BMW 3-serie Gran Turismo 2016: Interessant renovering

BMW 3-serie Gran Turismo 2016: Interessant renovering

BMW 3-serie Gran Turismo præsenterer nogle mindre designændringer, forbedrer udstyr i mængde og kvalitet og forfiner sin mekaniske til at opfylde denne anden kommerciel fase.

BMW 3-serie Gran Turismo, image og opdateret udstyr

BMW 3-serie Gran Turismo, image og opdateret udstyr

BMW 3-serie Gran Turismo, image og opdateret udstyr

BMW 3-serie Gran Turismo, image og opdateret udstyr

BMW 3-serie Gran Turismo er en af ​​disse ejendommelige biler på markedet, en model, der er ud over det sædvanlige, eller hvad vi har assimileret som standard eller konventionel. BMW anvender sin pålydende GT mange løsninger sedan, Touring coupe og den serie 3 /4, at forme og funktion til en model, der fusionerer elegance, sportslighed og funktionalitet alle disse krop varianter. I Spanien har vi undladt at sætte pris på, men i Tyskland, USA og Kina, dets vigtigste markeder. I Tyskland én ud af seks serier 3 Det sælges Gran Turismo og på alle markeder har det været en model der har tiltrukket mange kunder fra andre mærker.

den BMW 3-serie Gran Turismo er varianten større den serie 3 (Længde går op til 4,82 meter). Det er klart mere længde, bredde og højde de øvrige organer; også det har den længste akselafstand og alle variant opstår større bagagerum, mere plads til bagsædepassagererne og højere hofte punkt højde. I god beboelighed må også tilføje en følelse af rummelighed den giver. hans gate Automatiseret frigiver en enorm lastning munden; porten selv er vært for en sports optrækkelige spoiler og dørene undvære ramme, som den coupé.

BMW 3-serie Gran Turismo

nu BMW det er blevet opdateret med den hensigt at genopfriske din billede og forbedre kvalitet opfattede 3-serie Gran Turismo. Ændringerne er subtil. den fyrtårne, nu Fuld LED, De giver det endnu et kig, ligesom piloter bag, lige LED-teknologi, Tegning nye lette strøg. den paragolpes ændre sig lidt. Fronten er udstyret med nye afsætningsmuligheder med Sport færdig køling. Ud over den Sport online, målstregen opretholdes Fordel, Luksus og M Sport. Kom ny og mere farver af karrosseri og fælge og inde mere lister Hvorfor vælge træ og materialer og finish strengere for at forbedre visuelle kvalitet og opfattede 3-serie Gran Turismo. Den centrale display har ændret sit design med samme formål. Hvis BMW som en god mulighed listen er uendelig, er der flere konfigurationsmuligheder.

fem Diesel og tre benzinmotorer gøre mekanisk tilbud 3-serie Gran Turismo. Den diesel serien er artikuleret i 318d (150 hk), 320d (190 hk), 325 d (dobbelt turbo 224 hk og 335d (biturbo og 6 cylinder 313 hk). De to første annoncerede store fremskridt i effektivitet: 4,5 og 13,8 procent mindre henholdsvis kombineret gennemsnitlige forbrug, som indstille både i 4.3 l / 100 km med valgfri ændring 8 speed Steptronic. i 325d og 330d forandring Steptronic er standard. Den benzin rækkevidde er opdelt i de nye trosretninger 320i (184 hk), 330i (252 hk) 340i (6 cylinder 326 hk). XDrive firehjulstræk er standard på 335d og 320d valgfri på, 330d og al benzin.

Du kan også være interesseret i:

– Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

– Sammenligning: BMW 3-serie GT vs BMW 3-serie og BMW 4-serie Gran Coupe

– BMW 750D, den mest kraftfulde dieselmotor BMW: 4 turbo og 400 hk

Adblock
detector