Citroen Mehari e-elektrisk: Mehari teste XXI århundre

Citroen Mehari e-elektrisk: Mehari teste XXI århundre

Citroen Mehari e-Electric er nytolkning av Mehari 1968, en enkel og lett cabriolet med ABS plast kroppen. Vi har allerede prøvd.

En test e-Citroen Mehari ny tid

En test e-Citroen Mehari ny tid

En test e-Citroen Mehari ny tid

En test e-Citroen Mehari ny tid

med en bilde som tydelig forbinder med Citroën C4 Cactus design, har galla merkevare tydd til produsent Bolloré elbil spesialist å gi liv til en Nye Citroën e-Mehari, bare 48 år etter utgivelsen av sin forgjenger. Designen er gjort ved å signere de to vinkeltegnene, mens plattformen og driv kommer fra Bolloré utdødd blå Sommer, selv monterer i fabrikken Breton konsernet PSA i Rennes.

den Nye Citroën e-Mehari Den har en lengden på 3,81 meters, en bredde på 1,87 m og en høyde på 1,65 m. som Original Citroen Mehari, all sin karosseri Den er laget plast, ha impregnering egen farge, slik at eventuelle riper som kan oppstå tilbringer mer ubemerket. I tillegg har den “minneeffekt”, hvilke plastmaterialer er i stand til å gjenopprette deres utseende og form deformasjoner ved lav hastighet virkninger. der fire farger, det tilbakekalling delvis av Original Citroen Mehari: Orange rød, turkis, gul og beige, som faktisk ser grå.

den panser den Citroen e-Mehari det er lerret, Kan velges i sorte eller appelsin plast vinduer og lateral bakre område og kan festes ved braketter. Alle deler er uavhengige, slik at vi kan bestemme seg for å fjerne de to tak, sidevinduer, bak eller tilbake på vilje. Logisk sin isolerende evne er svært begrenset, men vi hadde muligheten til å komme på en utsatt kjøring i regn og alt vannet som var inni var et resultat av å åpne døren for å få tilgang til innsiden. Men dette er ikke et problem, siden vanntett setetrekk, utviklet i TEP, kan du velge beige eller oransje-rødt, tåle dårlig vær. Det er også mulig vasker alt innvendig med en slange, svamp og såpe.

Citroen e-Mehariden inne Citroen e-Mehari Det er veldig enkelt, med en digitalt display i sentrum med svært begrenset informasjon som alle instrumentering. hans ergonomi er noe spesielt en meget høy kjørestilling, på høyre gir følelsen gå lavere, og fotbrønnen Det er, etter vår mening, for flat; noe som fortsatt slår mer når reisefølge. tilbake der plass for to personer, med lite plass til beina og hodet, mens i bagasjerom Vi har en ganske kubikkvolum 200 liter, de som blir med en annen 100 under sin etasje, og mer uregelmessige former, men kan blokkere åpningen.

E-Citroen Mehari, en elektrisk motor meget vellykket

Å drive Citroen e-Mehari ble det besluttet å ty til en 68 hk elektrisk motor, Det tilbyr stor glede å bruke og tilstrekkelige ytelser å takle overdreven slark for det formål den er utformet. Under vår test, på øya Ibiza, alle typer veier, noen av dem fast dekke, har tillatt oss å bevege seg jevnt raskere enn annen trafikk, selv på motorveier. Akselererer veldig bra opp til 90 km / t, til å bli litt til den når sin remolón begrenset hastighet på 110 km / t. Dessverre, det er ikke ment, og heller ikke teknisk mulig i fremtiden bli tilbudt med varme motoren. Det er en skam, fordi med bensinmotor 82 hk 1.2 Puretech ville være en fristelse.

den Citroen e-Mehari Den har batterier litium metall polymer (LMP), tørr type, med en autonomi homologert 100 km i extra syklus og 200 i extraurbano. I vår test rute, som vi vil dekke 100 km gjennom alle slags situasjoner -autovía, bred og smal sekundær vei, urbane transitt og i en felt- 2 timer, med en høy andel av gass, konvertible og oppvarming nesten til det maksimale, som har stor innflytelse på consumption- iden med et gjenværende område på 17 prosent. I en avgjørelse 16A Den lader hundre prosent i 8 timer, mens hvis det er 10A -Det mest vanlig i husholdninger– operasjonen er fullført i 13 timer. Det er ikke klar for rask lading utsalgssteder allerede se i mange av våre byer.

E-load Citroen Mehariden batteri den Citroen e-Mehari har en god energitetthet, er mindre sensitive og samtidig sikrere, men til gjengjeld har en autonomi Begrenset til litt over 48 timer uten å koble til nettverket. Den har en modus dvalemodus som tillater det å bli 3 måneder uten kostnad, men å gå tilbake til start systemet de har til å bruke rundt fire timer, så det er ikke i drift i dag. Hvis vi stoppet bilen uten å koble til nettverket og batterilading ned 10 prosent, Bolleré gruppe det ville kontakte eieren for å fortelle ham at hvis enda lavere kan være skadelig for den.

av dynamisk oppførsel, den Citroen e-Mehari Det er nærmere hva en bil gir en Quadricycle. Trenden er klart understyring, med en stadig tilstede intervensjon traksjonskontroll Hvis du ikke tråkker på gasspedalen kjærlig, men kjører med lette mens det tilbyr en god følelse sikkerhet for sine reaksjoner. Demping absorberer ingen stor kvalitet, men har rett mot bacheo komfort. Selvfølgelig, det gir en følelse av en stor SUV, med svak sidesvingninger legeme på veier med dårlig overflate. etter land nyte det enda mer, med bedre enn mange SUV off-road ferdigheter, med gode dimensjoner -den høyden på kroppen sin til bakken er 200 mm- og fantastisk Michelin dekk Latitude Cross -185 / 65R15-.

E-Citroen Mehari, må vente

Neste uke, og vil være tilgjengelig i Frankrike, av 25.000 euro, med alle trekkes hjelpemidler -a kjøp av elektrisk og EUR 3.700 for å levere en diesel brukt over 10 år kan være 15 000, noe som ville legge ytterligere 79 euro i måneden i husleie batterier. til Spania De har ennå ikke definert og ankomstdagen, vil være å sommer, eller dets pris.

Imidlertid tar man sikte på Citroen e-Mehari Det er å forsterke bildet av området Cactus Citroen C4, fordi med et volum på produksjon av 1000 enheter per år i hele Europa, i prinsippet mer ikke kommer til å bli gjort, vil det miste godkjenning av korte serier, og du må legge kollisjonsputer samt møte andre measures- vil ikke være i noen hvis høyvolum bilsalg. Det er et konsept bil beregnet for utleieselskaper, hoteller, feriebyer og enkeltpersoner som ser det som andre eller tredje bil for en andre fritidsbolig.

Du kan også være interessert

– Citroën e-Mehari av Courreges

– Citroen Mehari historie

Adblock
detector