Volkswagen Polo GT, den 'Racing'

Volkswagen Polo GT, den ‘Racing’

Volkswagen Polo serien fortsetter å utvide, denne gangen nådde de kraftigste versjonene, GT. Videre har den tyske mark 4MOTION integrert for versjon V6 Phaeton.

Volkswagen Polo GT

Estetikk begynner å bli litt gammel.

Volkswagen Polo GT

Designet for å være komfortabel: nydelig bakre tilgang.

Fem forskjellige versjoner integrere den nye serien mer racing Volkswagen Polo. De kommer GT, hvis viktigste funksjon er inkluderingen av en serie sportsunderstell og lettmetallfelger 16 tommer.


To bensinmotorer og tre dieselmotorer utgjør denne sporten Polo serien. Bensinmotorer med 75 og 100 hk, mens diesel fremdrift utvikle krefter på 75, 100 og 130 hk.

Polo bilde blir mer aggressive takket hjul 16 tommers legering “II Montreal” på hvilken 205/45 dekkene er montert. GT står er synlig på bakluken, på grillen og dørlist. Eksteriøret har flere endringer. Kroppen har blitt senket 15 mm og er inkludert som standard sportsunderstell, som består av stivere fjærer og dempere bestemte innstillinger. Og dermed sikre en mye mer effektiv og sportslig oppførsel på veien.

Sportsseter, aluminiumsinnsatser og diverse hud trim på rattet og girspaken er noen elementer fremheve inne og gi Polo GT ånd mer racing enn andre versjoner.

Som i resten av området, de vanlige funksjonene som vanligvis er tilgjengelige: er elektriske vinduer, sentrallås, ABS, Klimatisk eller tåkelys også inkludert i de nye variantene. Kropps konfigurasjoner er tre og fem dører.

Den kraftigste Polo GT rir propell TDI diesel 130 hk og gir et dreiemoment på 31 mkg. Med denne motoren, har Polo GT en toppfart på 206 km / t og oppnår akselerasjon fra 0 til 100 km / t på 9,3 sekunder.

Dette er prisene for den nye GT serien:
Polo GT 75 hk: 13,820 euro
Polo GT 100 hk: 14.800 euro
Polo GT TDI 75 hk: 15,520 euro
Polo GT TDI 100 hk: 16400 euro
Polo GT TDI 130 hk: 18.800 euro

Tidligere i år innførte Volkswagen lang Phaeton, vel, får nå rekkevidden av de mest luksuriøse modell av det tyske firmaet et nytt element: firehjulstrekk 4Motion forbundet med mekanisk 3.2 V6 241 hk både på kort kroppen som for lang.

Med denne tilsetning, har alle motorer Phaeton og tilhørende hjul, hvis viktigste fordel er muligheten for variasjon av levering av dreiemoment og kraft i de akser, avhengig av forholdene i grep og trekkraft alt uten at føreren har å gripe inn. 4Motion system hindrer ikke Phaeton fortsette å ha viktige elektroniske elementer, slik som ESP (stabilitetskontroll), MSR (tidsstyring motor drag), EDS (elektronisk differensialsperre), EBV (kontroll kraftfordelingen bremsing) eller HPS (forsterkning av maksimale bremsetrykk).

Prisen på Phaeton V6 lang (fem seter) med firehjulsdrift er 75,640 euro, mens de fire-seters har bare økt sin pris til 85,090 euro.

Adblock
detector