Nye Mercedes Class E 220D 2016: vi har allerede smakt!

Nye Mercedes Class E 220D 2016: vi har allerede smakt!

Første testen Mercedes E Class 2016, i dette tilfellet, med de nye Diesel 220d, en glatt og raffinert motor. Teknologisk avfall, opp til en god stjerne.

Klasse Mercedes E 220D 2016 test

Klasse Mercedes E 220D 2016 test

Klasse Mercedes E 220D 2016 test

Klasse Mercedes E 220D 2016 test

Ventetiden er over og endelig har vi kunnet føre den Mercedes E Class 2016 ny generasjon. Du åpner døren og vil virke du er på en Mercedes S-Klasse: store seter med en elegant design, med utførelser avdelinger tre og aluminium… Setene er svært komfortable og sidestøtte i ryggen er verdsatt. På den annen side, motor Det er virkelig taus; Hvis du er i stand til å lytte, da har du virkelig innstilt øre.

Foran sjåføren Mercedes E Class 2016 dag to skjermer 12.3 tommer av den høyeste ytelsen. Klassiske områder med typiske nåler kan godt være den nyeste generasjonen av Mercedes klasse E. Alle funksjoner styres enten via en joystick som "touchpad" og gjennom to berøringsflater på multifunksjonsrattet.

den størrelse og nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP utforming avsløre stilen av et genuint tysk produsent: lar brukeren se alle bensinstasjoner området, detaljering priser, slik at du kan spare mest. Du kan også vise tilgjengelig parkering. Ja, fungerer systemet ved å overføre data kontinuerlig gjennom Internett.

Mercedes E inne 220dMercedes E220d: parking uten sjåfør

Hvis du kjører en versjon av Mercedes E Class 2016 utstyrt med Park-Pilot system, Du trenger ikke å være inne å parkere den. Du kan koble smarttelefon bilen gjennom en søknad. Dette oppdager parkeringsplass og sjåføren har bare å beskrive sirkler med fingeren på skjermen for å indikere telefonen til bilen veien videre, og det fungerer perfekt. Selv om det oppdager noen hindring inne i garasjen, en sykkel du har lagret, for eksempel, stopper bilen og spør om du vil fortsette med parkering. Ved fare for kollisjon, bare stopper bilen. Finger sirkler er rett og slett en ekstra kontroll: brukes til å indikere bilen når du skal stoppe, eller gi operasjon på trange parkeringsplasser. Det er som ansvarlig for kjøring gjenstår, i siste instans, sjåføren. Forresten, ved parkering med fjernkontrollen, kan det være ingen ombord Mercedes E220d.

den automatisk parkeringssystem Park-Pilot spor parkeringsplasser, både på nettet og på trommer, langs ruten, og føreren kan velge om du vil parkere forover eller bakover. Bilen forteller sjåføren til å holde hendene fra rattet og skille pedalene. Deretter begynner på parkeringsplassen. Herfra manøvrering bil, forover eller bakover uavhengig av hverandre etter behov. På parkeringsplassen på trommer, har føreren å velge om å forlate plassen til venstre eller høyre. Hvis du må gå bakover, registrerer systemet trafikk og varsler føreren når han har frie tøyler. den nye parkeringsvaktene Mercedes E-klasse De er allerede ganske utviklet seg med en høy grad av ytelse og perfeksjon. Det virker som ikke er langt når sjåføren kan gå av bilen, og det vil ta seg av parkering alene.

Mercedes E inne 220dDen som ønsker å bruke smarttelefon å parkere Mercedes E Class 2016 andre steder enn garasjen, kan du bruke NFC-funksjonen (Near Field Communication) På telefonen: du kan bruke den som en nøkkel til å åpne og starte bilen. Foreløpig fungerer dette med SIM-kort og Samsung S6, at de har en NFC-brikke.

Mercedes E Class 2016: driver føles nesten som uspist

Til slutt begynte å kjøre: den nye motoren diesel 2.0 av fire sylindre den Mercedes Class E 220D. Ved oppstart, dette "brøler" forsiktig og snudd to ganger DISTRONIC spaken. den klasse E bestemmer hastigheten av signalgjenkjennelse eller nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP, Det er permanent tilpasser seg hastigheten til bilen foran, og også holder seg innenfor kjørefeltet. Du må bare litt røre motoren for at systemet skal være aktiv, som lovgivningen fortsatt ikke gir autonom kjøre. Hva vi mener her akkurat drive ‘god’? Avstanden og hastighetskontroll er flytende, bilen ingenting fredelig gjennomgangstrafikk. Bare i vanskelige forhold Kjørefelt holde assistent Det er på kanten: vår sti synker kraftig i en lang kurve til venstre og deretter svinge skarpt til høyre, og Mercedes klasse E et spor ‘esses’ og hurtig gjen linjen. Aktiver midlertidig i noen få sekunder er nok til å endre baner, bilen vil gjøre resten. Den merkelige første følelse av paternalisme gir raskt måte å tilpasse seg teknologi.

Selvfølgelig, vi også testet hva som skjer når du ikke klarer å opprettholde kontakten med rattet Mercedes E 220D 2016. Systemet håner oss med en pipelyd, og deretter begynne å redusere fart. Når lavere enn 60 km / t, aktiveres varsellysene og bilen bremser og gradvis. I skulderen, den Mercedes klasse E ikke starte fordi den oppdager en kontinuerlig linje og tolker det bør ikke gå utover det.

Mercedes E 220D 2016 tilbakeopp hastigheter på 130 km / t, den Nye Mercedes E-Klasse Du kan til og med følg andre kjøretøy selvstendig. Når etablert hvilken bil bør følge, bruker den en radar og stereokamera, og som ikke engang trenger vegoppmerking: bilen er akkurat den linjen som går forut for det. Men under testing, vår kjære Mercedes E220d Han gikk en gang til enga begrense den rette veien. Du trenger ikke å bekymre deg, for det er sjåføren: for he-retningen.

den assisterende direktør å unngå ulykker dette er ny. For eksempel, hvis et barn plutselig dukker opp foran bilen, bilen bremset ikke bare raskt, men sender også en impuls til rattet med sjåføren som indikerer hvilken side skal utføre unnamanøver.

Mercedes E 220D: effektiv og raffinert motor

den nye dieselmotoren den Mercedes E 220D 2016 Den arbeider nå med et trinns turbo teknologi, et avansert system for resirkulering av eksosgass, og et utløpsrør plasseres direkte i rensesystemet til motoren. Stillegående, utfører sin funksjon, og er fortsatt nesten umerkelig selv når du begynner å gi gass, og vi snakker ikke bare om akustikk. Trår motorveien, motoren litt vanskelig skjønt vist er han har lysere i løpet av 35 kilo, den klasse E veier fortsatt 1,680 kg. deres 194 hk og maksimalt dreiemoment på 400 Nm oppnå god akselerasjonstiden (fra 0 til 100 km / t i 7,3 sekunder) og muliggjøre en maksimal hastighet på 240 km / t. Den sistnevnte bidrar også i høy grad aerodynamikk: i henhold til fabrikanten, har en motstandskoeffisient av 0,26. Og den sofistikerte gassresirkuleringssystem og redusere interne friksjon takket være belagt sylindere tettere og liten gjøre E220d en bil homologeres som gjennomsnittlig forbruk 3,9 liter per 100 km.

Mercedes E 220d: i et nøtteskall

den Nye Mercedes E-Klasse, med sin store fremskritt mot autonom kjøre og selvparkering, Det har viderekoblet vår oppmerksomhet fra kjøringen klassiske gamle skolen med hendene på rattet og høyre fot på pedalene. Dette trinnet mot automatisering er mest imponerende E-Klasse.

den Nye E 220d sparer brensel takket være sin dynamikk og akseptabelt avslappende jevn drift. på innvendig plass, den E-Klasse beveger seg i området fra S-klasse kommer neste fjær med en pris som starter 48.500 euro (Official hastighet i Spania av denne dieselversjon).

Du kan også være interessert

– Mercedes E Class 2016: Hvordan det fungerer den automatiske parkerings (video)

– Mercedes E Class 2016, priser for Spania

Adblock
detector