McLaren P1 GTR, alle data av hybridbeistet på 1000 hk

McLaren P1 GTR, alle data av hybridbeistet på 1000 hk

Den nye McLaren P1 GTR er den nye hybrid dyret skapt av McLaren Automotive, som ikke bare overrasker med sin futuristiske og aggressiv design, men også av sine tall: 1000 hestekrefter og mer enn 2,5 millioner euro. Sin offisielle åpning: på Geneva Motor Show 2015.

McLaren P1 GTR, alle bilder

McLaren P1 GTR, alle bilder

McLaren P1 GTR, alle bilder

McLaren P1 GTR, alle bilder

Hvis ‘sivilisert’ produksjon versjon av hybrid super McLaren P1 var allerede en teknologisk avfall, sin prototype versjon P1 GTR et steg opp. Presentert som en prototype til en håndfull privilegert fjor sommer i Concours d’Elegance i Pebble Beach (California, USA), har det britiske firmaet nettopp offentliggjort mer offisielle data og fotografier dette autentiske hybridbeistet, å bli offisielt presenteres og som en produksjonsmodell i Geneva Motor Show 2015 å bli holdt i løpet av de to første ukene av mars.

McLaren lover for ny P1 GTR en maksimal effekt av 1000 CV. I sine tekniske innvoller, ta sentrum scene motor bensin 3,8 V8 biturbo 800 hk og en elektrisk motor på 147 kW (200 HK). hensyn til P1 produksjon, som vil bli produsert bare 375 enheter, økt makt det er 84 CV, mens lysstyrken er en annen store fremskritt i denne superbil, som McLaren sier ny P1 GTR er opp til 50 kg lettere enn ‘normalt’ P1, takket være den økte bruk av materialer som karbonfiber, polykarbonat vinduer og titan nye eksossystem.

McLaren P1 inne GTRHvis din utvendig design er en utfordring for alle sansene, med en rekke innløp, et organ på bakken og en bakre spoiler mastodóntico størrelse, McLaren P1 inne i GTR ikke forlate deg likegyldig. Rattet er inspirert av den bilen MP4-23 Formel 1 sesongen 2008, som McLaren Han vant førertittelen hånd Lewis Hamilton. Fra denne brosjyren du kan konfigureres både strøm levering av de to motorene som noen viktige aspekter ved chassis.

den McLaren P1 seter GTR De er laget karbonfiber. Disse setene er spesielt utformet i henhold til kroppsplanen for sin heldige eier-pilot. Et bilde av en racing bil, har det belter med seks-punkt sele og anker.

Som vi annonserte for noen uker siden, estimert pris McLaren P1 GTR Det er 1,98 millioner pounds (rundt noe mer enn 2,5 millioner euro på dagens vekslingskurser). Som du kan se, garasjen av gudene på Olympen har et nytt medlem.

Adblock
detector