Hva er biler laget?

Hva er biler laget?

De gangene jern og tre var de dominerende materialer i konstruksjonen av en bil har gått inn i historien. Nå snakker vi magnesium, aluminium eller karbonfibre. Vil du vite hva bilen din er laget?

Audi A2

Audi A8

Honda NSX

Ferrari Scaglietti

Et av hovedmålene i bilindustrien er å redusere vekten av alle komponenter (for derved å forbruket er minimalisert og, til tider, å forbedre ytelsen). Derfor har de fokusert på utvikling av forskjellige aluminiumlegeringer og plastmaterialer. Her tilbyr vi de mest fremragende eksempler der disse undersøkelsene har blitt brukt.


Dogfight kjente “materialer policy” kommer fra hånden til BMW 6-serie med sine ulike komponenter på denne bilen er kombinert med sikte på å redusere vekten av kroppen. Under slagordet “intelligente lette materialer”, har ingeniører fra det tyske firmaet fremstilt av et komposittlegeme av stål, aluminium og plast. Med denne blanding, 20 vektprosent i den fremre, i forhold til vekten av denne delen er redusert i konvensjonelt stål. Men innovasjoner ikke slutt der. Stedet hvor suspensjonen og dempende støtter er en aluminiumlegering, magnesium, silisium og mangan. Resultater? Ti kilo mindre på hver bil.
BMW har også jobbet på plater av panseret og på forsiden eller koffertlokket. Det har blitt brukt herde, termoplast og spesiallim. Naturen av disse materialene hindrer sveiser, som alltid er tyngre.

Forskjellige elementer av A8 (andre bildet galleriet fra venstre) og hele kroppen A2 er laget av aluminium. Rammen A2 (første bilde) ble utført i henhold til (Audi Space Frame) ASF struktur. Rammen er et “bur” av høyfast aluminium med integrerte paneler som gir en robust uten å ofre den fleksibiliteten og den viktige funksjon å tilveiebringe støtdemping.
Kroppen A2 veier opp til 150 kg mindre enn den gjennomsnittlige i samme segment. Det er 40 prosent lettere enn en hvilken som helst modell i denne klassen.
En av de viktigste delene av viktig forbilde utvikling av metallurgi i dette felt- er en som går fra fronten taket søyle til kanten av bagasjerommet. Alt på en gang!
Den første japansk bil med en aluminium var NSX (90), et par år før den multiconocido A2. Honda designere også søkt å lette vekten av rammen. Assosiert med utvikling av disse nye systemene soldat organer ble opprettet og medrivende. Andre modeller som allerede inkorporerer aluminium i deres legemer er Ferrari scaglietti (fjerde bildet fra venstre) eller Range Rover.

Adblock
detector