quattro Audi vs BMW xDrive, hva er bedre? (Video)

quattro Audi vs BMW xDrive, hva er bedre? (Video)

¿Tortilla med eller uten løk? Pizza med ananas: ja eller nei? Stranden eller fjellet? ¿Star Wars eller Star Trek? Har Windows eller Mac? Fra alle byene eller landskapet? … Quattro eller xDrive?quattro Audi vs BMW xDrive, hva er bedre? (Video)

Livet er fullt av debatter rundt dikotomier som deler menneskeheten. Innen teknologi ikke slipper dem, noe som er et paradoks når, angivelig søker teknologi for å forene mennesker. Og bilverdenen er ikke annerledes: Debatter som ‘¿Diesel eller bensin? lenge de kommer helle elver av blekk. Selv om dette virker å være løst i nyere tid.

Men spørsmålet som vi snakker i dag er ganske langt fra løst. Vi analyserer styrker og svakheter firehjulsdriftsystemer Audi og BMW, den Quattro og xDrive, henholdsvis.

Selv om det vil være anmeldelser for enhver smak, og annonsering teknikker både tyske bedrifter søker-og consiguen- appell til den emosjonelle delen av hver enkelt av oss å ikke begrense oss til rent tekniske aspekter, noen mennesker ønsket å ta debatten mer der. Youtube Channel Car Throttle Han har utdypet den subtile forskjeller mellom ett system og en annen for å bestemme Hva som fungerer best. Og det har lansert sin analyse i videoform.

Opp til deg å se videoen som vi foreslår og trekke dine egne konklusjoner. Hva tror du? ¿Traction Audi Quattro eller BMW xDrive?

Du kan også være interessert

Duellerende fremtiden og nye SUV: Audi og BMW X2 Q2

Alle biler med firehjulsdrift eller fire hjul

Audi og quattro firehjulsdrift fungerer ultra

Total trekkraft quattro Audi, en suksesshistorie

Adblock
detector