Test: Citroen C5 2,0 HDI Crosstourer plutselig ‘crossover’

Kanskje verken du forestilt seg, men C5 Tourer og lånes seg til å bli brukt som en ‘crossover’, selv om det bare av hvor mye det bidrar til den unike hydropneumatisk fjæring. Nå, bilde og siste si mer.

Test: Citroen C5 2,0 HDI Crosstourer plutselig'crossover'

Test: Citroen C5 2,0 HDI Crosstourer plutselig'crossover'

Test: Citroen C5 2,0 HDI Crosstourer plutselig'crossover'

Test: Citroen C5 2,0 HDI Crosstourer plutselig'crossover'

Jeg forstår at du fortsetter uten å akseptere det somcrossover ‘ når den første betingelsen er å være sikker på at denne Citroën C5 Crosstourer, og noen modell som søker, forutsatt en firehjulsdrift, ferdigheter, men på den annen side bringer hans Hydractive III +, og ønsket mer enn én ‘Crossover’ og SUV markedet, inkludert mange av de merkene og spesialiserer seg på dette feltet.

Citroen C5 CrosstourerEtt av særtrekkene ved ‘Crossover’ er din større bakkeklaring, som oppnås ved å heve kroppen til å overvinne hindringer off-road og være i stand til å rulle lettere over veier med mye snø. I det sistnevnte tilfellet, er åpenbart en prioritet firehjulsdrift, men hvis du er ute etter en ‘Crossover’ "rainfed"Tror jeg det er ingen annen modell beste på markedet denne C5 Crosstourer. Ikke kast enten for ekstreme vinterforhold, fordi noe så enkelt som installasjon a posteriori bestemt vinterdekk eller en blandet kan gi deg en overraskende pluss motoriske ferdigheter og sikkerhet … og poste ‘Crossover’ Markeds ham at du kan sitte på en planering og justerbart oppheng høyde.

Hidractiva III +

dette navnet Citroën hans hydropneumatiske fjæring, en Teknisk merkeikon som hun hadde premiere denne DS "hai" og hvis patent de selv Rolls Royce og Mercedes bruk, før de utviklet sine egne pneumatiske suspensjoner. Jeg er blant dem som tror denne suspensjonen blir bortkastet ved den samme Citroën, nå bare tilgjengelig i enkelte versjoner av C5 … og ingen DS5. Men det er en annen historie.

i denne Crosstourer, fra utgangsstillingen (15 mm høyere enn C5 Tourer til 70 km / t, deretter ned de 15 mm for å bedre stabilitet og aerodynamikk), kan du velge et tastetrykk en høyere posisjon (40 mm til 40 km / t), rulle med noen mangel på respekt for spor eller veier svært humpete og duTA 10 km / t, kan du laste opp ytterligere 20 mm, for en bakkeklaring på 210 mm (Som store SUVer), fremføring av reneste stil "all-terrain". en 4. plass Den lar deg nedre fra en normal stilling 50 mm, i dette tilfellet, fremme tilgang kupeen og stammen.

Citroen C5 CrosstourerTil alt dette, holder alltid selfleveled kroppen og du endelig presenterer henne med en tilpasning til de faste og belastning gjør circules av asfalt med en svært høy komfort og ved ujevne overflater, forhånd uten at dette går lavt Car (beskyttet litt med forsvar).

Uansett høyde, har det to nivåer av dempning, med Sport-modus demper fleksibiliteten til denne suspensjonen når du rir sterk veien, bedre tid nøyaktighet. hans traksjonskontroll, avhengig av måten å miste motoriske ferdigheter, forstå hvis du rulle gjennom søle og snø og tilpasser lover handler om du hjul asfalt. Det vil ikke være en 4×4, men en utmerket 4×2… bør ikke bære vekt og en mekanisk friksjonshjul drive kanskje du bare trenger "2 ganger" per år.

Gjør denne versjonen har til å koste deg Citroën… Jeg tror. Kommer nær avskjeds av dette C5 generasjon for å møte økende etterspørsel og på noen måter føles veteran bil. Hvis for fremtiden C5 generasjon ta hensyn til for å gjøre en ‘Crossover’ først, tror jeg vi vil ha en svært interessant bil. Bare tenk at du kan selv innlemme en firehjulstrekk …