Renault Trafic SpaceClass, lyx transport upp till nio platser

Renault Trafic SpaceClass, lyx transport upp till nio platser

Den nya Renault Trafic SpaceClass har presenterats vid filmfestivalen i Cannes. Du kommer att nå marknaden i september.

Renault Trafic SpaceClass i foton

Renault Trafic SpaceClass i foton

Renault Trafic SpaceClass i foton

Renault Trafic SpaceClass i foton

den 70 upplagan av filmfestivalen i Cannes (Frankrike) Han bevittnade presentationen av Renault Trafic SpaceClass, en modell upp till nio platser kapacitet som Renault faller rakt på marknaden high-end fordon för passagerartransport, där lyx, komfort och rymlighet De är de dominerande anteckningar.

Det enda problemet är att kunderna intresserade av New Renault Trafic Class Space De kommer att behöva vänta tills efter sommaren för att beställa eftersom Renault planerar att denna version kommer att marknadsföras i september.

Renault Trafic SpaceClassden Renault Trafic SpaceClass kommer att lyfta fram modularitet när anordna platser i den andra och tredje rader, som gör det möjligt i sin katalog finns upp till femtio olika konfigurationer med hög nivå av utrustning inklusive bland annat sobretintadas månar, diamantskivor, klimatkontroll, USB-uttag och 220 volt, individuella läslampor LED och läderklädsel.

Bland de tillgängliga konfigurationer Renault kommer att erbjuda möjligheten att införliva svängbara säten, en lösning som kommer att förvandla fordonet in i en mobila kontor.

I området på instrumentbrädan, Renault Trafic SpaceClass kommer att innehålla läderklädda ratten, skär i krom och svart satin, sju tums skärm navigationssystem Medianav Evolution eller Evolution R-Link Android Auto och backkamera valfritt.

Adblock
detector