Nya SEAT Leon Supercopa LR, långa loppet

Nya SEAT Leon Supercopa LR, långa loppet

SEAT Sport har lanserat en intressant variant av den framgångsrika Seat Leon Supercopa, är det LR, eller långa loppet, en utveckling av kraftfulla och sportiga Super nu med 330 hk och sekventiell förändring.Nya SEAT Leon Supercopa LR, långa loppet

i PLATS De slutar inte. Den officiellt lag WTCC Det är redan i Brasilien debut i helgen som världsmästare, och SEAT Sport De inte sluta arbeta och starta nu Två nya varianter av Leon Supercopa, den “LR” och “Super MK2” . Baserat på Leon Supercopa, SEAT Sport Den innehåller så stora förändringar som en ny elektronisk styrenhet som utvecklar 330 hk . För att korrekt smälta effektökning är viktigt att ha en ny broms kit med nya skivor och bromsok större än tillåta användning av piller tjockare så att du kan arbeta längre, mer kilometer med samma tabletter, en särskilt lämplig lösning för uthållighetstävlingar eller 24 timmarna.


Den kanske viktigaste förändringen, och även den mest efterlängtade av de vanliga piloterna SEAT Leon Supercopa är sekventiell växellåda. Lion har en sekventiell manuell växellåda Hewland med traditionell växelspak, inte med ratt paddlar. Den nya växellådan innefattar en reduktion i vikten av fordonet i det främre området av 40 kg. Endast tack vare denna ändring bilen och vinner många heltal i konkurrenskraft, eftersom “set up” genom att ha mindre viktförändring jämfört med föregående tåget, vilket gör bilen ännu mer flexibel i kurvan. Den sekventiella växellådan hjälper till att behålla mycket bättre bilen vid inbromsning, så att piloten inte straffa både bromsar, en annan avgörande faktor för löpning faktor. Dessutom innehåller lådan många potentiella förändringsförhållanden, och varje förare / team kan fastställa lämpliga utveckling för varje bana. Just nu tekniker SEAT Sport kommer att ge växellåda med två möjliga utvecklingar, en lång vilket ger en topphastighet på 240 km / t, och en annan kortare vistelse-at 170 km / t.

den nya SEAT Leon LR kommer inledningsvis att säljas i två versioner, som kallas V8PS000000 SUPER COPA LEON 2009 LR, som är den fullständiga versionen och omfattar tre satser: motor, bromsar och förändring, och kommer att kosta 83,100 euro. Och den så kallade V8PS000001 SUPER COPA LEON 2009 – 330. I denna version har Leon Supercopa kraft kit och broms kit, men behåller DSG, att om med 330 hk under motorn. Priset är 68,400 euro.
SEAT Leon Supercopa MK2
Den MK2 är den modell som kompletterar den nya serien, och är inget annat än förmågan att omvandla någon av de “lejon” och marknadsförs av Super SEAT Sport . SEAT tekniker kräver att motorsatsen med broms kit, nödvändigt för att upprätthålla den ökade prestanda är inkorporerad, med bibehållen DSG. På samma sätt kan du också utföra fullständig omvandling i “Långa loppet” med sekventiell förskjutning, alltid kopplat till effekt kit och bromsar. I dessa fall, kit och deras priser är som följer:

STRÖM KIT OCH BROMSAR
– Ny växel förbättras.
– Injektorer.
– Bränslepumpens högtryck.
– Intercooler rör för installation.
– stöds främre bromsok.
– stöds bakre bromsok.
– Bakre bromsskivor.
– Pads fram och bak broms.
Ungefärligt pris: 7300 euro

KIT SEAT León LR Long loppet
– Satsen innehåller kraft och bromsarna som beskrivits ovan.
– Hewland sekventiell växellåda (kortare eller längre utvecklingar)
– Drivlina, tryck och svänghjul.
– uppsättning förändringar Lever
– Pedalier koppling.
– Cut-off ledningar
– Bultar och rör.
Ungefärligt pris: 26.800 euro

Under utföra omvandlingen av en Supercopa en LR, SEAT Sport rekommenderar en standardmotor översyn för bilar över 4500 km, med ett pris på 1,557.31 euro. Med denna revidering skulle montering av motorkomponenter vara fri. Intresserad, kontakta Xavier Carrasquilla, Tel. 34 937731875. [email protected] eller Laura Brullas Tel. 34 937 733 399, [email protected]

Adblock
detector