Kinas nye elektriske sport: skjelver, Tesla

Kinas nye elektriske sport: skjelver, Tesla

Flere kinesiske bilprodusenter utvikler interessante elektriske sport, en hel órdago referansemerke: USA Tesla.

Kinesiske biler som kan være rivaler Tesla

Kinesiske biler som kan være rivaler Tesla

Kinesiske biler som kan være rivaler Tesla

Kinesiske biler som kan være rivaler Tesla

Tesla er en pioner og vellykket produsenten i verden elektriske biler det er en realitet, men det betyr ikke at andre merker ikke kan plasseres over den gigantiske som i dag, noen av bilene utviklet elektrisk fremdrift med større selvstyre i markedet. Vi har noen modeller av kinesiske selskaper som kan møte Tesla i fremtiden.

K50 Motor Qiantu

K50 Motor Qiantu

Beijing CH-Auto Technology selskapet ledende prosjektet søker å bringe til markedet en rekke elektriske biler med en kropp laget av karbonfiber og aluminium. Hovedattraksjonen er at den opprinnelige prisen K50 Motor Qiantu fravike 93.000 euro, en kostnad svært lik den Tesla Model S, og mye lavere enn tilsvarende modeller funksjoner som BMW i8 hybrid. Vi må vente å se det endelige ytelsen til serieproduksjon modell og autonomi, slik at vi vet om det vil være en klar rival Tesla.

BAIC Arcfox-7

BAIC Arcfox-7

En annen som ønsker å være stor i verden av elektrisk bil er BAIC Arcfox-7, som er eid av den kinesiske produsenten, men har blitt utviklet av spanske ingeniører Campos Racing. dette superdeportivo Det tar mye av grunnlaget for elektriske biler formel E, gi strøm 603 CV, en batteripakke på 6,6 kWh og en estimert autonomi 300km. Dette ville gjøre Tesla rival, selv om det virker som pris, kan i seg selv være høyere i tilfelle av modellen BAIC.

Techrules

Techrules at96 og GT96

Techrules, Samtidig presenterte han de Techrules at96 og GT96-modeller, i stand til å drive seg selv gjennom et elektrisk system bestående av seks motorer, fire for bakakselen og to for foran. Selv om det i dette tilfellet snakker vi om med utvidet rekkevidde elektriske biler, siden de har en forbrenningsmotor av rotasjonstypen -teknologien som brukes ved Mazda noen år siden, men at denne produsenten ikke benyttes til direkte overføring, men gjør dette for å lade batteriene gjennom en lignende turbin som innbefatter fly. Fordeler og autonomi som tilbys av disse bilene er klart bedre enn de av Tesla og de andre bilene som er nevnt i denne artikkelen, fordi de har denne fordelen. Dette betyr ikke at de kan være et alternativ til Tesla alternativ til elektriske batterier alene kan gi større autonomi.

Leeco LeSEE

Leeco LeSEE

Den Leeco LeSEE er en prototype elektrisk bil ser rivaliserendeTesla. Således diskuterer som omfatter selvstyrte drivsystemer og høy ytelse som en maksimal hastighet som overstiger 200 km / t. Autonomy og pris at vi kunne ha noen flere detaljer, men det kan være en klar forpliktelse til å møte en ikke altfor fjern fremtid.

Adblock
detector