PGO Cevennes, en moderne bil med vintage look

PGO Cevennes, en moderne bil med vintage look

De PGO Cevennes er et asaz fri tolkning av Porsche 356 Speedster, en bil, som over tid, har utviklet seg til å skaffe sin egen personlighet.

De PGO Cevennes, testet

De PGO Cevennes, testet

De PGO Cevennes, testet

De PGO Cevennes, testet

den PGO Cevennes minner Porsche 356 Speedster, det er ubestridelig, men under har det ingenting å gjøre. Det vi finner er en understell rette rør og kvadratisk seksjon, McPherson ordninger i begge ender, og at sentralt anordnet motor fremstilt etter … BMW. Dette er det samme blokkventiltronic 1,6 liter med flerpunkts injeksjon og turbolading, kombinert med en manuell seks relasjoner som oppmuntrer Mini Cooper S eller DS3 Racing (Resultater i nær fremtid) direkte transplantert til bakakselen PGO Cevennes.

PGO Cevennes: makt og letthet

Serien, PGO Cevennes lønner seg 184 hk, men denne testen enheten var litt spesiell; takket være flukt laget og andre tweaks har 199 hk. med en vekt av 999 kg, en kamp av 2,26 cm og sjenerøs sporvidde, kan du lett forestille seg den lille bombe at vi har hender.

Men lurer på en hvilken umiddelbart er om dette PGO Cevennes støtter bruke annet enn rabiat sport. Og faktisk er det. Å unngå de iboende egenskapene til vanskelig -fri modell, dårlig sikt, etc i urban bruk Det utgjør ikke mye av et problem som du blir vant. deres reduserte dimensjoner lette manøvrerbarhet, og til tross for den korte avstanden til bakken den overstiger humper og ujevnheter i veibanen enkelt. den suspensjon Det er, sammen med motorrespons, en av de lyseste stedene PGO Cevennes, med utmerket kompromiss mellom komfort og effektivitet. Clutchen er jevn og progressiv, ingen overraskelser, og motoren kan levere sin styrke ved det punktet av gass, ingen ører eller straffe de rundt oss. Men hvis vi mønsterdybde i en tid da vi er i nærheten av den røde sonen cuentavueltas. Dens akselerasjon er rett og slett djevelske …

PGO Cevennes testPGO Cevennes: en fryd å kjøre

derfor, føre den PGO Cevennes den ideelle scenariet er en virkelig godbit. På de svingete veiene i Cevennes (Frankrike) -den massivet som gir navn til modell-, kan opprettholde et høyt tempo. Som om det var en kart. Bakakselen bare utenfor asfalten å tvinge ham til å gjøre hans sjenerøse Michelin Pilot Sport møte fremragende-fordi ellers, selv rulle veldig fort, opprettholder det en utsøkt oppførsel til alle tider. Hvis din høyre hånd bare løse kort spak manuell girkasse (uten automatgir alternativ) er for ren glede det gir oss å håndtere, fordi denne motoren genererer nok dreiemoment til å gjøre uten at det i et bredt hastighetsområde. Effekten av turboladeren, hjulpet av en utløpsventil, er kjente i renteøkninger. Den Valvetronic synes alltid å be om mer, og mer og mer …

Men hvis det er på reise ting endrer seg radikalt. den PGO Cevennes avskyr motorveier er ikke for ham. Det høye støynivå som er avledet fra de fattige tak isolasjon gjør det umulig å holde en samtale eller høre på radio. Selv om interiøret er komfortable og godt gjennomtenkt og livet om bord er hyggelig, noen detaljer om PGO Cevennes De etterlater mye å være ønsket: Instrumenteringen er vanskelig å lese, spesielt om natten, og justering av taket kan bli mye bedre -i vår tur fra Barcelona til Ales ble utgitt to ganger, en gang i hele motorveien, med tilsvarende skremme med et koblingssystem for enkelt og utsatt for å mislykkes. Feilen ble løst etter et besøk, ikke til PGO prevista- fabrikken.

den PGO Cevennes, stjernen i serien, Det går veldig godt utstyrt som det sømmer seg deres pris (51,095 euro) servostyring, air conditioning, oppvarmet frontrute, vinduer og elektriske speil, radio-CD, navigatør, sentrallås … Ingenting av dette vil bli funnet i Porsche 356 Speedster som inspirerer deg, eller gjør din komfort, sikkerhet og dynamisk effektivitet. En annen ting er den autentiske sjarm, patina av gamle og alle. Men for smak, farger. Det er et spørsmål om personlige prioriteringer og bruk later til å gi. Og økonomien, selvfølgelig. Verdiene for tiden siterte Porsche 356 Speedster ikke engang kloke sammenligning. Men ikke bare på grunn av dette: PGO er ingen bil, men en moderne bil samling Jada, effektiv og moro med utseendet på en legendariske klassiske sports. Med alle de gode og dårlige som innebærer.

Adblock
detector