Urban Honda EV Concept: en ny bil ikon for 2019

Urban Honda EV Concept: en ny bil ikon for 2019

Honda EV Concept Urban shadows hva gjelder teknologi og design vil bli en fremtidig elektrisk verktøy modellen kom på markedet i 2019.

Urban Honda EV Concept: elektrisk mobilitet studie for byen

Urban Honda EV Concept: elektrisk mobilitet studie for byen

Urban Honda EV Concept: elektrisk mobilitet studie for byen

Urban Honda EV Concept: elektrisk mobilitet studie for byen

Ikke se fin (en annen) og teknologisk konsept å leve. Som president og CEO i Honda Motor Co., Takahiro Hachigo, Urban EV Concept “Det er ikke en visjon om en fjern fremtid, og produksjonen versjon vil treffe Europa i 2019”. For nå er Urban EV Concept allerede en av de modellene som Honda har presentert på Frankfurt Motor Show 2017.

den Urban Honda EV Concept Det viser en veldig enkel utvendig design, veldig rent stier, men en eller annen måte også planer raffinement. Honda emblem er bakgrunnsbelyst i blått, en ny karakteristisk trekk vi ser i Honda fremtidige elektriske biler. foran Urban Honda EV Concept også flerspråklig prosjekter som hilsener eller råd for andre sjåfører på veien og rapporterer status for batteriet lade interaktive meldinger. På panseret selv er tilkoblingspluggen elektrisk ladning.

Urban Honda EV Concept

den Urban EV Concept er 10 centimeter mer kortere enn Honda Jazz 2018 (Dette er 4 meter lang). Dørene åpner i motsatt retning til marsjen, slippe en meget stor tilgang hull, selv om det virker mer lisens konsept. Synligheten er også veldig bra, på grunn av trang søyler og en brede frontruten som går langs fronten.

den Urban Honda EV Concept Den har en kapasitet på fire beboerne, distribuert to seterader en fortaus, hvor vi har forsøkt å skape en følelse av salong. Forsetene er trukket med naturlig grått stoff med rygger, puter og armlener dekorert med tredetaljer. For mye tre dashbordet er dekket, nemlig en bred konsoll der rattstammen, et sett med enkle kontrollkommandoer og hvor en stor widescreen hviler bor. Det har også side skjermen dører hvor bilder fra kameraer plassert i stedet for tradisjonelle speilene er anslått. En kuriositet i baksetet av Urban Honda EV Concept Det er å feste remmer i det midtre setet, en løsning som gjør det mulig for beltet å trekke seg tilbake før passasjerer å forlate bilen.

Urban Honda EV Concept

På den annen side, Urban EV Concept viser riss av sprettert i nær fremtid hvor mobilitet og hverdagen er koblet sammen. For dette har utviklet Automatisert Network Assistant, en avansert personlig assistent det driver lærer til å gjenkjenne følelser bak sine beslutninger. Systemet er klar til å foreslå alternativer og gi anbefalinger. I tillegg er det knyttet til den teknologi for elektrisk fremdrift Urban EV Concept (Merket har ennå ikke kommunisert til å respektere spesifikasjoner), Honda også vil presentere i Frankfurt et system av energioverføring (Power Manager) fullt integrert i stand til å administrere og etterspørsel strøm til nettet strømforsyningen ved hjelp av fornybar energi og elektriske kjøretøy batterier som er koblet til hjemme i spørsmålet. dermed Urban Honda EV Concept er ikke bare et kjøretøy “0” utslipp men kan fungere som en akkumulator av elektrisitet til husholdninger.

Adblock
detector