Jaguar XF 2015: video, foto's en gegevens van de tweede generatie

Jaguar XF 2015: video, foto’s en gegevens van de tweede generatie

kwalitatieve en kwantitatieve sprong die Jaguar XF maakt met 2015, de tweede generatie van zijn premium midsize sedan. In de technische genen, wijst hij op het massale gebruik van aluminium en een duidelijk engagement om de technologie.

Jaguar XF 2015: foto's en gegevens van de tweede generatie

Jaguar XF 2015: foto's en gegevens van de tweede generatie

Jaguar XF 2015: foto's en gegevens van de tweede generatie

Jaguar XF 2015: foto's en gegevens van de tweede generatie

2015 ziet er naar uit het jaar van de saloons voor jaguar. De klinkende en ongekende première van de nieuwe XE-its toegang model om te concurreren met rivalen zoals de Audi A4, BMW 3 Serie en Mercedes C-Klasse zal de continuïteit te hebben met de organisatie van de nieuwe generatie -de tweede– de XF.

De komst op de markt van Jaguar XF 2015 Zal optreden langs de herfst, maar eerst zal een prominente rol in het hebben New York Hall -Het wordt gehouden van 1 tot 12 april in de grote appel. De eerste en belangrijkste kwaliteit van nieuwe XF in hun genen, omdat de massagebruik Aluminium (Net als de XE) In de constructie direct gevolg een belangrijke gewichtsvermindering, tot het punt dat de Britse ervoor zorgt dat aan de XF II tot 80 kg lichter dan zijn directe concurrenten. Namelijk, zal 75 procent van de componenten van de nieuwe XF worden vervaardigd dat licht en duurzaam materiaal, waardoor weer oplopen 190 kg lichter dan de vorige XF.

de lichtheid de nieuwe XF is de enige kracht, omdat structureel Ook kunnen de aërodynamica optimaal is, loopt een verklaren weerstandscoëfficiënt Cx van slechts 0,26 (Voordat 0,29). En we weten, de som van aërodynamische lichtheid + direct gevolgen heeft voor zowel wendbaarheid en een lager brandstofverbruik. In feite is de groep merk Tata Motors kondigt een gemiddelde besteding van 3,9 l / 100 km en een niveau van de emissies 104 g / km CO2 voor vrijgave 2.0 Diesel 163 pk 38,74 MKG vermogen en koppel.

Interieur Jaguar XF tweede generatieVolledige verlichting LED-koplampen en achterlichten nieuwe XF, de eerste Jaguar integratie van deze technologie.

Tussen 163 en 380 pk

De ultra-efficiënte dieselmotor Ingenium van 163 pk vermeld wordt gevolgd door een 2.0 180 pk en 43.84 MKG koppel. Zowel viercilinderdiesel blokken kunnen worden gecombineerd met ofwel een zes-versnellingsbak als automatische achttraps. Het zal de levering van diesel kroon door 3.0 V6 biturbo 300 pk en 71.38 MKG koppel.

Voor degenen die liever de benzine, de XF 2015 Het zal verkrijgbaar zijn met drie alternatieven: een tetracilíndrico 2.0i 240 pk turbo en supercharged compressor 3.0 V6 340 en 380 pk.

Bijna identiek in grootte

Metro in de hand, de tweede generatie Jaguar XF Het is slechts 7 mm korter en lager 3 mm, terwijl de gegevens niet significant veranderd is op de wielbasis, met steeg met 5,1 cm aan de totale 2,96 m. Deze wijziging van de herinrichting van het interieur zijn gebaseerd, zoals Jaguar, voor de XF stap vooruit in de grotere ruimte voor de inzittenden, met name in de vrije ruimte voor de benen en knieën.

Jaguar XF tweede generatieveranderingen chassis

jaguar beloften evenwichtige gedrag met de juiste hoeveelheid comfort, wendbaarheid en verfijning aan boord van de nieuwe XF. Ten eerste, de voorvering een vervormbaar parallellogram instrument, terwijl de achtervoet Integraal achteras gemonteerd. Deze veranderingen moeten deelnemen aan een geschikte gewichtsverdeling van 50 procent as.

de elektrische stuurbekrachtiging en passief dempingssysteem Ze zijn ook belangrijke genen XF. Voor degenen die willen om de instellingen van de veren en dempers variëren, kan het gebruik van het systeem Adaptive Dynamics, terwijl chauffeurs die willen volledig aanpassen van de dynamiek van uw auto kunnen ‘spelen’ met alternatieve inrichting configureerbare Dynamics, met individuele keuze van de bedrijfsparameters van de ophanging, stuurinrichting, de motor en de responstijd van de automatische transmissie.

versies permanent AWD Zij kunnen rekenen op het systeem Intelligent Driveline Dynamics (IDD), de rol van torque distributie naar de achteras is rauw. En in zeer extreme weinig grip omstandigheden kan operationeel technologie worden All-Progress Control Surface, die regelt automatisch de remmen en versneller bevattende de bestuurder hoeft alleen de wielen sturen.

Technologie, technologie gezegend

In een auto die wil horen en zijn premie met alle wetten, inzet zonder voorbehoud door de technologie het moet heel duidelijk zijn. Na het zorgen voor maximale dynamiek, moeten we het systeem noemen Torque Vectoring door rembesturing torque verdelingskromme. In het hoofdstuk over veiligheid en co-piloten niet ontbreken systemen zoals Noodstop Autonome (AEB), assistant care-moeheid meting sensor verkeersbord erkenning, intelligente snelheidsbegrenzer Adaptive Cruise Control (ACC) regelapparatuur bij lage snelheid.

prijzen

Is gebleken dat de verkoopprijzen versie van de 3.0 V6 benzinemotor in twee vermogensniveaus en in verband met all-wheel drive. Aan de ene kant, de Jaguar XF 340 pk kosten van 71.856 euro in zijn basisafwerking ‘zuiver‘; de kosten van toegang wordt 75.237 euro van de beëindiging ‘Prestige’ van 77 739 euro in ‘R-Sport’ en 79.269 euro in ‘portfolio’.

Aan de andere kant hebben we de bovenkant, de XF S, met 380 pk en het deel van de 81.313 euro.

tot slot

Vooruitgang in alle betekenissen nieuwe XF, een premium saloon die het presenteert een goede basis voor de Duitse trio opstaan ​​om de BMW 5-serie, Audi A6 en Mercedes E-Klasse

In termen van connectiviteit en entertainment, zal de tweede generatie Jaguar XF de laatste ontwikkelingen in het informatiesysteem, navigatie en entertainment InControl Touch Pro, uitgerust met een 10,2-inch touchscreen en Dual View-technologie beschikken.

Adblock
detector