SUV'er, der ankommer: Seat "Ateca XL" og Skoda Coupe Kodiaq

SUV’er, der ankommer: Seat “Ateca XL” og Skoda Coupe Kodiaq

Vi har nye gengivelser og data om, hvordan vil den nye 7-sæders SUV Seat og Skoda Kodiaq Coupé: to modeller, der lover at revolutionere deres kategorier i de kommende måneder.

7-sæders SUV Seat og Skoda Kodiaq Coupé: nye billeder

7-sæders SUV Seat og Skoda Kodiaq Coupé: nye billeder

7-sæders SUV Seat og Skoda Kodiaq Coupé: nye billeder

7-sæders SUV Seat og Skoda Kodiaq Coupé: nye billeder

ny stor SUV forberede og Seat og Skoda De er allerede to af de mest ventede modeller, der genererer mere spænding i markedet. Og de er så meget lovende, og frem for alt, for i virkeligheden ikke længere afledninger to SUV som de har stor succes: den nye Seat og Skoda Kodiaq Ateca. Begge forslag er på bekostning af de endelige bekræftelser: Seat “Ateca XL” på sit endelige navn, og Skoda Kodiaq Coupé ved ankomsten eller ej Europa, når Kina bekræftet. Men begge vil rulle vej i et par måneder, og i 2018. Og du kan forudse billeder … og flere data.

Sæde 7 sæder SUV: mere praktisk … endnu

Hvilket er sikker på at lande i Spanien i 2018 det er at være den tredje SUV området pladsHan, der døbt som “Ateca XL”. Dette blev bekræftet sig selv præsident for mærke Luca de Meo, under præsentationen af ​​de seneste økonomiske resultater i selskabet. “Denne bil vil bringe os nye kunder, øge image og har en meget vigtig rolle i vores evne til at generere margener effekt,” sagde han.

Sæde SUV silhuetdette Ny Seat SUV, fra det øjeblik navnet er ukendt, men som altid på mærket, vil forbundet med nogen udtryk for den spanske geografi, vil gennemføre en række ovenfor og derefter formet af den nuværende Ateca Sæde og Seat Arona nye små debuting dette fald. den nye SUV vil funktionen et interiør med 5 eller 7 sæder interiør vil blive udformet i Barcelona, ​​men vil Made in Germany, især i Wolfsburg.

Sæde nye store SUV er udviklet på -engineering og konstruktion platform MQB A2, den samme, som allerede ramt markedet den nye Volkswagen Tiguan Allspace en Tiguan sammen med op til 7 sæder. Denne nye SUV kan også bekræfte, at det vil være vigtigt for mærket til helt nye front Seat billede, som så vil være det vigtigste element i den nye løve identitet en gang og generationsskifte.

Seat har ikke bekræftet, selv om mange flere fakta om denne SUV i mindre end et år vil være på vejene, kan vi bekræfte, at foranstaltningen omkring 4,70 meter lang, der bør tilbyde et stort bagagerum, med 5 sæder, klart overstige 600 liter og mekanisk give afkald på de mindre motorer Ateca. Dvs. dens rækkevidde kunne starte med 1,4 TSI 150 hk benzin også tilbyde 180 og 220, mens 2,0 TDI diesel med 150 hk og åben nå højere versioner af 190 og 240 hk. Dette, i det mindste, er forslaget om, at fra den anden halvdel af 2017 Volkswagen Tiguan vil ankomme Allspace.

Skoda Coupe KodiaqSkoda Kodiaq Coupé: sportiest generelle

Sikret siden ankomsten af ​​den nye 7-sæders SUV Seat også Skoda allerede bekræftet lanceringen af ​​sin Kodiaq CoupéMen for nu … til Kina. Men i betragtning af succesen, at denne type køretøj begynder at have, er det ikke urimeligt at tro, at også nå Europa. Og flere vil blive set hvor attraktivt din krop.

Den nye Skoda Kodiaq Coupé er godt placeret i det tjekkiske område mellem den nye Skoda Karoq (erstatning for Yeti af, at denne uge har vi talt) og nuværende Kodiaq, en SUV med op til 7 sæder præget af enestående plads og ydeevne, som gør det næsten på en skala Q7. Oven i alt dette, er Skoda også netop præsenteret på Shanghai Motor Show sin vision og et koncept, der vil være din første elbil … også SUV.

Det vil tage en hovedrolle i sin nye serie Skoda SUV, hvor denne Kodiaq Coupé skal pege på mere følelsesmæssig format. af mellem 4,50 og 4,60 meter, også starte fra MQB platform gruppe, væddemål på en meget god dynamik og en lav vægt. Som for motorer, bør det ikke komme op med overraskelser, fremhæver 1,4 TSI og 2,0 TDI i midten af ​​intervallet. Tilbage er kun at vente på Skoda og præsentere det i Asien … og det definitivt bekræftet for Europa.

Du kan også være interesseret i:

Alle nye Skoda kommer

Alle nye ankommer Seat

Hvad bliver navnet på den nye SUV Seat?

Adblock
detector