Ford Fiesta Aktiv: dette er den mest Campero Partiet

Den nye generasjonen Ford Fiesta debuterer for første gang i historien til denne populære bilen Active, en Fiesta versjon med innslag av en SUV.

Aktiv Ford Fiesta, Fiesta SUV

Aktiv Ford Fiesta, Fiesta SUV

Aktiv Ford Fiesta, Fiesta SUV

Aktiv Ford Fiesta, Fiesta SUV

Hos Ford er de feirer … med premieren på den åttende generasjon av en av sine mest populære bilene på planeten. i Autopista.es Du må vite de viktigste detaljene i den nye Ford Fiesta 2017 (åttende generasjon langs 40 års historie), Men nå fokuserer vi på en av sine mest unike og attraktive versjoner: den upubliserte aktiv ferie.

For første gang i sitt fire tiår av livet, i størrelsesorden Ford Fiesta kan du velge en versjon med Campero sant berørings. dette originale aktiv ferie Det gir variasjon til en av bilene som kalles å være en hel selger i Europa. Konkret, blant deres identitet hoved~~POS=TRUNC funn mer takhøyde kroppen fra bakken –1,8 cm mer sammenlignet med andre versjoner-, flere fredningssoner spres utenfor og en nyttig og praktisk takgrindstenger.

Aktive Ford Fiesta, rivaler

Foreløpig er det få rivaler Ford Fiesta Aktiv. I likhet med Hyundai i20 Aktiv, Volkswagen Cross Polo og Dacia Sandero Stepway, den nye Ford Fiesta Aktiv Det vil bare bli tilbudt i variant tohjulsdrift (Front), forkaste av en hypotetisk tid og nesten usannsynlig firehjulsdrift versjon.

Ford Fiesta Aktivden SUV mote er en trendsetter blant slike som bilister, og at dette Ford Fiesta Aktiv (Ring ham hvis du vil, fest SUV) Vil tiltrekke seg oppmerksomheten til en rekke drivere. En annen av funksjonene er at hele serien aktiv Det vil bli inkludert som standard i den nye multimedia berøringsskjerm 8 tommers diameter, i likhet med skjermen av en tablett eller en neste generasjons smarttelefon drifts (i tillegg til den 8-tommers skjerm, resten Fiestaens varierer finner en noe mindre multimedia skjerm, 6,5 inches i diameter) .

med nye Fiesta Aktiv, Ford gir klarsignal til flere fremtidige lignende versjoner i andre biler i sin klasse, så det vil være en fokus Aktiv (Allerede eksisterte for noen år siden en Focus med visse krav offroad kalt Fokus X-Road og utviklet på vogn variant Sportbreak) og, hvem vet, enda en Mondeo Aktiv.

og motorer? I øyeblikket, Ford har ikke bekreftet thrustere som du kan velge nye Fiesta Aktiv. Husk at den 2017 Fiesta området vil omfatte følgende mekaniske alternativer: bensin, er basen på en ny tre-sylindret 1,1 liters motor i potenser av 75 og 85 hk; et trinn ovenfor, er det tre-sylindret kompressor 1,0 EcoBoost- tre strømnivåer -100, 125 og 140 hk plassert; og Diesel, to versjoner av 85 og 120 CV 1,5 TDCi blokken.