Miten välttää näpistys autossa (peilit, antennit, harjat …)

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä välttää ryöstetyksi Auton nuo pienet asiat: peilit, antennit, harjat, pölykapselit, tunnus tuotemerkin ...

Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...

Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...

Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...

Vinkkejä estää varkauksia hubcaps, harjat, peilit ...

joko vandaali tai järjestäytynyt jengit, koska 2014 on havaittu Espanja lisääntynyt autonosia varkaus. perinteinen hubcaps, peilit ja antennit, Ne liittyivät kaltaisiaan Vanteet tai katalyyttejä, kysytty tänään. myymälävarkaus joka ei ainoastaan ​​aiheuta päänsärkyä kuljettajille, mutta lopussa vuoden johon menetys huomattavia summia.

kamera strategisesti sijoitettu kiinni rikkoja kovassa työssä, erittäin tehokas, jos varkaus Niitä esiintyy liian usein autotallissa. Voit myös asentaa väärä hälytys sisällä, LED pilotito mukana, koska se on tehokas varoittava mennessä Vain 12 euroa investointeja. mutta Jos haluat käyttää sitä varkaita on "kovempi vielä" muistiinpanot. Näillä kotiin temppuja voit suojata pieniä paloja auton.

Estää varkauden antenniMiten varkauksien estämiseksi auton antenni

Onneksi kanssa uusia antenneja lyhyt radio- tai tyyppi hain evä, asennetaan malleja ja uusi erä Pultataan katto, varkaus näistä kohteista on tulossa tumma halujen "vintage". Vaikka se sattuu olemaan "Naapureita", kanssa Veteraani auto sama kuin meidän, joka anastaa antennin tilalle omasi joka on aiemmin varastettu. Jos olet onnekas ja sinulla on vielä tämä "helmi" on paras muistosi avaa sitä ja tallentaa sen autossa. Toinen vaihtoehto, jota ei tehdä, on ottaa superglue pisaroita lanka, mutta jos he yrittävät tarttua se voi aiheuttaa suuronnettomuuden ja katsoo, että tunneleissa pesu on parempi poistaa se. Hinta tämä extra-vahvaa liimaa? 10 euroa tai vähemmän.

Miten estää varkauden tuulilasin pyyhkimien sulat

Uskomatonta, mutta totta. Huolimatta hyvin halpa, helppo saatavuus ankkuri Pyyhinsulkien tekee yksi niistä tekijöistä, jotka eniten varastaa autoja. Pelotteena, mutta tiedämme niillä on hyvin pieni pohja, yrittää korjata niitä laippa. Kyllä, voit leikata, mutta se se tulee yhä vaikeampaa rikoksentekijä ja ehkä jopa epäröi ennen kuin yrittää. Mutta ei liian tiukka, koska tuulilasinpyyhkimet täytyy pelata liikkuessaan ja jos huomaat vastusta, voit pakottaa moottori, joka lopulta polttaa. Jos et aio käyttää autoa pitkään ja jätä se pysäköity kadulle tai ulkona pysäköinti, se on parasta, että poistat ei vain pitää varastaa niitä, koska suojaa auringolta ja muutokset lämpötiloja ja kestää kauemmin ja paremmassa kunnossa. Hinta näistä laipat? Noin noin 6 euroa.

Ehkäistä varkaus peilitEhkäistä varkaus peilit

Sekä heijastava kilpi koko laite, kaikki käy. Ongelmana on, että monta kertaa, autoissa automaattisella kertaiseksi, pakottaen peili ja vain murtaa moottori, korjaus voi merkitä 2000 euroa. Ei ole lääke tähän ongelmaan, mutta voit tehdä merkintä peilistä tai jopa tallentaa ilmoittautuminen, ei vain korvata ne varastaa peilit. Vaikka ne, poliisi voi paikantaa, jos he kiinni varkaan tai bändi. Tämä pikku temppu voit käyttää muita Gourmand auton osia. Ja kuinka paljon se voi maksaa? 12 100 euroon.

Miten estää varkauksia logon tai tuotemerkin tunnus

vyöt, reput, myös räätälöityjä avaimenperiä logoja automerkkejä. Hieman barbaaristen tavalla, mutta todellinen. Halutuin? Mercedes-Benz, mini Cooper, BMW, Audi, Seat, Toyota, Volkswagen ja Nissan. Jotta vaikeuttavat "keräilijöiden", se on parasta korjata logo auton, kuopasta superliimalla, hyvin tietyntyyppinen niitti. Ja jos olet ollut tarpeeksi täydentymään ja keinometsittämistä voit aseta logo magneetilla ja irrota se joka kerta kun pysäköidä auton tai jopa tehdä 'tarra' tai tarra, joka simuloi ylivoimaisesti olla alkuperäisen tunnuksen. Ja se voi olla miten suojata tunnuksia tai logoja? ympärillä 15 euroa.

Miten estää varkauden katalysaattori

Tänä vuonna Espanjan poliisia on poistanut organisaatio bulgarialaisperäistä joka oli omistettu Ajoneuvovarkauksien katalyyttejä Espanjassa ja Ranskassa. tämä pala sisältää jalometalleja, kuten platinaa, rodiumia ja palladiumia, joiden myynti paino voi nousta 30 euroa grammalta (Se riippuu mallista, mutta katalyytit yleensä kestää noin kaksi grammaa palladiumia ja platinaa kaksi muuta), niin on tullut niin kannattavaa, kuten varkauksia. Vaikka sahalla ja kissa tahansa auto on tykinruoka joissakin malleissa on helpompi saada tämän arvokkaan "pokaalin". kuten ankara toimenpide estämään tämän tyyppistä varkaus voidaan suojata laitteen ruudukon estää leikata. Hyvä turvajärjestelmä, joka havaitsee liikettä voi myös olla hyvä ratkaisu. Ja kuinka paljon se voi maksaa suojata katalyytin hyvin? 500 euroa.

Miten varkauksien estämiseksi pölykapselit ja vanteetMiten varkauksien estämiseksi pölykapselit ja vanteet

Klassinen. Jos et halua löytää päivä paljaat pyörät, Laipallinen joukko hubcaps on erittäin tehokas vakuuttava menetelmä, mutta unaesthetic. He myyvät myös joitakin varkaudenesto Pakit ruuvit vain 15 euroa. Ja jos autossa on Vanteet, Älä ajattele olet turvassa. Viime aikoina varkaat onnistuvat purkaa sen tuotannon pimeillä markkinoilla, koska vaikka niitä ja tekevät erityyppisiä esineitä. On totta, että valmistajat takakansi turvata ne pyörän pultit ja mutterit maksimaalisen turvallisuuden (Jos et voi tehdä pakkaus noin 25 euroa), Mutta tehokkain tapa on hälytysjärjestelmä lisäksi mykistyksen, Siinä luodaan mekanismi pyörät ja louhkinakineet mahdotonta. Ja kuinka paljon se voi maksaa suojata Pölykapselisetti tai vanteet autosi? hinta Se on erittäin monipuolinen, vähemmän kuin 10 euroa (Tapauksessa laipat hubcaps) ja 600 euroa (Siinä tapauksessa, varoittava hälytys suojata renkaat).

Adblock
detector