Tartan Prancer, den värsta bilen någonsin

Tartan Prancer, den värsta bilen någonsin

Kan du tänka dig en plats full av absurda prylar minivan? Väl inte föreställa sig, här har du det. En okänd albanska tillverkare lämnade oss med öppen mun med sin första skapelse: Tartan Prancer. Även om inte allt var vad det verkade …

Tartan Prancer: den mest absurda bilen i världen

Tartan Prancer: den mest absurda bilen i världen

Tartan Prancer: den mest absurda bilen i världen

Tartan Prancer: den mest absurda bilen i världen

Utan tvekan, vi idag minns en av de mest absurda bil vi har känt i världenHans namn är Tartan Prancer och det var en bizarrada minivan som vi kom i Albanien och inkluderade en annons som du kan glädja och om igen. Utöver designlinjer som inte behöver eller in, Tartan Prancer är fylld med prylar lika absurt som casposos: Inga motsatta sidospeglar låter dig se något, men du ser dig själv titta i backspegeln, en fontän i mittkonsolen, fotboll stil askkoppar, armstöd och handtag öppnar oändliga absurditeter som mycket väl kan leda den ‘cani’ version av James Bond. Och allt i en familjebil specifikt.

Innan du undrar om du har rest tillbaka i tiden och har redan anlänt eller returneras, April Fool dag, kan vi säga att detta tillkännagivandet av den armeniska esperpento var inte mer än trailer i nyinspelningen av ‘vacantion’, den legendariske Harold Ramis film huvudrollen Chevy Chase (Clark Griswold) i vilken en far tar en familj till bästa nöjespark i USA att tillbringa semestern. I denna nya delen av filmen, som är en hybrid mellan remake och sedan Clark Griswold son, Rusty, spelas av ED Helms -‘The Hangover Vegas’-, saga bestämmer sig för att följa fotspåren av sin far att utforma en semester som hela familjen delta i Walley World. Och de gör monterade Tartan Prancer. Nu är allt passar.

Denna komedi, regisserad av Jonathan M. Goldstein och John Francis Daley, Det släpptes den 21 augusti 2015. Vad du kan inte missa den video som vi minns i dag?

Adblock
detector