Ford S-MAX, Renault Espace ja Seat Alhambra: suuri 7-paikkainen tila-

Ford S-MAX 2.0 TDCi, Renault Espace 1.6 dCi ja Seat Alhambra 2.0 TDI: vertailla kolme hyvin erilaista monikäyttöautoissa erittäin lukuisia ja matkustaminen perheitä.

S MAX Ford, Renault Espace ja Seat Alhambra: 7 paikkaa monikäyttöautoissa

S MAX Ford, Renault Espace ja Seat Alhambra: 7 paikkaa monikäyttöautoissa

S MAX Ford, Renault Espace ja Seat Alhambra: 7 paikkaa monikäyttöautoissa

S MAX Ford, Renault Espace ja Seat Alhambra: 7 paikkaa monikäyttöautoissa

Oli aika takaisin tila- suuri he asettuivat yksinoikeudella muodossa perheet useat. Ja monta malleja seurannut kulkua kaksi mallia kyseisenä ajankohtana: Chrysler Voyager, esimerkkinä tämän tyyppisestä perheauto siinnyt Yhdysvallat; ja Renault Espace, ensimmäinen ottamaan ajatuksen täällä Euroopassa.

Mielenkiintoista, Chrysler Voyager, jälkimmäisessä myydään Lancia brändin vuosia, ei enää myyty Eurooppa. ja tämä viidennen sukupolven Espace on uusittu siten menneistä, se on ottanut vaikutteita onnistuneen SUV tehdä oman suunnittelun ja annat enemmän emotionaalista väite, vastasi muita teknologisia ratkaisuja.

Ehkä hieman debugged massiivinen näkökohta on ehtona iso tila-, mutta Ford on onnistunut paremmin kuin mikään muu valmistaja tarmoa siluetti puhdas tila-auto sen S-MAX ja paitsi näköpiirissä, myös dynaaminen käyttäytyminen että kaukana loisto että mukana ne ensimmäinen suuri tila-, on enemmän tyypillinen Hyvä vastaavia sedan.

Järjestelyjen, istuin Alhambra uskollinen muoto lisää perinteinen segmentti, jossa muotoilu ja mittasuhteet ovat seurausta tehdä hytti hyvin tilava. Sen siluetti ei pettää: Tällä Seat Alhambra Se on alkuun malli ja joka on enemmän lasin pintaan. Riippumatta siitä, mitä mittari kertoo, yleensä se on suurempi tila-auto myös, että tilan tuntua, joka lähettää sen enemmän valoa.

Joka tapauksessa, Ford S-MAX, Renault espace ja Seat Alhambra Ne voivat ylpeillä ottaa top 5 paikkaa poikkeuksellista, ei vain tilaa. Mutta Alhambra Viihdytte aina plussaa vaivattomammin ja Espace pohjimmiltaan sen korkea, ei mielessä ylimääräinen tilavuus paljon suuremmat kuin sen jo antelias koko. Ford S-MAX Se on lähempänä tuntemukset kokemusta Seat Alhambra.

käsittelevät kaksi istuimet kolmas rivi Se kun erot ne voivat olla elintärkeä mukaan koko niiden matkustajien. Ja täällä, istuin Alhambra selvästi poista kärkisijat, harkitsemaan säännöllinen käyttö vain tilapäisiä ja ne sen kilpailijat. tila minimi avulla jalkaa ja jalat istuin Se on tärkeää, sillä sen erittäin hyvä pääntila. että Renault espace tuntuu osa boxed, jälleen, heidän vain ulottuvuus korkeus ja S-MAX löytää hyvin bitti tila varten jalkaa.

Ford S-MAX, Espace ja Seat Alhambra

Ford S-MAX, Renault Espace ja Seat Alhambra: multiconfigurables

Kaikissa kolmessa voit pelata asemaa istuimet keskus-, dia 16 senttimetriä keskimäärin, kaikki itsenäinen ja samankokoisia, mukauttamaan elinpaikkaansa joka hetki. Ei istuin on irrotettavissa kyllä ​​se were- mutta kallistaa varmuuskopiot ja taitettava banquettes tyhjentää hytti ja laajentaa runko a la carte. Ja kaikilla on kaukosäätöpainikkeet mukavasti vähentääkseen Keski selkänsä.

istuimet kolmas rivi lasketaan perusteella runko. Nämä voivat vaihdella suuresti välillä minimi ja maksimi, ja aina istuin Alhambra tarjoukset paras Records todentaa, että Ford S-MAX ja Renaul Espace. kuten viisi paikkaa siellä on niin paljon runko kaikki erot voivat olla epäolennaisia, mutta ei silloin, kun käytetty seitsemän paikkaa, jossa Seat Alhambra se on kätevä tavaratila 325 litraa, melkein kuin Seat Ibiza. Jotain alle Seat Mii, tarjous Ford S- MAX ja Espace.

Käytännön näkökulmasta, Alhambra tekee myös sen liukuovet Liuokseen, jossa oli erittäin hyödyllinen ja kätevä, varsinkin jos automatisoida, koska voit tehdä kanssa takaluukku kolme mallia. Tavanomaiset ovet S-MAX ja Espace ovat erittäin suuria ja vapauttaa niin paljon tilaa kuin liukuvaa Alhambra, mutta siksi vaikeita aukko mennessä lapset tai ahtaisiin tiloihin.

Ei vain matkustajien näistä autoista kokevat, että he maksavat enemmän huomiota kuin tavanomaisessa sedans. Sen työn johdin Se on näissä Ford S-MAX, Espace ja Seat Alhambra ajoasentoon jotka on normalisoitu paljon ensimmäistä tila-, jonka kulmat on ohjauspyörän ja istuimen korkeus sinun piti tuntuu pakettiauton. Nykyään se on ohi ja omasta espace hänen avantgarde suunnittelu, Jos se ei sen korkeutta lonkat näyttää siltä, ​​että olimme nykyaikainen sedan.

Seat Alhambra myös hyvin luonnollinen. Siinä löydät täydellinen sopusointu muodot ja sijainnit istuin, ohjauspyörä ja vipu of muutokset ja vain muita merkintöjä, kuten syvyyttä hänen kojelauta ja suurempi korkeus, tunnet tila-auto perinteinen. Ford S-MAX Se yhdistää tunteita toisiaan, ympäristö tila-auto mutta lähempänä maata kuin Alhambra. Ja korkeus on kriittinen S-MAX. Se on auto alempi ja määritellään paljon dynaaminen jonka huomaat.

Ford S-MAX, Espace, Seat Alhambra

Ford S-MAX, Renault Espace ja Seat Alhambra: lähdimme

Yleiseen tuntemuksia Ford S-MAX on tila-auto suuri se tuntuu dynaamisempi ja reagenssin, Myös jonka hyvä koskettaa hänen jousitus ja osoite. tuntuu hyvin huiput, mutta myös erittäin mukava; lähettää paljon turvallisuus ja käyrä kääntyy nopeasti. Se tukee siten, jonka avulla voit ottaa nopeasti ilman vaikeuksia. Sways hyvin vähän ja hidastaa erityisen hyvin.

Renault espace Se on täydellinen osoite joka myös on erittäin helppoa ohjattavuus. Se on auto vähemmän kierrosta pyörän (Vain 2,1) ja että lisää kiertue Se on pisin, mitä arvostaa erityisesti tiukimmat kulmat kaupunki ja vaihtokulkutie of pysäköinti. Tällä kertaa sinun täytyy omaksua suuri ohjattavuus. Tavalliseen tie kaartaa eivät tunne korotukseen suunta oli 4Control Laguna GT, suora jopa vaati ohjaus pienet liikkeet ohjauspyörän. espace tulos nopea ja kevyt ohjaava, mutta hyvin edistyksellinen tie. Kuten mennä nopeampi kaarreajo, Se tarjoaa osoitteen paljon turvallisuutta. paremmin hallita tulo- ja kaarevaa reittiä kuin kilpailijansa kun aloimme flirttailla rajansa. voit muutos hänen käytös eri ajo profiileja, jotka muuttuvat myös herkkyys iskunvaimentimet. Mutta aina tuntuu mukava ja ketterä, joten sen paino ja koko eivät aiheuta haittaa.

Kaukana maksamisesta istuin Alhambra niiden space lahjat ja toiminnallisuutta dynaaminen pröystäilevä, ajo on käytännössä niin yksinkertainen ja vähintään tehokas niiden "pienikokoinen" kilpailijoita. Se on vähemmän suoraa ohjausta, ja siksi sinun täytyy kääntää ohjauspyörää enemmän, mutta alustassa ja tukee lähettämällä kiertue paljon luottamusta. Jos myös atenúas liikkeitä Valinnainen mukautuva vaimennus, tila urheilu, tunne on tuo auto dynaaminen ja hyvin tasapainoinen. Sen luonnollinen elinympäristö on kaikkea mukava ja mukava voit odottaa, jopa sen kilpailijat ovat pelin korkeampi vyötärö, joka ehkä vain arvostaa reitit hyvin torturous, kun on varmaa, että siellä sitä eniten agradecerías.

Ford S-MAX, Espace ja Seat Alhambra

Ford S-MAX, Espace ja Seat Alhambra: Dieselmoottorit 150- 180 hv

Emme löytäneet mekaanista tasa tässä vertailussa, mutta ei ole määritelty hyvin desvirtúas kutakin näistä minivans suunta. Automaattinen kuusivaihteinen muutokset Ford S-MAX ja Renault Espace Ne tuovat paljon iloa; ja erittäin dynaaminen Ford. laatikko Powershift muutokset kaksinkertainen kytkin, kuten EDC espace, se tuntuu nopeampi siirto eikä vähempää sileä, jolloin muodostuu joukko paljon suurempi moottori 2,0 TDCI 180 hv. moottori S-MAX Se antaa vastauksen paljon johdonmukaisempaa 1,6 dCi twin turbo espace. S-MAX Se on selvästi malli nopeampi moottori ja Renault Espace vähemmän nopeasti. On loogista, toisaalta mutta espace pullollaan ei 160 hv hänen "pieni" moottori voisi odottaa. Tässä mielessä, jotkut voivat olla kyseenalainen luvut kiihtyvyys Ranskan malli, varsinkin kun kuljet täysi kuormitus ja tämä on tila-auto 7 paikkaa voi olla monta kiloa.

Nämä ominaisuudet mekaanisten ja muiden on myös toinen käsittely: korkeampi kulutus, etenkin kaupunki (litraksi ja puolet) Ford S-MAX. Alhambra -muutos manuaalinen kuusi marsseja-puolustaa pätevyyttä lähetyksen Tällä moottorilla 2.0 TDI 150 hv se tuottaa paljon Pidin, hyvin hyvä vastaus ja paras kulutus, Sekä kaupunki ja maantieajossa.

Lopulta Seat Alhambra Se tekee hyvää muodossa perinteinen segmentti. Ford S-MAX, Muuten, malli, joka toisinaan tuntuu kuin palkkio hänen suurta laatu of jatkuva ja toiminta, yhdistää tila tila-auto ja dynaaminen of sedan Ei mitään. Jos tarvitset tila-auto, mutta pidät SUV, testi espace etujoukko.

Adblock
detector