Mini 50 Mayfair og 50 Camden

Mini 50 Mayfair og 50 Camden

Mini feirer sitt 50-årsjubileum med lanseringen av to spesielle serien som bærer navnet på to kjente områdene i London: Mini 50 Mayfair og 50 Camden. Og de kan bestilles i spansk forhandlere av merkevaren.

Mini 50 Camden, med utvendige detaljer Cooper S.

Mini 50 Mayfair, med karosseri i to-tone brun med hvitt tak og hjul.

Vent på panseret av Mini 50 Camden.

17-tommers hjul og 12 eiker på mini 50 Mayfair.

Regelmessig, hver gang en bil merkevare feirer årsdagen for en av sine modeller, vanligvis utvikler commemorative spesialutgave. Dette er hva som skjedde med Mini, som på grunn av sin 50-årsdag Det har gitt seg selv to spesialutgaver. Så er det Mini 50 Mayfair og Mini 50 Camden.


Disse to nye versjoner er henvist til to av de mest populære områdene av London, Mayfair og Camden. Disse to spesialutgaver av Mini skiller seg fra andre varianter av en rekke estetiske detaljer innvendig og utvendig. Markedsføring vil begynne i måneden september og de vil bli produsert bare for ett år. omtrent motorer, den Mini 50 Mayfair og Mini 50 Camden De kan kombineres med bensinmotorer 1.6 120 CV (Cooper versjon) og 1,6 175 hk (Cooper S), i tillegg til 1,6 Diesel 110 hk (Mini Cooper D).
Mini Cooper D Mayfair: 24,959 euro
Mini Cooper D Camdem:25,006 euro
Mini Cooper D Mayfair: 25,494 euro
Mini Cooper S Camdem: 29,502 euro
Mini Cooper S Mayfair: 30,009 euro

Den utvendige designen Mini 50 Mayfair Den er karakterisert ved kombinasjonen i kroppen av opp til to fargetoner brun. Taket, i mellomtiden, er hvit for å matche lettmetallhjul tolv eiker og 17 inches diameter. I frontgrillen, tilstedeværelsen av to ytterligere lys. Kundene er tiltrukket av Mini 50 Mayfair kan også velge en annen kombinasjon der den dominerende fargen på kroppen kan være en hvit eller en spesiell sort pepper Mini som heter Midnight Svart, noe som svart midnatt-.

For å gjøre det klart at dette er en spesiell jubileumsutgave, frontgrill høydepunkter plassering 50-, med fargene på det britiske flagget (hvit, blå og rød). I mellomtiden, like lite intermitterende sidelanterner, Det er plassert på Mayfair logo.
den lugar den Mini 50 Mayfair Det er en sann refleksjon av de ytre estetikk, slik at brunt er igjen den dominerende fargen i dette tilfellet ligger i skinnseter, dørk, ratt, dashbord og knott forskyver. Mayfair logo er brodert på ryggen av forsetene.
I tillegg til å betale hyllest til en av de mest eksklusive og høyeste stående i London, Mayfair, har det britiske merket ikke ønsket å glemme en annen berømt London-området. den Mini 50 Camden Han ønsker å fange eksentrisitet, variasjonen av mennesker, og at blanding av moderne og klassisk duft som gjennomsyrer gatene og, fremfor alt, for sitt loppemarked sted hvor du kan finne butikker og boder av de mest varierte.

Men la oss komme til bilen. Mini 50 Camden er presentert med en malt kroppen helt i hvit britisk merke som heter Hvit Sølv Metallic (hvite toner og metallisk sølv). den felger krom aluminium med en diameter 17 inches. Sammenlignet med versjon 50 Mayfair, denne variant 50 Camden har to av de typiske elementer av sporten variant Cooper S, det vil si vent Ytterligere stede på panseret og den lille spoiler forlate taket. Å skape kontrast, B-stolpen og hjulbuer i sort farge. Figuren 50 med fargene i Storbritannia viser også tydelig på grillen, som Camden logoen plassert ved siden av den lille side blinkende lys. I mellomtiden, i kupeen spilles med en kombinasjon av hvite, sorte og krom innsatser.
Når det gjelder utstyr, Begge spesielle utgaver vil bli tilbudt med de samme elementene, men i tilfelle av Mini 50 Camden også kan du velge et lydsystem HiFi signert av spesialist Harman Kardon. Med denne varianten Camden også en ny multimediasystem vil bli utgitt og underholdning kalt 'Mission Control'.
To av de utestående opsjoner for begge versjonene Mini 50 Mayfair og Mini 50 Camden er på den ene siden, den automatiske sekstrinns girkasse med ratt paddles for manuell operasjon, og for det andre, Sport alternativet, som direkte påvirker raske motorrespons og ledelse.

Adblock
detector