Renault Captur Helly Hansen, den mest spennende versjon

Renault Captur Helly Hansen, den mest spennende versjon

Renault og norske klær firmaet Helly Hansen har gått sammen om å skape en spesiell limited edition liten ‘crossover’ av den franske merkevaren. Den nye Captur Helly Hansen mottar en Campero, hovedsakelig takket være tilsetningen av trekkreguleringssystem ‘Utvidet Grip’ touch.

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

den Renault Captur Det er en av de ‘crossovers’ liten (4,12 meter) peker i sitt segment, men Fraværet av 4×4 varianter grensene for mulig bruk off-road’. Den franske merkevare tar et skritt videre i denne retningen og markedsført fra månedene juni og september, i henhold til markedet, spesialvariant og begrenset den Captur, samtale Helly Hansen, som vil Camperas høyere kvaliteter.

For å gjøre dette, har Renault gitt sin lille ‘crossover’ med Kontroll drivsystem merkevare, utgitt i Scénic X-Mod 2013. samtalen ‘Utvidet Grip’ Det gir sjåføren tre måter kjøring: ‘Road’, ‘Loose Ground’ og ‘Expert’, alle av dem alltid i forhold og med forhjulsdrift bestemte dekkenes M + S ‘ ( ‘Søle og snø’, søle og snø).

Den første, ‘Road’, modus er aktivert som standard for bruk i asfalt. Den andre måten av ‘Soft bakken’, Det er ideelt for kjøring i ulendt terreng, såsom slam, snø eller sand, fordi selve systemet styrer motorens dreiemoment og bremser til forhjulene rotere hurtigere. den mode “ekspert” styrer selektiv bremsing av en av de to forhjul, men alltid slik at den driver fri til å dispensere akselerasjon og full kontroll over dreiemomentet. The ‘Loose Ground’ -modus og ‘Expert’ funksjon opp til en maksimal hastighet på 40 km / t, som går automatisk den ‘Road’ -modus.

Renault Captur Helly Hansen

estetiske detaljer

Det vi har sett så langt det har å gjøre med den hensikt Renault Captur at føreren eller annen måte, ansiktet mer utfordrende terreng. Men detaljer om limited edition ‘Helly Hansen gå videre. Og den franske merket har inngått samarbeid med den norske firmaet sports fashion Helly Hansen å gi den spesiell touch.

På denne måten kan du velge to nyanser for utendørs bicolor, stole utelukkende med den Color ‘Red Desire’, i kombinasjon med en svart eller hvit ‘elfenben’ taket. Denne rød fargetone er også funnet i ulike detaljene i interiøret, der dominerer multimedia tablett med ‘R-Link’ system merkevare og berøringsskjerm karbonfiber setter på hjulet. De vil også tilby eksklusive skinnseter som standard utstyr.

Den andre colore tilgjengelig på Renault Captur Helly Hansen på utsiden er ‘Ivory Delhi’. Til dette må legges lavere trimmer platina grå ‘ski’, foran og bak, den 17 tommers hjul med diamant og svart finish plate HH til ære for signering av norske klær.

Vi mener

I fravær av all-wheel drive versjon av Captur -Laget i Renault-fabrikken i Valladolid vil nå det spanske markedet fra september -Om priser ennå confirmados- i denne nye limited edition heter Helly Hansen. Det vil bli assosiert med noen små mekanikere ‘crossover’ fransk: i vårt land er det markedsført med bensinmotorer 0.9 TCE 90 hk og 1,2 TCe 120 hk og diesel 1.5 dCi 90 hk.

Adblock
detector