Første test: Mercedes C350e, kommer hybrid

Første test: Mercedes C350e, kommer hybrid

Den hybride støtende Mercedes være fullført ved 2017 med en total av 10 versjoner, dvs. dens rekkevidde av modellene har en plug-in hybrid variant. Lover godt. Den andre for å komme frem var hybrid C-klasse, som også debuterer navnet "og" på mark.

Kontakt: Mercedes C350e

Kontakt: Mercedes C350e

Kontakt: Mercedes C350e

Kontakt: Mercedes C350e

Mercedes har vært trege til å gå inn i hybrid verden, til det punktet at Det hoppet over trinnet å tilveiebringe konvensjonelle hybrider for direkte å kunngjøre en plug-in hybrid rekkevidde eller plugg. Først viste han oss S 500 Plug-in Hybrid, gjør og nå det samme med C-klassen og den nye versjonen C 350E, helt ferdig og klar til å bli markedsført i vårt land fra mai. C 350E med den nye nomenklaturen av hybrider av huset, slik at Plug-in Hybrid navn å legge åpner "og" at skille disse versjonene.

Den 350E er tilgjengelig med to kroppen vanlig, sedan fire-dørs familie kalt Estate. Utad finishen eller trimme nivå ingen endring med hensyn til C-klasse vi allerede vet. Forskjellene er etablert i tillegg til "og" i navnet, et nytt utløp ligger på høyre side av støtfangeren bak, som er knapt lagt merke til. Støvelen er redusert i 40 liter i tilfelle av Estate, som batteriene går under det og baksetene. hybridisering laget ved å kombinere en bensinmotor firesylindret 211 hester med en annen elektrisk 60 kW, med hvilken den har en felles kraft 279 hester og kombinert gjennomsnittlig forbruk, godkjent av 2,1 l / 100 km / t. Kunngjør strømper utslipp av forurensende stoffer, også kombinasjoner av 48 g / km CO2.

Kontakt: Mercedes C350e

Disse forbruksdata er spektakulær, spesielt hvis vi tenker på at er en bil med en går fra 0 til 100 km / t på 5,9 sekunder og en begrenset hastighet på 250 km / t, men alt i livet har en forklaring. Disse forbruksdata og annen plug-in hybrid marked er nådd ved bruk av 31 km elektrisk autonomi Plug-in, hvorved 2,1 l / 100 km er oppnådd i den første 100 km, og deretter bevege seg å forbruke hva man bruker hybridsystemet i henhold til bruken gjøres til enhver tid. Likevel, selv med den elektriske ladning oppbrukt, konsum er mindre enn den klasse C 250, som også utkonkurrerer.

Den bruker samme motor bensin C250 211 hester allerede vet, som har blitt lagt mellom ham og 7G-Tronic automatisk girkasse Plus en ekstra clutch og elektrisk motor på 60 kW etter ham. Den har en Litiumion-batteri, Det er husing hybridsystemet belastning og pluggen komponent. Tar henne helt utladet 3,1 timer for å lade et felles nettverk plugg. C 350E gir muligheten til å lade ekstra autonomi til selve motoren, slik at Han innrømmer at sjåføren styre hvordan, når og hvor mye elektrisitet bruk, avhengig av veitype-trafikk.

og har fire modi generelle kjøre og fire hybridsystem. Den første kalles Enkel, Sport +, komfort og økonomi, som virker på interaksjonen av begge motorene, belastningen effekt, styring, og, hvis den har luftfjæring, hardhet og formen av demping arbeid å gjøre bilen mer eller mindre dynamisk, mer eller mindre Sparer.

Kontakt: Mercedes C350e

I tillegg til dette tilsettes forhånds hybrid system som kalles Hybrid, E-Mode, E-Save and Charge. Mode hybrid bilen styrer alle systemer automatisk. Den elektriske motoren starter og prøver å kombinere de to motorene på best mulig måte, avhengig av kjørestil, hastighet eller terreng kan selv søke kjøring seiling på flat mark eller i utfor stedet for omlasting med kinetisk energi hvis den mener passer. med E-Mode Det tvinger bruk av den elektriske delen, slik at dette økologiske og stille autonomi tid når føreren ønsker brukt.

modus E-Save opphever Plug-in elektrisk utstyr, til lagring. Den hybride bil er her fortsatt, og vil bevege seg med den elektriske motoren på det tidspunkt da hybridsystemet forespørsel (ved oppstart llaneando på forsøkene eller lav belastning gass). med lade føreren kan 100 100 lade den elektriske komfyren uten å koble bilen inn i strømmen. På denne måten drivstofforbruket øker, men la oss gå å lade batteriet, selv på tomgang, slik at vi kan få tilgang til områder der kostnadene er høyere eller, som i London, for eksempel tilgang til bare du har å fullt elektriske biler.

Kontakt: Mercedes C350e

Øker dens vekt til 250 bensin 185 kilo fordi hybridsystemet og batteri, som ikke er mye økning som vanlig i denne type bil. Under kilometer jeg gjorde med ham Jeg ikke setter atferds forskjell med en konvensjonell klasse C. Denne enheten hadde luftfjæring, og som bidrar til å stabilisere legemet i stedet for en versjon av metallfjær, men faktum er at god oppførsel som kan skryte C opprettholdes i denne hybrid versjon. Jeg likte glatthet med som gjør motor overganger og generelle raffinement. på bunnen er det samme system som utstyrer den klasse S, men med en firesylindret motor istedenfor V6. Jeg testet alle kjøremoduser og etter skyting byen og omgivelsene helt elektrisk, ca 20 km, forlot bilen med 30 prosent av elektrisk rekkevidde tilgjengelig.

Sammendraget er positive. Mercedes har tatt, men kommer med en god bil, raffinert, elegant og lavt strømforbruk uten å glemme sportslighet og komfort. Prisen er ennå ikke definert, selv om vi har fått bekreftet at vil øke omtrent 10.000 euro med hensyn til en C 250. Den kommer i salg fra mai.

Adblock
detector