Repor på bilen: så lätt bort

Repor på bilen: så lätt bort

WD-40 smörjmedel kan ta bort fläckar och repor i vår kropp mycket effektivt. Vi analyserar detta mirakel produkt mångsidiga.Repor på bilen: så lätt bort

Mirakulöst elixir är WD-40. Det finns få Internetanvändare som har lovordat detta smörjmedel som har flera, och överraskande, användningar bland vilka inkluderar eliminera typiska och obekväma repor vilket ofta presenteras vår karossen.

Titta på den här videon, verkar det nästan ett mirakel: bara spraya detta smörjmedel ‘made in’ US och gnid med en trasa, som var en helt randig blir en ny fin innan. vanligtvis arbetar med dessa typiska repor gör oss en annan bil, lämnar sin målning souvenir i vår kropp. Men det finns mer: en användare talar om sina erfarenheter i en video prisar WD-40 och detaljer upp till 46 användningar. En av dem, sprayfärg rena vår kropp, perfekt medicin för rolig huligan som har ägnat sig åt lämna ‘varumärke’ i bilen.

Skapad 1953 av en industriell kemist US WD-40 han född att avfetta och förhindra korrosion raket, Det är dess aktiva ingrediens en flyktig viskös olja. Dess användning blev populär när det köpte ett företag i San Diego och började sälja den i stora mängder.

Förutom att rengöra mirakulöst repor eller färgfläckar, även det bidrar till att rena fläckar kvar av insekter de kraschar in i din kropp, för rena däck, för smörja och skydda gångjärnen på dörrarna till din bil eller korrekt bevara kedjorDet skyddar spännare och ger elasticitet till gummibanden. Om du också ta en titt på de många användningsområden utanför bilen, är slutsatsen tydlig: att ha en pott hemma kan vi spara en massa problem …

Du kan också vara intresserad

– Ta bort repor i strålkastarna med tandkräm

– Citroën lanserar sticker-scratch reparationer

Adblock
detector