Volkswagen Touareg 2018: første data og bilder av den nye SUV

Volkswagen Touareg 2018: første data og bilder av den nye SUV

Nedtelling til premieren på den nye Volkswagen Touareg, den store SUV av det tyske firmaet. Det vil debut i september, men her er en forhåndsvisning av hva det vil bli.

Den nye VW Touareg kommer i november 2017

Den nye VW Touareg kommer i november 2017

Den nye VW Touareg kommer i november 2017

Den nye VW Touareg kommer i november 2017

Siste timene og siste minuttene av tuning den Nye Volkswagen Touareg, den tredje generasjon stor SUV av det tyske firmaet. Ifølge den nyeste informasjonen som Autopista.es har sin verdenspremiere vil finne sted på den kommende Frankfurt Motor Show som arrangeres i midten av september for å starte selge kort tid etterpå (i november).

den designe Volkswagen Touareg 2018 Det vil være en av de store endringene i den nye generasjonen fra modellen den erstatter. Ikke forvent en stor estetisk revolusjon, siden mange av de stilistiske funksjoner som allerede er sett i den siste leveransen VW Tiguan og Arteon saloon, vel stede utenfor Touareg (Som fremstillinger av vår illustratør C. Schulte). den frontal området, for eksempel, den har mange likhetstrekk, mens den ene iden fatter visse detaljer Tiguan men mer robuste og merkede former.

VW Touareg 2017VW Touareg 2018: Teknologisk Interior

I første omgang, indre av VW vil inneholde konfigurasjon fem seter. Husk at i SUV utvalg av det tyske firmaet, kan du nå finne en bil av denne typen med et interiør for sju beboere (Den nye VW Tiguan Allspace). Knyttet til stilen vedtatt av interiør, Dette kan vi krysse av teknologisk og minimalistisk med stor digital skjerm bak rattet -12.3 inches størrelse-som en av sine viktigste forskjellene. Ikke gå ubemerket av den nye head-up display projection system relevant informasjon på frontruten, pluss nye berøringsskjermen multimediasystem plassert i det sentrale området av dashbordet.

Lovers tilkobling De kan bruke de fleste av sine Apple eller Android-enheter inne i den nye VW Touareg, takket være gjennomføringen av den siste utviklingen av systemet MirrorLink. Gest anerkjennelse system driver, områder trådløs lading (Induksjon) for mobile enheter, elektrisk justerbare seter med massasje funksjon (avhengig av versjon) … teknologi, komfort og sikkerhet skal reise følgesvenner ombord Touareg 2018, en SUV som også vil inneholde noen kjørefunksjoner semiautonomous som den nye utviklingen av en adaptiv hastighetskontroll med automatisk hastighetskontroll og avstanden til forankjørende kjøretøy.

VW Touareg 2018Volkswagen Touareg 2018: Noen sentrale tekniske punkter

i Volkswagen-gruppen De er klar: synergier, synergier og flere synergier. I tilfelle av stor SUV, i sin nåværende område du kan finne biler fra slike som Audi Q7 og Porsche Cayenne. Nettopp disse to modellene vil tjene som utgangspunkt for den tekniske utviklingen av ny generasjon VW Touareg.

Hensyn til sine ytre dimensjoner, er det forventet at den VW Touareg 2018 Du har en tilsvarende lengde til dagens modell (omtrent 4,8 meter; Det minnes om at den nye Tiguan Allspace måler 4,70 m og 4,49 m Tiguan). Som for motoren område, vil den tredje generasjon av SUV tysk har flere versjoner av bensin, diesel og hybrid motorer fire TSI sylinder varianter av adgang til bensin, i tillegg til kraftigere utgaver V6 både diesel og bensin . Det hybrid variant all sannsynlighet bli kalt GTE (plug-in hybrid) og det kan være lik den som driver den Passat (i salong, er den maksimale effekt 218 hk).

Du skjønner, med alle disse argumentene Ny VW Touareg 2018 Det vil bli, uten tvil, i alle flaggskipet i den tyske firmaet, et privilegium deles med ikke mindre imponerende Arteon.

Adblock
detector