DeLorean DMC-12, sportsbil fra filmen Tilbake til fremtiden

DeLorean DMC-12, sportsbil fra filmen Tilbake til fremtiden

Han kom dato. Denne 21 oktober 2015 er dagen hvor hovedpersonene i filmen Tilbake til fremtiden 2 DeLorean DMC12 lande sin flygende i Hill Valley.

DeLorean DMC-12, historie Car Tilbake til fremtiden

DeLorean DMC-12, historie Car Tilbake til fremtiden

DeLorean DMC-12, historie Car Tilbake til fremtiden

DeLorean DMC-12, historie Car Tilbake til fremtiden

Late

Amerikanske medier har bekreftet synet av en DeLorean DMC-12 Flying himmelen i Hill Valley (California). Inne var en eldre mann med merkelige sølv briller og to unge. Bilen har fire hydrofoilene enheter runde, ble det sett av noen lokale innbyggere som tar land. Uttaler til en California nettside, bekreftet en nabo som en av de unge ved navn ‘Marty McFly’ og de trodde han hørte fra fortiden.

Høres det kjent ut? Ja, det har endelig kommet dato, tidspunkt tidligere og nåværende møtes, filmatisk sett, selvfølgelig. Fans av trilogien ‘Tilbake til fremtiden’, regi Robert Zemeckis og produsert av Steven Spielberg, har 2015 merket med et rødt kors på sin kalender: for det første fordi den markerer 30-årsdagen for premieren på den første av filmene; og for det andre, fordi Denne 21 oktober 2015 representerer datoen Marty McFly og Jennifer Parker ‘Doc’ (Dr. Brown) reiser til sin fremtid siden 1985, nå presentere vår.

Hans reiser gjennom tid, som at du også lyd, oppstår i sagaen ombord i et delorean DMC-12, en bil med sin egen historie. Visste du at var i ferd med å skje i Spania? Vi vil vite mer i dybden Historien om ‘Gullwing’ flying (I fiksjon, selvfølgelig).

Visste du at …? Tilbake til fremtiden da han ble skutt, fikk regissøren ikke gi posten en oppfølger. På grunn av sin blockbuster, skjøt han den andre og tredje. Robert Zemeckis selv erkjent at det faktum av å se DeLorean flyr i siste sekvens av den første filmen var litt humoristisk vits. På grunn av dette, ble han tvunget til å gi kontinuitet i Tilbake til fremtiden 2 med tanken på å fly DeLorean.

Den DeLorean DMC-12 i Tilbake til fremtiden

Historien om DeLorean DMC-12

den DeLorean DMC-12 Det er verdenskjent for sin opptreden i de tre filmene Tilbake til fremtiden (1985, 1989 og 1990). Men årene før sin opptreden på den store skjermen denne spesielle design Sport og, fremfor alt, sin skaper, tilbrakte en ildprøve som førte til konkursen i DeLorean Motor Company. hans produksjon opprinnelige Det skjedde mellom 1981 og 1982 og bare de ble gjort 8,583 enheter.

Forventningene generert av sin skaper, John Zachary DeLorean, De ble ikke oppfylt som han ønsket: hans opprinnelige ideen var at DMC-12 ble solgt for ca $ 15 000; Til slutt regningen steg fra $ 30.000. I tillegg kvaliteter var ikke forventet, og motoren, en Euro-V6 PRV hadde problemer underpowered tilgjengelig (132 HK erklært). Også han hjalp i sin karriere som så John Zachary ble involvert i kontroverser og søksmål for gjeld og narkotika.

Men tilbake til opprinnelsen til DeLorean DMC-12: dens skaper, nykommer hans ‘midtlivskrise’ og fremmet industriell direktør i General Motors i 1972, bestemte han seg for at han ville være seg selv makt til å gi liv til nye idretter. han hadde Giorgio Giugiaro møter, fra Italdesign, å søke design ideer, og Lotus var ansvarlig for å lage sin chassis i en ‘Y’ hjelpe fremre og bakre underrammer. Alt dette førte til slutt til det vi vet: A svært personlige design, med måkevingedører og metallisk legeme ikke mer farge enn rustfritt stål.

DeLorean DMC-12 og dens skaper

‘Jeg er spansk …’ nesten

Produksjonen av DeLorean DMC-12 vil ikke begynne før 1981. Tidligere i oktober 1976 ble født den første prototypen. ser finansiering for dette prosjektet av et slikt omfang, John Zachary DeLorean søkt å installere sin fabrikk i et område hvor de kunne finne billigere anlegg. Puerto Rico, Detroit, Spania og Storbritannia kjempet for å oppnå denne milepælen.

i Spania, mye de hadde å si spanske forretningsmenn basert i USA, som talte på den tiden av nytt demokrati, mer åpne for utenlandske investeringer, og vil være i stand til å skape 2000 nye arbeidsplasser for bygging av idrett. Men problemene i vårt land når tildeling av utvinningstillatelser på grunn av gamle lover og engasjement av den britiske regjeringen til slutt førte til at fabrikken ble installert i Dunmurry (Nord-Irland).

den dreven økonomiske krav Mr. DeLorean hadde avsluttet når nyopprykkede til Margaret Thatcher kuttet flyten av penger. amerikanske forretnings Det skylder mer enn 138 millioner dollar, uten å betale skatt. John Zachary DeLorean ville dø i en alder av 80, etter å ha sett hvordan politiet og FBI tendens ham en juks på en narkohandel, for å bli tilsølt av polemikk i hans private liv og selv om erklært ‘persona non grata’ på de britiske øyer.

DeLorean DMC-12

Teknisk rekord DeLorean DMC-12C

– Dimensjoner (lengde / bredde / høyde): 4,215 / 1,855 / 1,140 meter.

– Battle: 2.415 meter.

– Vekt: 1230 kg.

– Motor: V6, 2,849 cm3, 12 ventiler, i bakre stilling.

– Effekt: 132 hk ved 5550 rpm.

– Par: 22,4 mkg ved 2750 rpm

– Girkasse: 5-trinns manuell, bakhjulsdrift.

– 0-100 km / t: 10,2 sekunder.

– Maksimal hastighet: 200 km / t.

– gjennomsnittlig forbruk: 12,4 liter / 100 km.

Du kan også være interessert

– Citroën i filmen som en stjerne på den store skjermen

– 7 super møte Movie (Video)

– Hollywood Legends auksjon av de mest populære biler av kinoen

– 5 filmer av motorsport som du ikke kan gå glipp av

Adblock
detector