Opel Cross X: teste den nye urbane SUV Opel

Opel Cross X: teste den nye urbane SUV Opel

SUV minivan design og funksjonalitet. Vi testet Opel Cross X, en ny SUV som smelter mote bilde med høy belastning av praktisk og teknologi.

Opel Cross X: I juni salg nye Opel SUV

Opel Cross X: I juni salg nye Opel SUV

Opel Cross X: I juni salg nye Opel SUV

Opel Cross X: I juni salg nye Opel SUV

Opel sier at de siste årene har femdoblet tilbud og etterspørsel SUV, i mange tilfeller på bekostning av modellene minivan. Faktisk, urban minivan De har blitt minoritets modeller på markedet, og Opel har lidd i sitt eget kjøtt med sen Meriva. Rollen Meriva plukker den opp i dag Nye Opel Cross X, drikkevann fra kilder utforming SUV, men også å bevare den iboende beste løsninger minivans.

Et blikk kan være forvirrende den nye Opel Cross X med den fornyede Opel Mokka X, ikke bare viss estetisk likhet (spesielt sett fremover), også av størrelsen på begge modeller. den Cross X er neppe 63 mm kortere, 16 mm og 53 mm smalere lavere enn Mokka X (4212 x 1765 x 1605 mm generelle dimensjoner er Cross X), men dens endelige tilnærming er mer urban, mens Opel Mokka X forsterker ferdigheter og bilde av SUV. For eksempel, Mokka X Du kan ha firehjulstrekk og "kjole" hjul opp til 19 inches. den Opel Cross X foredler filosofien SUV med en mindre aggressiv eller sporty design, og hvorfor ikke, mer elegant. Opel Det gir opptil 9 kroppen farger og tre tak (svart, grå og hvit) å foreslå ferdig duotone. Han har også designet en C-stolpen som tar deg til visuelt se taket "flytende". Men ikke mangler noen få skritt fra slående hjul og en fargerik foran og bak beskyttere av understellet.

Opel Cross X

Inne, Opel Cross X Det føles veldig lyse og romslig i høyde- og lengdedimensjoner, selv for å føle mer i en kompakt ventilert for å bruke, som egen Opel Astra. Bredden er nærmere størrelsen på selve bilen. I bakerste rad, den Cross X Du kan ha en fest sete (60/40) og glide (150 mm), noe som gir tilbudet to fremragende seter (Tre, men med den begrensning i bredde), og på samme måte, for å få en overraskende trunk stand, variabel fra 410 liter (Med baksetet) til 520, eksepsjonell verdi (er reparapinchazos kit). Støvelen etasje støtter to høyder. På toppen, i flukt med ryggstøtten foldes tilbake, noe som resulterer i en meget åpen plass og flat bunn med en kapasitet 1255 liter.

Opel Cross X: Laget i Spania

den nye Cross X Det produseres i anlegget Aragon Opel av Figueruelas. Det er resultatet av et samarbeidsprosjekt med PSA, som også vil dukke opp før heller enn senere en ny Citroen C3 Aircross (Substituere C3 Picasso) og mellom sikt erstatning Peugeot 2008. Skjebne har villet at etterpå den franske PSA-konsernet har nylig kjøpt Opel, men prosjektet kommer fra før. Dette synergi, Opel Cross X Det tar nytte av en plattform og motorer PSA. Resultatet en veldig fin bil kommer på alle måter. den Cross X Det føles veldig behagelig, som like enkelt og trygt å kjøre. Du kan ikke ha glans av en Mokka X, men trafikksikkerheten trinn og føles smidig og manøvrerbar i byen. Alle mekaniske elementer (adresse, forandring, bremser, etc.) overføre kvalitetsstyring.

Opel Cross

Vi testet de tre mekaniske versjoner vil være tilgjengelig fra begynnelsen av sin kommersialisering (i 18,042 euro starter område). På den ene side den kjente og operative 1.2 Puretech bensin (Tre-sylindret, turbo direkte injeksjon) er delt inn i en versjon av 110 hk (10.6 sekunder fra 0 til 100 km / t og 4,8 l / 100 km) og en 130 (9,1 sekunder fra 0 til 100 km / t og 5,1 l / 100 km). Begge alternativene bevege seg med letthet og glede å Cross X og selv om denne motoren er dens akustikk og vibrasjoner, i noe tilfelle påvirker det generelt høy kjøreglede. Slipp 110 hk Det kan kombineres med en automatgir konvensjonell (for momentomformer) av 6-trinns også fra PSA, en kombinasjon som forsterker den samlede smak av modellen (11,8 sekunder fra 0 til 100 km og 5,3 l / 100 km gjennomsnittlige forbruk). PSA kommer også 1.6 Diesel 100 (11,6 sekunder fra 0 til 100 km / t og 3,8 l / 100 km) og 120 CV stopp-start (9,9 sekunder fra 0 til 100 km / t og 4,0 l / 100 km). Denne kraftige og avgjørende valg for den reisende har et rensesystem for additiv avgass.

Opel Cross X: mye teknologi

lasting teknologi den Opel Cross X Det er veldig høy. Overrasket over å se i dette segmentet B løsninger som trådløst ladepunktet for mobil, eller Full-LED lys med kurvefunksjon og kort-lang automatiserte endring. Også Hodet opp Skjerm eller rattet og oppvarmet frontrute. En av spesialitetene Opel, ergonomiske seter sertifiserte, er også til stede i Cross X. I tillegg til sine studert former, AGR seter De gir en forlengbar benk som bidrar til å bedre plass til større størrelser. Blant de rike utstyr tilgjengelig, også det gir en frontkamera som gjenkjenner trafikkskilt og linjer på veien og advarer oss om reglene i veien og banen tap. Kameraet er også i stand til å tolke en kollisjon eller ulykke og deretter aktivere bremsene automatisk.

Opel Cross X

Kjørestillingen er godt oppløst. Høydepunktet hofter Cross X Det er veldig naturlig og god opplevd kvalitet. Ifølge ferdig, Opel Cross X Den har en sentral berøringsskjerm 8 inches og en full tilkoblingssystem. Skjermen fungerer projektor for parkeringshjelp med sikt bakover av 180 grader varsler deg om kryss trafikk. Videre kan klemmene være synkronisert Apple og Android og har en WIFI-punkt.

Adblock
detector