2017 Toyota GT86: pris for Spania

2017 Toyota GT86: pris for Spania

2017 Toyota GT86 kommer med en mer aggressiv design og chassis justeringer. Det opprettholder den samme kraften, men hva skiller seg ut er dens konkurransedyktig pris.

Toyota GT86 2017 og renovert salg Toyota coupe Boxer

Toyota GT86 2017 og renovert salg Toyota coupe Boxer

Toyota GT86 2017 og renovert salg Toyota coupe Boxer

Toyota GT86 2017 og renovert salg Toyota coupe Boxer

Toyota har forsterket noen av de viktigste punktene i GT86 den første store oppdateringen til sine store idretter, som kommer til markedet på en startpris på 32,990 euro for versjoner med manuell girkasse. Selv om ikke annonsert nye funksjoner, Toyota foredrag om sin offisielle dokumentasjon vurderinger for å forbedre dreiemoment og være i stand til å gi maksimal effekt, om lag uendret 200 hk, for et bredere spekter av turtall.

De vil heller ikke være synlig noen av forbedringer påført på chassiset til Toyota GT86 2017, med flere sveise flekker på de bakre hjulhusene nye tykkere bakre felt som forbedrer vridningsstivhet og nye fjærer de varsle en progressiv oppførsel. På det tidspunktet, vil bunnen av den nye fremre og små ledeplater på sidene gjør at luften mer effektivt å omgi kjøretøyet, noe som antyder en bedre ytelse ved høy hastighet. Også inkludert i kjøre nøkkelen fornyet stabilitetskontroll VSC, med en mer ettergivende ‘Spor’ -modus som vil glede de mest dyktige tillate bedre glidning av den bakre åpningen i utløpsgassen fra kurvene lederne.

2017 Toyota GT86Stilistisk den ny Toyota GT86 2017 tilbud mer aggressive designen, med kraftigere støtfangere, lave og mest effektive fra aerodynamisk ståsted og en hekkspoiler aluminium lakkert svart for å holde seg sterkere til bakken toget bakre deksel. Innvendig, i tillegg til en ny mindre ratt introduseres en ny TFT-display og 4.2 “, som øker den informasjon som gjør føreren. Nå viser forbruk, gjennomsnittlig hastighet, oljetemperatur og passende data til å rulle på spor og rundetiden eller de G-krefter som bilen utsettes for.

Komforten og kommunikasjonsutstyr har også blitt tatt hensyn til, slik at 2017 Toyota GT86 nå har Toyota Touch 2 med multimedia skjerm 6,1″, Bluetooth 3.0-tilkobling, nettleser Toyota Touch 2&Gå med avanserte funksjoner og programmer som har tilgang til gratis oppdateringer i løpet av de første tre årene.

den 2017 Toyota GT86 Det er nå tilgjengelig i den offisielle forhandlernettet Toyota Spania, fra 32,990 € eller 386 € per måned med Betal per Drive, betalingen formelen for bruk av Toyota Spania.

Du kan også være interessert

Toyota GT86 Så skal

Toyota GT86, Mazda MX-5, Nissan 370: uforfalsket moro coupe format

Adblock
detector