Opel Insignia Country Tourer 2018: Dette er den mest spennende Insignia

Opel Insignia Country Tourer er attraktivt offroad-versjon av fargestoffer og "eventyrere" for å bli lagt til på slutten av 2017 i området fra den nye generasjonen logo.

Land Tourer Opel Insignia 2018, bilder

Land Tourer Opel Insignia 2018, bilder

Land Tourer Opel Insignia 2018, bilder

Land Tourer Opel Insignia 2018, bilder

den ny generasjon Opel Insignia fortsetter å epokegjørende, i dette tilfellet, med tillegg av den nye varianten land Tourer. Den offisielle premieren av dette attraktive versjonen merket fargestoffer "crossover" og Camperos vil finne sted i Frankfurt Motor Show i september, men siden midten av sommeren og bestillinger via nettet (ved ankomst på forretningene ikke forventes før etter Frankfurt) vil bli akseptert.

den Opel Insignia Country Tourer er tredje versjonen kroppen den nye sedan serien etter Insignia varianter Grand Sport (fem-dørs) og Sports Tourer (familie) presentert på bilutstillingen i Genève.

Utgangspunktet Opel Insignia Country Tourer tar Sports Tourer stasjonsvogn versjon, men flere forskjeller. Den første er den lengste avstand fra legemet i forhold til bakken (+ 2 cm), men den mest slående er tilstedeværelsen av forskjellige beskyttende elementer i legemet som gir det som berøres "Offroad". blant "Boyscout plagg" viktigst, må vi nevne den svarte og omfattende beskyttende belegg beskyttere fremre og bakre kapslinger av sølv.

Opel Insignia Country TourerOpel Insignia Country Tourer: Allsidighet og plass

Mange praktiske løsninger i Opel Insignia Country Tourer. En av dem, smart åpning bakluken, hvorved den automatisk åpnes uten å berøre det, som en funksjon inngår i system "Åpning og nøkkelfri start". For denne porten åpnes, bare en enkel bevegelse av foten under bakre støtfanger.

den volumkapasitet i bagasjerom den Opel Insignia Tourer Coutry Du kan nå 1665 liter (130 liter mer enn den forrige versjonen). Baksetene kan REACH kaste i konfigurasjon 40/20/40. På den annen side, markerer nye tak innskyvningsskinner, spesielt designet for å frakte varer opp 100 kg vekt.

den økt akselavstand 9,2 cm i Land Insignia Tourer Opel en forbedring i det innvendige rom for passasjerer, i henhold til det tyske firmaet. Til dette må vi markere innlemmelsen av nye ergonomiske seter AGR, med offisiell sertifisering av ulike helseorganisasjoner anbefaler at for sine fordeler på baksiden og dermed helsen til fører og passasjerer.

Opel Insignia Country Tourer: viktige teknikker

For øyeblikket har den splitter nye PSA konsernet ikke detaljert motorer som du kan velge den Land Insignia Tourer nytt. Hva gjør forhånd så store nyheten er Tilsetningen av en ny dieselmotor som også vil være den mektigste av Insignia-serien.

Opel Insignia Country TourerI tillegg til dette ny motor, også det regner ny automatgir åtte-trinns og en ny drivsystem til de fire hjul, en anordning utstyrt med to flerplatekoblinger elektrisk slik at mer individuell overføring dreiemoment til hvert hjul og nøyaktig uavhengig av vær- og veiforhold kontrollerte forhold.

den nye Flexride-chassis av Opel Insignia Country Tourer endows allsidighet i å drive denne modellen. Demping, adresse, respons og akselerert regime girskifte automatisk transmisjons versjoner justere sine driftsparametere basert på de drivende modi tilgjengelig (Normal, Sport og Tour).

Opel Insignia Country Tourer: tilkobling og Opel OnStar-systemet

den IntelliLink system Det gir maksimal tilkobling om bord Land Insignia Tourer for å være kompatibel med systemer Apple og Android smarttelefoner carplay Auto. Til dette må legges tilstedeværelsen av intelligente personlig assistent Opel OnStar service og tilkobling.

Adblock
detector