Dacia Duster 2018: alla nycklar i den nya SUV (video och foton)

Dacia Duster 2018: alla nycklar i den nya SUV (video och foton)

Den nya Dacia Duster är en av de stora nya SUV under de senaste månaderna. Och vi går över alla viktiga funktioner genom bilder och video som du inte får missa.

Dacia Duster 2018: de bästa bilderna av den nya SUV

Dacia Duster 2018: de bästa bilderna av den nya SUV

Dacia Duster 2018: de bästa bilderna av den nya SUV

Dacia Duster 2018: de bästa bilderna av den nya SUV

den andra generationen den Dacia Duster SUV det är verklighet. Den nya versionen av en av de todocaminos låg kostnad Europeiskt riktmärke har släppt alla ut i Frankfurt Motor Show 2017. Även till synes kosmetiska förändringar på utsidan är inte revolutionerande, om vi kan se till att Dacia Duster 2018 Den presenterar många nya funktioner i många avseenden. Vi checkar.

Dacia Duster 2018 är en riktig Duster

den Dacia Duster designen 2018 Det är en vidareutveckling av den modell som har blivit så populär bland allmänheten. Enligt krav från Dacia varumärket i sig, "alla synliga för mänskliga förändringar ögat och vad som inte sett, bara det håller bäst". I själva verket, yttermått De förblir –4,3 meter lång och 1,80 meter bred-, medan volymen av lastkapaciteten i bagageutrymmet beroende på vald version: om 4×2 tillhandahåller Duster 445 liters kapacitet, medan om det är 4×4, minskar lasten volymen något till 376 liter.

Dacia Duster 2018När det gäller vikt och enligt de första rapporter, New Dacia Duster 2018 väger omkring 15 kg mer, allt beroende på den ökade bidraget av poster av utrustning och en högre andel av arket utanför nackdel för glasytan.

Dacia Duster 2018: exteriör design på detaljer

den Dacia Duster främre delen av 2018 vinster ännu mer personlighet, Tack vare de mest voluminösa former huven. Denna robusthet och styrka förbättras genom en stötfångare och en steg skrymmande hjul och kroppsskydd som passerar vinst ännu mer framträdande. Strålkastarna är nya lagförslag och placeras i en mycket mer framträdande i hörnen, medan mönster fälgar -Nu är också nya, som en stor nyhet, kan du också välja en av 17 inches diameter-.

Dacia Duster 2018: ny interiör konfiguration

den inuti Dacia Duster 2018 Det är en av de ändrar de flesta elementen, med nya konfigurationskontroll och, framför allt, nya material används för att att öka känslan av upplevd kvalitet. En av de videor medföljer den här artikeln kan du se själv hur interiören är nu inställd.

Dacia Duster 2018Volante, luftare, fler förvaringsfack, Bästa fylld säten och ergonomi… Alla dessa element är nya och högre kvalitet, samtidigt som låga produktionskostnader upprätthålla (säg från Dacia).

Dacia Duster 2018: motorer

Från strukturellt och tekniskt, den Dacia Duster 2018 fortsätter att upprätthålla den centrala kontrollen av Nissan Qashqai och överföring Nissan Murano (I 4×4 versioner).

i Dieselmotorer erbjudande, De har bekräftats för Dacia Duster 2018 versioner 1,5 dCi 90 och 110 hk, medan i bensin varianter existerar 1,2 TCe 125 hk och 110 hk 1,6 SCE (På senare, kan du också välja en bi-fuel bensin och gasol version av gasol-gas).

Du kan också vara intresserad

Skoda kommer att lansera en ny låg kostnad bil rival Dacia som

Dacia Sandero, från mindre än 7000 euro

Adblock
detector