T-Roc: Den nye Volkswagen SUV, nærmere

T-Roc: Den nye Volkswagen SUV, nærmere

Når det er bare litt over to måneder på å vite hva deres endelige versjonen, som vi har sett de første skisser av den endelige versjonen av den nye Volkswagen T-Roc.

Volkswagen T-Roc, skisser og første bildene

Volkswagen T-Roc, skisser og første bildene

Volkswagen T-Roc, skisser og første bildene

Volkswagen T-Roc, skisser og første bildene

For noen tid, vet vi at Volkswagen vil presentere sin Volkswagen T-Roc på Frankfurt Motor Show 2017 (Du kan finne de beste sedan biler), men fortsatt ikke vet hva deres endelige estetikk. Men og vi har sett de første skisser av den endelige versjonen, der vi kan sette pris på det sportslige og kompakte linjer og vår illustratør Schulte spådd.

Skisser skimte en tydelig påvirkning av Audi Q2, som den deler MQB-plattformen. likevel, den nye Volkswagen T-Roc vil fokusere på å være en full-size SUV som Volkswagen Golf, med større grad av habitability, off-road evner og bredere i stammen, og samtidig opprettholde lik den siste SUV Volkswagen Gruppe dynamiske fornemmelser, slik som Ateca eller Sete Skoda Karoq.

VW T-Roc skisse

Under vår test (på en pre-serien og kamuflert kroppen), hadde vi muligheten til å bekrefte disse følelsene, foruten å vite at den nye versjonen vil bringe under armen en last av teknologiske systemer fokusert både sikkerhet og infotainment inne i kjøretøyet.

svært bredt spekter

Som for sine motorer, kan den nye Volkswagen T-Roc velges med et bredt spekter av motorer, både bensin som Diesel. Blant de første, kan vi velge en 1,0 TSI 3-sylinder 115 hestekrefter, 1,5 TSI alternativ 150 hk og av sylindre og en toppende 2,0 TSI til 190 hk.

Som for alternativene diesel, den nye tyske SUV vil inneholde en 1.6 TDI 115 hk og 150 hk TDI un2.0. Men å se utseendet som har tatt segmentet, Vi forventer en sportslig versjon og selv om det i prinsippet vil komme med forhjulsdrift, enten muligheten til å montere firehjulsdrift i noen versjoner av Volkswagen T-Roc forkastes.

Du kan også være interessert i:

Volkswagen T-Roc: første video og bilder

Volkswagen T-Roc, vil den nye SUV kommer i høst

Nye Seat Fr Ateca, sportiest SUV

Adblock
detector