolerande material och att komponenterna är aldrig i sikte verkade mindre än vanligt.

Detta är inte ett normalt sätt att starta en körprov en bil, men det är Toyota Prius Det är inte en vanlig bil. Till gatan, detta Toyota Prius IV är en förlängning av bilen som skrev om hybridbil. Toyota detta ny Prius är bilen som uppfinner Toyota. Varför de inte sätta siffror på denna generation, men ständigt hänvisa till prius som den prius tnga. Eller vad är densamma, den första av de nya Toyota Toyota. Det är därför jag ogillar att ha den framför, den nakna, och se ingenting exceptionella.

Toyota Prius IV-provToyota Prius, visar vägen

Verkligheten är att det finns ingenting att se från tnga teknisk plattform. Det är en filosofi, Jag förklarar i engineering, i produktion. Försök att göra allt bättre, för att spara pengar … att återinvestera för att förbättra nästa generation. De började att stoppa i 2011, och det verkar vara bara ord. I själva verket hade jag aldrig stött på något liknande, var min middag följeslagare Osamu Sawanobori där anteckningar … eftersom han var ansvarig för restyling av Prius som just har släppts!

Så, innan Hur kommer den nya Toyota Prius, du kanske redan har läst andra kolleger kommer jag att lägga på posten. tnga Han talar om få bilar med förbättrad förbrukningen med 25 procent, med en tillhandahålla 15 procent bättre, med lägre tyngdpunkt och förbättrad prestanda. Och vad som är skrivet i ett projekt, i Japan, är helig. Så du vet vad som kommer att föra Prius. Titta inte på siffrorna, eftersom de är kalla, svårt att förstå. Bensinmotorn är mindre kraftfull än tidigare, men oavsett. I en hybrid vi talar om att lägga äpplen och apelsiner, när frågan om antalet är inte viktigt, men om vi får mersmak som vi har ätit. Det är Prius, 3 l / 100 km godkända med grundläggande däck, men Spanien kommer att vara 3,3 l / 100 km på grund av generösa 17-tums däck. Det är de som kommer hit, eftersom det bara kommer att bli en anläggning i Spanien, den högsta tillgängliga, packad med säkerhetsfunktioner och komfort. Diesel full kris hybrid bröstet ut. Säkerligen i Japan är nöjda med denna handelspolitik i Europa, de vill inte stora försäljning, som skulle lämna Prius hybrider dyker tnga. den Toyota Prius tnga det visar bara där inspiration och det kommer alla varianter du vill att föreställa sig. Det är plattform storlek C, men det kommer att bli mindre, B och A, även större för bakhjulsdrift, men alltid med den filosofin att tillverka och design mer huvud än tidigare. Så priset verkar inte särskilt ekonomiskt, har de berättade 29,990 euro vid lanseringen.

Är den nya Toyota Prius trevlig?

Kontroversen serveras. i Japan, var Det har varit den mest sålda bilen i starten månad, Han älskar. I resten av världen, en mängd olika åsikter. Min jag inte förföra mig, men jag förstår smak av andra länder och andra förare. Om Toyota Prius Du vill dra en linje för alla Toyota framtiden måste ha en tydlig personlighet. Om du vill skiljas vid första anblicken som Prius, det måste vara “konstig”. Om du också vill fungera som en inspirationskälla för att göra Toyota Mirai en ikon –Det är den första väte bilen ToyotaPrius image och Mirai måste vara en luft. Mirai medel framtid i japansk och även om lag utformning De var annorlunda, verkar det normala för en anställd, men designer som, inspireras av vad hans företaget kallar “framtiden”.

Toyota Prius IV Interior 2016Allt som kommer nu Fjärde generationens Toyota Prius, säkert du inte förväntar dig. den kompakthet Han har gjort det möjligt för motorhuven framåt vindrutan och ge stor synlighet och luftig känsla till föraren. den körläge, med sin låga ratten bjuder en avslappnad position. den adress det känns mer naturligt än tidigare, mer exakt, med en avkastning som saknades tidigare. Bör förbättra den centrala punkten på motorvägen, men kanske i dag var den rådande vinden. Allt detta är en fråga om elektronisk program, dvs. personlighet chefsingenjör, som också gillar att köra.

Har mycket isolerade motorn, vilket i kombination med högre prestanda elektrisk motor, Få accelerationer inte så accentueras den klassiska effekten av mycket buller och lite chicha. Tvärtom, eftersom även när du går … raring vinster hastighet. Ett mellanliggande utväxling i elektrisk motor Du kan också få främjas endast som uppstart 115 km / t. Du kan, men det är inte effektiv. det effektiv är den kombination av båda motorerna och det är vad vi har fulländat i Toyota Prius, att enligt schemat av skärmen, växling mellan driftsätten samt profilen hos väg.

den chassi det känns bra. Filtrera alla, vågor, fördröjnings och även överraskande, han gillar att flöda mellan kurvorna. Nej, är det inte längre ekolog bil, kan du även roa. Saknade mer retention, även i B, körning på en slingrande väg, men säger att det i sportläge, föraren lär bara -evaluando G- krafterna och modulera regenerativ bromsning och elektrisk respons till utgången av kurvan. Det tar dock timmars användning, är inte tillräckligt att du ger bilen ett par kilometer. Vad den gör väl är övergången mellan mekanisk och elektrisk broms, som går obemärkt.

Bred front, bred bakom med en mycket större stam eftersom de har minskat NiMH-batteri tills du kan placera den under baksätet … även de få praktisk excel. Det är normalt, om de ville att det skulle vara referensen i ditt eget hem. Kanske inte så mycket säljs med fasta priser, men Toyota Det är inte nödvändigt, men vägen med Prius. Även vad det innebär att sälja en hel del är relativ, eftersom 3,6 miljoner Prius att rulla runt om i världen andra tillverkare själva skulle säga att det är en hög volym bil.

Han var tvungen att få fjärde generationen den Toyota Prius att övertyga nästan alla här. du har svagheter, men som inte har något att förbättra din personlighet? Förresten, om mantra maskinchefen var ute på Prius glädje av körning, Visionen expert med ansvar för förbränning och även framtida programmerare robots- Prius -ingeniero mekanisk växelverkan är HMI. Du kanske inte ser jätte Tesla ipad en instrumentpanel, men inte för att de inte har försökt. Det kommer inte och det visar sig Playstation och företag se Toyota, sina försäljningsvolymer, som ett litet företag? Säkerligen i Toyota -again- de hittar sina egna vägar.

Du kan också vara intresserad

– Hur hybridbilar Work

– Toyota Auris Hybrid #EnRodaje test: en bil, flera upplevelser

– Hybridbilar mest sålda i Spanien 2015

Adblock
detector