Abarth 595 competizione ja Spider 124, testi piiri

Abarth 595 competizione ja Spider 124, testi piiri

Abarth 595 Competizione uusia Spider 124 ovat kuin yö ja päivä käyttäytymisessä, mutta kaksi osake jotain: ne ovat erittäin hauska ajaa.

Abarth 595 Competizione ja Spider 124, kaksi urheilu hyvin erilainen

Abarth 595 Competizione ja Spider 124, kaksi urheilu hyvin erilainen

Abarth 595 Competizione ja Spider 124, kaksi urheilu hyvin erilainen

Abarth 595 Competizione ja Spider 124, kaksi urheilu hyvin erilainen

Abarth 124 Spider Se oli yksi odotetuimmista urheilutapahtuma uusi vuosi, ja on nyt vihdoin maassamme. Sitä myydään hintaan 35830 euroa, kuten alennuksia, koska sportiest version tarinan. Fiat 124 Spider ilmoittaa 140 hv, kun taas sen japanilainen sisarusten Mazda MX-5 pysyy yhtä paljon 160 hv. kanssa 170 hv Abarth 124 Spider, ja Special urheilulliseen Italian Mirafiori tehdas, tämä Scorpion on kuumin kaikkien.

124 Spider saapuminen osuu mielenkiintoinen uusiminen vuonna Abarth kanssa perhe 595, voisimme myös tarkastelemme Vierailumme Circuit de Navarra, päivää ennen juhlaa "Abarth Day" että brändi järjestettiin Los Arcos kaikella faneja. Pieni italialainen urheiluauto on nyt lihaksikas ja urheilullinen: Edessä sekä uusia valoja ledes korostaa ylimitoitettu saanti ilman, mukaisesti jäähdytys parannuksia mekaaninen turbo bensiini 1.4 T-JET alue.

Abarth 124 Spider

Enemmän tehoa, enemmän urheilullisuutta

Tämä moottori on tehostettu Molemmissa muunnelmia saada alue: Tällä Abarth "normaali" 595 Nyt 145 hv, kun taas matkailu 595 valtiot 165 hv. Huipulla on 595 perhettä on versio competizione, että säilyttäen 180 hv, piirteet mielenkiintoisia uutisia urheilukentällä. Kuten matkailu, 595 Competizione on Garrett turbo konepellin alle; kyllä, se määräraha sama dual pakokaasujärjestelmä "Record Monza" 124 Spider, joka antaa rikkaan äänen kiihdytettäessä.

Valinnaisesti voidaan sisällyttää mekaaninen lukitus ero, soveltuvin päässä Abarth 696 Biposto, urheilullisemman auton Italian urheilu tuotemerkki. Ja se on, että suuri osa saaduista kokemuksista tämän auton nuorempien sisarusten perinyt: 595 Competizione Esimerkiksi voidaan sisällyttää sisällä kojelauta hiilikuitu Biposto (Valinnainen). Mikä on vakiona, kuten pakokaasujärjestelmän, on uusi urheilu ohjauspyörä ja istuimet, backet, jotka antavat erinomaisen sivutuki sekä painiketta SPORT muuttamisesta lait vääntöä, kaasuläpän, ohjaus- ja grafiikkaa instrumentointi.

Abarth 595 Competizione

Testata kahta uutta italialaista urheilu

Kuten aiemmin mainittiin, Abarh 595 competizione Abarth 124 Spider kaksi urheilu ovat täysin erilaisia ​​filosofioitaEnsimmäinen, pienempi, kevyempi ja tehokkaampi, mutta etuveto, joka viime kädessä on mikä määrää käyttäytymistä; 124 Spider puolestaan ​​on auto, isompi, enemmän perustettu, kevyellä etuakselin (moottori on edessä keskiasennossa) ja mikä tärkeintä, takaveto. mekaaninen lukitus ero Se tulee vakiona vaihtovelkakirjalainan auton, kun taas 595 Competizione on vapaaehtoista. Molemmilla on rikkaan äänen ansiosta onnistunut järjestelmä paeta "Record Monza".

On mahdollisuus testata sekä autoja piiri lyhyen ajan minuutteina on paras tapa pysyä heidän avaimet. Keveys, voima, ketteryys ja hauskaa kaikilla neljällä sivulla täydellisesti määritellä joko. kanssa Abarth 595 Competizione on hermosolujen nopeammin käyrä Jos haluat mennä nopeasti, mutta ei liian epävakaa; Kuitenkin 124 Spider Joudut katsomaan jalanjälkiä kiihdytintä ei säikähtää, mutta sitten jarrutus on paljon pystyy pieni 595.

Tällä tuskin nähdä merkkejä yli- tai ali-, vain täydellisesti hallittavissa lipsahdus poistuttaessa Täyskuormituksen kiihtyvyys. Toinen tapa hauskaa, mutta hyvin erilainen tuntuma Italian avoauto, että ensimmäisestä käyrä voi neuvotella käyriä eri tavalla, leikkii etuakseli paljon valaistu (Moottori on keskeinen-taka-asennossa), joka on hyvin leikkisä taka-akseli ja voimakasta jarrutusvoimaa laitteita, joissa on pelin Brembo tuuletettu ja rei'itetyt levyt 280 mm. Road vakiintuneen käyttäytyminen 124 Spider se auto enemmän voimassa päivittäin.

Abarth 595 Competizione

Saatat myös olla kiinnostunut

Fiat 124 Spider: veli ajoi Mazda MX-5

Mazda MX-5 1,5 SKYACTIV-G, hoitoon aistien

Mazda MX-5 avoauto tuhat ja yksi tarinaa (video)

Adblock
detector